Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Volimo i mi Vas...smeh:Hvalaops:
samo ću citirati Miru: To je zato što vas volim :wink: !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volimo i mi Vas...smeh:Hvalaops:
samo ću citirati Miru: To je zato što vas volim :wink: !
Voli nas malo veselije! Sve se u životu sredi, i gajbe i rerne i sve drugo...Ostaju lepe priče, a o čemu bi divanili u zimskim večerima uz dobro društvo i pravu klopu...(zalivanje se podrazumeva)...sanja:i mi vas volimo![]()
Ne dozvoljavam da mi članstvo bude mračno raspoloženo! Smile na facata, sve će da se sredi. Vidiš koliko je prijatelja oko tebe, kakve gazele, kakvi bakrači...sanja:kad predjemo da spavamo pod gazelom, zvacmeo vas na klopu :wink:
Šef je (kao i uvek :wink: ) u pravu! Evo, i mi "iz preka" se priključujemo potrazi za stanom... I kakva, bre, "Gazela"?! Ja mislium da u Beogradu ima i boljih i ušuškanijih mesta za beskućnike :wink: !Espanol:Ne dozvoljavam da mi članstvo bude mračno raspoloženo! Smile na facata, sve će da se sredi. Vidiš koliko je prijatelja oko tebe, kakve gazele, kakvi bakrači...sanja:kad predjemo da spavamo pod gazelom, zvacmeo vas na klopu :wink:![]()
![]()
![]()
smeh:Hvala Miro! Jedino nikako da shvatim što me u ove sitne sate teraš u kuhinju! :wink:
Pa kako sad da spavam? :shock:www mira:smeh:Hvala Miro! Jedino nikako da shvatim što me u ove sitne sate teraš u kuhinju! :wink:
ne draga sada te teram u krevet a kuhinja sutra , pardon, danas čim svane
Da li to neki likovi namerno drndaju šefa u ovo doba?smeh:Pa kako sad da spavam? :shock:www mira:smeh:Hvala Miro! Jedino nikako da shvatim što me u ove sitne sate teraš u kuhinju! :wink:
Baš mi se nešto prijela ta salatica...![]()
:shock: :shock: :shock:Espanol:Da li to neki likovi namerno drndaju šefa u ovo doba?smeh:Pa kako sad da spavam? :shock:www mira:smeh:Hvala Miro! Jedino nikako da shvatim što me u ove sitne sate teraš u kuhinju! :wink:
![]()
Espanol:Da li to neki likovi namerno drndaju šefa u ovo doba?smeh:Pa kako sad da spavam? :shock:www mira:smeh:Hvala Miro! Jedino nikako da shvatim što me u ove sitne sate teraš u kuhinju! :wink:
![]()
NenaS:Izvinite zbog nedostatka nekih slova-moj font je bio YU!
www mira:NenaS:Izvinite zbog nedostatka nekih slova-moj font je bio YU!
Ma ko te pita za font pored ovako dobrih salata.
Ej, ovo sve super zvuci, mora da se proba!klara_m:U narodu je zovu "vinigret", mada nema veze sa vinigret sosom.
Cvekla se obari (kuva se 45 minuta da vri, ostavi u istoj vodi da se ohladi), koliko cvekle isto toliko i krompira obarenog, ja obično stavim tri korena cvekle i oko pola kilograma krompira,iseckati na kockice, iseckati sitno jednu srednju glavicu crnog luka i preliti ga vrućom vodom (da mu izađe gorčina i prejak miris) i iseckani kiseli krastavčići, po ukusu. Sve začiniti solju i domaćim majonezom i pavlakom.
RENDANA CVEKLA
Obarenu cveklu izrendati, dodati malo seckanih oraha, i začiniti majonezom.
ZIMSKA SALATA
Na dno većeg okruglog tanjira se poređa izmrvljena riba, (tunjevina ili losos ili sardina), utapka se i vrlo malo majoneza preko, zatim se poređaju krugovi kuvanih jaja, naravno može i iseckana, preko rendana obarena cvekla sa majonezom (bez oraha) i na vrhu izrendani kačkavalj. Poželjno da odstoji 2-3 sata da poprimi arome.
Iz ruske nacionalne kuhinje