NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
I još si mu zalogaje iz usta otimala...:wink:
Mislim da je njemu ipak teže.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I još si mu zalogaje iz usta otimala...:wink:
Mislim da je njemu ipak teže.

vidi, da se slikovito izrazim
to ti dođe ko veliki karijes,
osećaš prazninu i boli te, al ne vredi ti da je ispunjavaš bilo čime
moraš prvo da lepo isprazniš i očistiš sve ostatke,
onda da puniš nečim novim i solidnim.

Teško, ako nisi do sada.:-|
Kažu da vreme leči sve, ali nije uvek tako.
Mora neko da popuni upražnjeno mesto u tvom srcu, NovaIsta.
Drugačije ne može.
ja sam se jos zezala na svoj racun. TO je najvise zasmetalo.

Jeste, jeste!i pljuvala ga?![]()
![]()

Tačno, ali to su samo ostaci.
Onda si negde na pola puta.
Biće bolje.
Jeste, jeste!
(joj, što su se svi uozbiljili tako?)

ma daj... ti ostaci mogu da nam zagorčaju svaki sledeći odnos
i život, sve iduči tom linijom.
nemoguće je, ali nemoguće govoriti o "samo nekim ostacima".
to mora da se reši pa da se ide dalje
umesto da zagorčavaš život sebi i svakom nesrećniku koga odabereš

hvala puno. ovo je melem. cak i kad je puka kurtoazija.
Nije kurtoazija.
Govorim iz ličnog iskustva.
Više puta odbolovala i ozdravila.![]()
Ono što te ne ubije, ojača te. Nije floskula, veruj.
. (bem ti budalu
)
ma daj... ti ostaci mogu da nam zagorčaju svaki sledeći odnos
i život, sve iduči tom linijom.
nemoguće je, ali nemoguće govoriti o "samo nekim ostacima".
to mora da se reši pa da se ide dalje
umesto da zagorčavaš život sebi i svakom nesrećniku koga odabereš
Nisi fer Noki...tema ti se zove Shalu na stranu...i ja sam te ozbiljno shvatila....i dobila si ozbiljne odgovore i onda se naljutila...kao shala je...a sad svi pakosni...nemoj tako.
Ako uzmemo u obzir da josh uvek S VREMENA NA VREME osechash chezznju za bivshim, dovoljno veliku da joj/mu posvevtish temu....neche pomochi ako se pravish da je sve cool, da je zayebancija...jer ovo nije jedna tema, bilo ih je josh...pilence...
Ono shto svi vidimo je da ti nije dobro...da neshto zzelish i da si tome dala lik tog tvog bivsheg...i ne pushtash...kako da ti se ikad dogodi nova ljubav ako to ne reshish?
Ili je to bash i cilj....da se ne desi nova ljubav, da ne budesh ponovo povredjena...a bivshi je savrsheno opravdanje...tebi samoj, ne drugima....da nishta ne preduzimash.
Mozzda je vreme da se suochish s tim da zzivot ide dalje i da to dozvolish...a to nema veze ni sa jednim mushkarcem na svetu....
Ja sad opet drvim isto, ali zato shto insistirash da je sve ovo nevazzno i shala, a nije...ako nechesh da ozbiljno prichamo o tome, nema veze...ali se ne ljuti shto ti je neko zamerio neiskrenost.
Il se shalish, il je shalu na stranu.
![]()
Nisi fer Noki...tema ti se zove Shalu na stranu...i ja sam te ozbiljno shvatila....i dobila si ozbiljne odgovore i onda se naljutila...kao shala je...a sad svi pakosni...nemoj tako.Ako uzmemo u obzir da josh uvek S VREMENA NA VREME osechash chezznju za bivshim, dovoljno veliku da joj/mu posvevtish temu....neche pomochi ako se pravish da je sve cool, da je zayebancija...jer ovo nije jedna tema, bilo ih je josh...pilence...
Ono shto svi vidimo je da ti nije dobro...da neshto zzelish i da si tome dala lik tog tvog bivsheg...i ne pushtash...kako da ti se ikad dogodi nova ljubav ako to ne reshish?
Ili je to bash i cilj....da se ne desi nova ljubav, da ne budesh ponovo povredjena...a bivshi je savrsheno opravdanje...tebi samoj, ne drugima....da nishta ne preduzimash.
Mozzda je vreme da se suochish s tim da zzivot ide dalje i da to dozvolish...a to nema veze ni sa jednim mushkarcem na svetu....
Ja sad opet drvim isto, ali zato shto insistirash da je sve ovo nevazzno i shala, a nije...ako nechesh da ozbiljno prichamo o tome, nema veze...ali se ne ljuti shto ti je neko zamerio neiskrenost.
Il se shalish, il je shalu na stranu.
![]()
), i necije optuzbe da se zezam sa vama ( a moje sale su bile na moj racun ).Josh samo da ti kazzem zashto se pojavljuje ponovo...zato shto si odabrala metod "glavu u pesak"
Ako dovoljno puta kazzem da mi nije nishta, nije mi nishta
Proshlo me je, proshlo me je...samo od sebe
hahahaha...sve je zayebancija
Da ti kazzem sad lek:
litar necheg da se lakshe podnesesh....
cd sa najljigavijim narodnjacima kukumavcima....
Sedi i plachi...nek boli...slini kukaj....
gledaj slike iz proshlih dana....
josh plachi slini kukaj....
napishi srceparajuchu pesmu o svom bolu...
saberi se.
nazovi ga.
spusti slushalicu ako ne mozzesh da psujesh.
psuj.
pocepaj neshto.
pokushaj da se pogledash u ogledalo.
kazzi onoj s druge strane da je blesava.
nashminkaj se.
izadji sa drugaricama.
.... čudna neka tema...:shock:

Pilence mojne u kafanu..aj prvo na temu drugarski sex

a mozze se i modifikovati...a sto bas na tu temu?