Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sinoc sam pravila salatu od brokolija i mogu vam reci da je bas dobra
brokoli oprati i odstraniti mu drskice ostalo ubaciti u ciniju dodati pavlake, posliti po potrebi i dodati crveni luk ili crni sve jedno ko kako vise voli i promesati. sacekati malo da odstoji 10 min a i ne mora, mozete odmah da jedete.
![]()
Da li se brokoli prvo blansira ili se jede svez?
Dacika, anis može da se nadje u bolje opremljenim samouslugama, mada ga nešto ne vidjam u poslednje vreme, možda i on ima neku sezonu, pa ga sad zimi i nema.

:
Ja najvise volim moju mimoza salatu. Kazem moju, jer sam malo modifikovala recept. Stavljam rendani bareni krompir, sitno seckane kisele krastavce (moze u supersecku) i kuvani kukuruz secerac (ne volim iz limenke) - bez barenih jaja, sunkarice itd.
Volimo je uz prasetinu, snicle, piletinu, ribu... uz sve!
A ovo sam spremala za Katolicki Bozic![]()
Ja imam recept bez kiselih krastavcica, ali ih ipak dodam, pa sve to fino izmesam, da ne bude po redovima, i bude mnogo socnija...Imam utisak da je svako modifikovao mimozu onako kako se njemu dopada...Ja imam recept bez kiselih krastavcica, ali ih ipak dodam, pa sve to fino izmesam, da ne bude po redovima, i bude mnogo socnija...
): ranije sam cinije oblagala alu folijom, pa pravila salatu, na kraju izvrnula na listove zelene salate, skinula foliju i dekorisala.. veoma lepo izgleda.Kikice dobro ti nama dosla na forum.Pises da si pocetnik kuvar ali imas izgradjen ukus, znas sta ti se svidja.Ja u mimozu stavim kuvani krompir, sir i kuvana jaja (sve to na krupno rende) dodam majonez i lepo pomesam da bude socnija.
Zato ja ovu salatu zovem Moja mimoza.

da dam neki recept - koristim ga u nekim posnim salatama, npr. dobra kombinacija secerac+tuna+sitno seckani komorac ili mesavina krupno seckanog krtolastog povrca (crveni kupus, krastavac, rotkvice...) sa komoracem i bademima/pistacima, iz "opusa" J. Olivera.

Etooo...ove babe sve znaju i nadju.:
Inace,Anis je mediteranska biljka...trebalo bi da ima toga kod nas.
![]()