salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško, ako nisi do sada.:-|
Kažu da vreme leči sve, ali nije uvek tako.
Mora neko da popuni upražnjeno mesto u tvom srcu, NovaIsta.
Drugačije ne može.
Ох... не... никако...:D

Ово је казна за тог неког следећег.
Приметио он то или не, лечиће наше фрустрације.

Зашто када то можемо сами?

Знате шта ја мислим да је проблем на овој теми.

Модерно је патити. То је тако супер. :D

Када бисмо сваком пријатељу, из најбоље намере, на оваква питања одговарали са ''сеци то'', ''чему патња'', мода би се променила...
Али...
Ми уживамо да будемо утешитељи... да покажемо своју ''емотивност'' :D ''Јаој драга/драги, знам како ти је'' '''тако саосећам са тобом''
А пријатељ ужива у пажњи и продубљује своје ране... и тако... то се зове пријатељство, зар не...:roll:
Такмичимо се која ће пре да заплаче...:lol: да буде ''емотивнија''...

Бљак. :(

Pa ima toga...najlakshe je rechi "Seci" ali za to treba biti pravi trenutak...i najpametnije je sasechi shto pre...ali ako se pravimo da je sve ok i da smo sasekli e onda se fantom od bola vrati...i trazzi svoju flashu votke u kafani i dovoljnu kolichinu suza i slina da se spere.

Pa ima toga...najlakshe je rechi "Seci" ali za to treba biti pravi trenutak...i najpametnije je sasechi shto pre...ali ako se pravimo da je sve ok i da smo sasekli e onda se fantom od bola vrati...i trazzi svoju flashu votke u kafani i dovoljnu kolichinu suza i slina da se spere.

to vam pricam!!!!!!!!!!!!!!!!!
sta da radim s tim fantomom???????????
nije zezanje!!!!!!!!

ps. ako nekad provalim nesto, nije da izmisljam sve ovo, nego sam ja takva....ja se uvek zezam, i kad mi je naj naj najteze...:(

Зашто када то можемо сами?

Знате шта ја мислим да је проблем на овој теми.

Модерно је патити. То је тако супер. :D

Када бисмо сваком пријатељу, из најбоље намере, на оваква питања одговарали са ''сеци то'', ''чему патња'', мода би се променила...
Али...
Ми уживамо да будемо утешитељи... да покажемо своју ''емотивност'' :D ''Јаој драга/драги, знам како ти је'' '''тако саосећам са тобом''
А пријатељ ужива у пажњи и продубљује своје ране... и тако... то се зове пријатељство, зар не...:roll:
Такмичимо се која ће пре да заплаче...:lol: да буде ''емотивнија''...

Бљак. :(

TI SI SRECNA STO SI TAKO PLITKA :lol:

:(

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6381694&postcount=239

O onom ostalom, što si rekla, ne mogu da sudim.
Konačno, svako od nas, u ovakvim situacijama, polazi od sebe.
Imala sam potrebu da kažem ono što me je život naučio. Ne samo da bih se podvrgla regresivnoj autohipnozi :lol:, jer sam slične poraze pregrmela i preživela, već zao što sam, prosto rečeno, empatična.
A i o patnji sam mnogo pričala na jednom drugom pdf. ;)

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6381694&postcount=239

O onom ostalom, što si rekla, ne mogu da sudim.
Konačno, svako od nas, u ovakvim situacijama, polazi od sebe.
Imala sam potrebu da kažem ono što me je život naučio. Ne samo da bih se podvrgla regresivnoj autohipnozi :lol:, jer sam slične poraze pregrmela i preživela, već zao što sam, prosto rečeno, empatična.
A i o patnji sam mnogo pričala na jednom drugom pdf. ;)

odakle ti ideja da kojica zna sta znaci ta rec? znas da nema vujakliju:lol:

А ти си дубоко несрећна. И таква ћеш и остати све док не будеш разумела. :D понекад... понешто...:lol:

pa jesam nesrecna. ova tri dana. to i pricam sve vreme. duboko bolna i nesrena. srce mi krvari. super, shvatila si temu. a ja sam shvatila koja si niskost. pa mi te zao. i to povecava moju opstu bol.

Novaista, to sto bes prema tvom lavu, projektujesh na mene nece ti nista pomoci.
Mene nimalo ne pogadja, a oni sa foruma koji me znaju znaju i kakav sam.
Najjednostavnije je projektovati i okriviti sve druge sem sebe

Ne, nije plitka. Odlično je poznajem.;)
Samo gleda iz drugog ugla, i, naravno, drugim očima.
Хм... да... и ја бих овако описала свог лудог пријатеља...:mrgreen:

:lol:

На овој теми се више о мом интелекту расправљало неко о Кокином проблему...:rolleyes:

Али то је и за очекивати. :D

Одох ја одавде... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back