salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma daj... ti ostaci mogu da nam zagorčaju svaki sledeći odnos
i život, sve iduči tom linijom.

nemoguće je, ali nemoguće govoriti o "samo nekim ostacima".
to mora da se reši pa da se ide dalje
umesto da zagorčavaš život sebi i svakom nesrećniku koga odabereš

IZVADITE MI VISE TAJ ZUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stvarno, kao zubobolja...smiri se, sve u redu, pa dva dana da umres.....!!!!!

ps. jel ima neki zgodan zubar u blizini? samo bez kese:P

Nisi fer Noki...tema ti se zove Shalu na stranu...i ja sam te ozbiljno shvatila....i dobila si ozbiljne odgovore i onda se naljutila...kao shala je...a sad svi pakosni...nemoj tako.
Ako uzmemo u obzir da josh uvek S VREMENA NA VREME osechash chezznju za bivshim, dovoljno veliku da joj/mu posvevtish temu....neche pomochi ako se pravish da je sve cool, da je zayebancija...jer ovo nije jedna tema, bilo ih je josh...pilence...
Ono shto svi vidimo je da ti nije dobro...da neshto zzelish i da si tome dala lik tog tvog bivsheg...i ne pushtash...kako da ti se ikad dogodi nova ljubav ako to ne reshish?
Ili je to bash i cilj....da se ne desi nova ljubav, da ne budesh ponovo povredjena...a bivshi je savrsheno opravdanje...tebi samoj, ne drugima....da nishta ne preduzimash.
Mozzda je vreme da se suochish s tim da zzivot ide dalje i da to dozvolish...a to nema veze ni sa jednim mushkarcem na svetu....
Ja sad opet drvim isto, ali zato shto insistirash da je sve ovo nevazzno i shala, a nije...ako nechesh da ozbiljno prichamo o tome, nema veze...ali se ne ljuti shto ti je neko zamerio neiskrenost.
Il se shalish, il je shalu na stranu.
:heart:

ma daj... ti ostaci mogu da nam zagorčaju svaki sledeći odnos
i život, sve iduči tom linijom.

nemoguće je, ali nemoguće govoriti o "samo nekim ostacima".
to mora da se reši pa da se ide dalje
umesto da zagorčavaš život sebi i svakom nesrećniku koga odabereš

Moguće.
Ali, ako svaki put (a dešava se više puta u životu) živiš u uverenju da si otkinula deo sebe, misliš da na kraju ništa ne ostane... za nekog?
Ostane. Štaviše, nadopuni se šupljina, kao da je nikad nije ni bilo. Ostane samo sećanje na bol - duže ako je bol bio intenzivan, kraće ako je bio podnošljiv.

Nisi fer Noki...tema ti se zove Shalu na stranu...i ja sam te ozbiljno shvatila....i dobila si ozbiljne odgovore i onda se naljutila...kao shala je...a sad svi pakosni...nemoj tako.
Ako uzmemo u obzir da josh uvek S VREMENA NA VREME osechash chezznju za bivshim, dovoljno veliku da joj/mu posvevtish temu....neche pomochi ako se pravish da je sve cool, da je zayebancija...jer ovo nije jedna tema, bilo ih je josh...pilence...
Ono shto svi vidimo je da ti nije dobro...da neshto zzelish i da si tome dala lik tog tvog bivsheg...i ne pushtash...kako da ti se ikad dogodi nova ljubav ako to ne reshish?
Ili je to bash i cilj....da se ne desi nova ljubav, da ne budesh ponovo povredjena...a bivshi je savrsheno opravdanje...tebi samoj, ne drugima....da nishta ne preduzimash.
Mozzda je vreme da se suochish s tim da zzivot ide dalje i da to dozvolish...a to nema veze ni sa jednim mushkarcem na svetu....
Ja sad opet drvim isto, ali zato shto insistirash da je sve ovo nevazzno i shala, a nije...ako nechesh da ozbiljno prichamo o tome, nema veze...ali se ne ljuti shto ti je neko zamerio neiskrenost.

naljutila? zasto me ne citiras to gde sam se naljutila?
ovo uopste nije zezanje. kad otvorim ovakvu temu znaci da sam u tom trenutku stvarno slaba.. opet kazem, ja njega jesam odbolovala, ali ne shvatam da mi se vrati povremeno jak osecaj tuge..i to iznenada...sve ok, sve super,jurcam, skitam, radim...i-puf! odjednom, ko pokisla. 2-3dana me to grize. onda nestane kao da ga nije bilo. razumes? i ta dva dana budem najslabije, najranjivije bice na svetu. pa mi neko kaze da sma pateticna, ebote, a ja u sam bol pretvorena.....i jos smognem snage da se zezam na svoj racun...a nekoga to zaboli..kao, ako patim zasto ne kukam, ne umirem, ne znam sta bi trebalo covek kome je tesko da uradi...............
i jeste, moj zivot je itekao otisao dalje. sve je u redu. bilo mi je samo cudno, i zato sam vas pitala,otkud da se opet vraca.....onda kad mislim da je konacno iscilelo...to je sve..

Josh samo da ti kazzem zashto se pojavljuje ponovo...zato shto si odabrala metod "glavu u pesak"
Ako dovoljno puta kazzem da mi nije nishta, nije mi nishta
Proshlo me je, proshlo me je...samo od sebe
hahahaha...sve je zayebancija

Da ti kazzem sad lek:

litar necheg da se lakshe podnesesh....
cd sa najljigavijim narodnjacima kukumavcima....
Sedi i plachi...nek boli...slini kukaj....
gledaj slike iz proshlih dana....
josh plachi slini kukaj....
napishi srceparajuchu pesmu o svom bolu...
saberi se.
nazovi ga.
spusti slushalicu ako ne mozzesh da psujesh.
psuj.
pocepaj neshto.
pokushaj da se pogledash u ogledalo.
kazzi onoj s druge strane da je blesava.
nashminkaj se.
izadji sa drugaricama.

Nisi fer Noki...tema ti se zove Shalu na stranu...i ja sam te ozbiljno shvatila....i dobila si ozbiljne odgovore i onda se naljutila...kao shala je...a sad svi pakosni...nemoj tako.Ako uzmemo u obzir da josh uvek S VREMENA NA VREME osechash chezznju za bivshim, dovoljno veliku da joj/mu posvevtish temu....neche pomochi ako se pravish da je sve cool, da je zayebancija...jer ovo nije jedna tema, bilo ih je josh...pilence...

draga pipi, jedino na sta sam odreagovala je necija kocijaska psovka ( nije vredno pominjanja uopste, svako shodno svom stepenu kulture, o covecnosti ovde necu:)), i necije optuzbe da se zezam sa vama ( a moje sale su bile na moj racun ).

Josh samo da ti kazzem zashto se pojavljuje ponovo...zato shto si odabrala metod "glavu u pesak"
Ako dovoljno puta kazzem da mi nije nishta, nije mi nishta
Proshlo me je, proshlo me je...samo od sebe
hahahaha...sve je zayebancija

Da ti kazzem sad lek:

litar necheg da se lakshe podnesesh....
cd sa najljigavijim narodnjacima kukumavcima....
Sedi i plachi...nek boli...slini kukaj....
gledaj slike iz proshlih dana....
josh plachi slini kukaj....
napishi srceparajuchu pesmu o svom bolu...
saberi se.
nazovi ga.
spusti slushalicu ako ne mozzesh da psujesh.
psuj.
pocepaj neshto.
pokushaj da se pogledash u ogledalo.
kazzi onoj s druge strane da je blesava.
nashminkaj se.
izadji sa drugaricama.

hvala ti, drtaga moja. mozda bi trebalo tako nesto, umesto sto me samo izjeda iznutra,i onda su mi ta dva-tri dana pakao....a spolja se nista ne vidi...probacu...pa i rekla sam da ocu u kafanu da razbijam case :).

...o bogo moj, kako su ove zzene zayebane kad se uozbilje...a stvar je krajnje individualna...neko mozze da predje preko takvih stvari ili mu manje vremena treba, a neko pak i ne mozze...u svakom sluchaju vreme je to shto je relativno...a, kad jednoga dana budesh unucima prichala o ovoj temi netje ti verovati...uh, idem da se polijem ladnom vodom...:)

ok...aj da kazzem nisi se naljutila...al si na kraj srca...
nekad davno se raskid tretirao kao teshka smrtonosna bolest...dame su lezzale mesecima u krevetu i svi su strahovali da ne umre...gurali im misishljave soli pod nos i njihov bol tretirali s poshtovanjem...a sad se smejemo svemu...nisi odbolovala josh, to je sve...nije josh proshlo ali prolazi...terapiju sam ti napisala gore :) a mozze se i modifikovati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back