LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
moj ctJale mrce belo: )
naravno slucajno....: )
naravno slucajno....: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko sujetan i sebican covek treba da bude na bi na ovakvoj temi odvalio ovakvo nesto, a da pritom, ja takvo nesto nisam ni izjavila? koga sam okrivila??? da cujem, citiraj
a rec mu nisam rekla, majke mi.sam je dosao na moju temu ipoceo da psuje.![]()
Toliko o tome.
A koga bas zanima moze da cita od pocetka.
A moze da nadje i njenu staru temu istog sadrzaja.
Ali, nema niko vremena toliko da se smara :-P
]u cemu je tvoj problem? sem sa samim sobom? [/B]
da,ima slicnih tema, znaju to vec svi, pa?? ako ti toliko smetaju, zasto dolazis na njih? da pokazes da si jak onda kada je neko slab? to smo vec videli. ako nemas nista bolje, meni je bilo dovoljno.
...a, imao sam ja u vojsci jednog gushtera iz neke provincije...i zovu me drugi gushteri, njegovi klasitji da mi on ispricha kako se ozzenijo...
... i dodjem ja i on pochne...
" ...pa nishta , ona radila sa mojim mladjim bratom, i neshto se posvadjali i ona 'tela da ga bije...i ja odem kod njega na poso da vidim shta je bilo...i pochnem da se svadjam s' njom i bla bla i pitam otjesh da s' udajesh, ona kazze 'otju shto netju, i tako odemo i pitamo njene, oni se slozze i tako bilo"...eto rek'o sam...

Eto, opet je problem u meni...
Neces se ti skoro izleciti od tog tvog tipa
Budi pozdravljena
Eto, opet je problem u meni...
Neces se ti skoro izleciti od tog tvog tipa
Budi pozdravljena
a u ovoj situaciji jeste neki tvoj problem isplivao, jer si jedva cekao da me masakriras. ko zna ko te iznervirao i zasto. a ja sam, prosto, bila tuzna sama sa sobom i nikoga nisam vredjala.

I opet je problem u meni.
Opet je moj problem isplivao :razz:
Zar ti ne vidis sta radis i sama sebi i sama od sebe.
Nista, zakljuci da je na temi isplivao moj problem pa otvori drugu da vidimo i koji ....i onda da pricamo o meni
To mi odgovara, ja sam lav.
Volim kad pricaju o meni :-P
....e, od malih nogu slusham ovakve rasprave...mama kazze tati " ti si kriv " ...a tata "a, ne ne ne ti si ta koja ima problem" i tako da se ja bash lepo osetjam na ovoj temi, nekako toplo kao kod kutje...hvala vam drugari...![]()

Bas lepo kad se dvoje mladih vole.
a mi ''stari'' sta da radimo?

. idemo dalje...zamolila bih ljubazne moderatore da zakljucaju ovu temu. previse je bilo oralnog samozadovoljavanja na racun iste.
ko je rekao i najmanju kurtozanu rec utehe- mnogo hvala.
jko je rekao sve drugo samo ne nesto ljubazno ili utesno- opet hvala.
mene je ionako prosao moj mali g-mol tako da....... idemo dalje...
kao sto sam vec rekla, dodje i prodje...