salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хм... да... и ја бих овако описала свог лудог пријатеља...:mrgreen:

:lol:

На овој теми се више о мом интелекту расправљало неко о Кокином проблему...:rolleyes:

Али то је и за очекивати. :D

Одох ја одавде... :wink:

hehehe, pazi, raspravljali o njenom intelektu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ti si toliko sporedna da je tragicno:lol:

na ovom nivou ne komuniciram ni sa kim.
prijektovanje ili ne, psuj neke tamo...

Ma idi bre.
Kao, ne komuniciras ti.
Ti si kulturna i fina.
Mani me tih tvojih taktika.
Napises 15 postova u kojima se zalis i kukumavchish kako su ljudi prosti, zlobni, kako su zli, kako uzivaju u tvom bolu, kako ah, ne mozes da shvatish kako takvi egzistiraju, pa opet ponovis to na drugi nacin.
Sedis tu i kljucas ceo dan i prozivas me.

Sta cekas?
Da ja kazem nesto slicno pa da opet zakukumavchish kako si ti jedna frazilna dusha koja pati a eto, ja sam prostak.
Bas me briga hoce li neko ovde ko mi oci nije video misliti da sam prostak.
A to sto sam rekao i dalje mislim.
Dao sam ti savet i prosli put kad si otvorila temu, rekao sam ti u cemu ti je problem, ali ne...nije problem u tvojoj nego u MOJOJ sujeti.
I ne treba da spoznas sta sve vreme radis pogresno nego treba da se istresash na meni.
I dalje nemam nameru sa tobom da se nadmecem.

...i shto jednom reche rastaman:
internetargcg0.jpg

na ovom nivou ne komuniciram ni sa kim.
prijektovanje ili ne, psuj neke tamo...
Јој... ти се усуђујеш да говориш о нивоу.... ахахахах...

Ниво? :lol:

Дуго сам на овом форуму... али ниво као што је твој, не видех...
и не могу да погледам у твој ниво а да ми се не заврти у глави...
Ниско бре... мнооого ниско...:mrgreen:

hehehe, pazi, raspravljali o njenom intelektu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ti si toliko sporedna da je tragicno:lol:
Да. Зато ме и волиш. :D

Ma idi bre.
Kao, ne komuniciras ti.
Ti si kulturna i fina.
Napises 15 postova u kojima se zalis i kukumavchish kako su ljudi prosti, zlobni, kako su zli, kako uzivaju u tvom bolu, kako ah, ne mozes da shvatish kako takvi egzistiraju, pa opet ponovis to na drugi nacin.

Sta cekas?
Da ja kazem nesto slicno pa da opet zakukumavchish kako si ti jedna frazilna dusha koja pati a eto, ja sam prostak.
Dao sam ti savet i prosli put kad si otvorila temu, rekao sam ti u cemu ti je problem, ali ne...nije problem u tvojoj nego u MOJOJ sujeti.
I ne treba da spoznas sta sve vreme radis pogresno nego treba da se istresash na meni.

samo bih te zamolila da ne trosis vise ni jednu jedninu rec na mene, bio prost ili ne. rekao si previse.

Јој... ти се усуђујеш да говориш о нивоу.... ахахахах...

Ниво? :lol:

Дуго сам на овом форуму... али ниво као што је твој, не видех...
и не могу да погледам у твој ниво а да ми се не заврти у глави...
Ниско бре... мнооого ниско...:mrgreen:

Да. Зато ме и волиш. :D

sreco, idi na ajfelovu kulu da ti bude visoko :lol:

Jednom u jednom selu seljani se mnogo zzalili seoskom stareshini. Svi su bili nezadovoljni i nesrechni i smatrali da imaju teshke probleme koje zzele da im reshe.
Kada je stareshini dosadilo, okupio je sve seljane i zamolio ih da napishu svoj problem na parche papira i zakache na drvo. Kada je to bilo gotovo, zamolio ih je da prochitaju probleme i izaberu koji problem zzele da imaju....i svako je odabrao svoj....

Ma idi bre.
Kao, ne komuniciras ti.
Ti si kulturna i fina.

Sta cekas?

a rec mu nisam rekla, majke mi.sam je dosao na moju temu ipoceo da psuje. :cool:

...e, taaaj shmizzla...tjale kazze da je komshinica mushko, videla je kako stoji uz drvo i pisha, a ja mislim da je to sve u glavi, zavisi kako se osetjash i gde drzzish cigare, jer kad nema shmizzle uzmesh tjaletovu cigar i mahinalno mu je vratish preradjenu u paklu, po navici...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back