Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.474
dobro al drugi put kad kakis nek ti zena brise a ne da dodjes na forum da to rade moderatorke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze...
Skidam bluzu, hitaj `vamo
Da se malo poigramo...
Na pasulju tek obranom
Posle ce ga prebiramo...
lajkChina za rimu 

dobro al drugi put kad kakis nek ti zena brise a ne da dodjes na forum da to rade moderatorke

Da li volite da se šalite?
Šta smatrate umesnom a sta neumesnom šalom? (primer)
Da li vas neumesne šale povrede, ili prosto pređete preko toga...?
U svakoj šali, pola istine, ili...?
Koje stvari/situacije za vas nisu za šalu ni pod tačkom razno..?
Da li volite da se šalite?
Šta smatrate umesnom a sta neumesnom šalom? (primer)
Da li vas neumesne šale povrede, ili prosto pređete preko toga...?
U svakoj šali, pola istine, ili...?
Koje stvari/situacije za vas nisu za šalu ni pod tačkom razno..?

Pa kad to nije ni istina. Ja bih se nasmejala na taj komentar.Духовитост је пожељна особина.
Пошто смо ми савршени, нико од нас неће рећи да није духовит.
П.С. ,,Изгледаш као ретардиран, као Дауновац..'' то није шала, то није духовито, то је дебилна реченица.
Шалити се на рачун хендикепираних није ово. Што рече неко, они воле да се шале на свој рачун, као што ја волим да се шалим на рачун својих година, и радо прихватам шале на рачун својих година. Али, драга постављачице, ако би ми неко рекао:,,Ти си матора, одртавела баба'', то није шала. Мислим, ни не познајем нормалну особу која би тако покушавала да се ,,нашали''

Pa kad to nije ni istina. Ja bih se nasmejala na taj komentar.
Šale na sopstveni račun rado prihvatam. Najčešće se i šalim na svoj račun.
Jedino me boli kad me neko optuži da lažov, pa makar i u šali. E to mi se nikako ne sviđa. Ja sam borac za istinu.![]()
Nisam na to mislila, nego, evo da prevalim preko jezika...
Neko blizak ti kaze-"Hahaha, izgledas kao retardirano dete...znas ono sa Daunovim sindromom."
i to treba da bude smesno?
Ok nije mi bio dan i nisam najsrecnije izgledala, ali meni je navedeni komentar dno dna...

1.Da li volite da se šalite?
2..Šta smatrate umesnom a sta neumesnom šalom? (primer)
3.Da li vas neumesne šale povrede, ili prosto pređete preko toga...?
4.U svakoj šali, pola istine, ili...?
5.Koje stvari/situacije za vas nisu za šalu ni pod tačkom razno..?
♥Pa ogroman je razlika između ,,Ти си матора, одртавела баба'' i ,,Ти си дебели морон''.Мала, и ја бих се насмејала на тај коментар, али то није никаква шала, такве се речи изговарају да би се неко увредио.
Ко се тако шали?
Мислим, ко се шали речима:,,Ти си дебели морон'', на пример?
Meni je glupo kad neko napise nesto "duhovito" i stavi smajlija. Kao da prica vic i onda naglasi poslije da se radi o vicu i da treba da se smijemo. Nikada ne koristim smajli i smatram da je apsolutno suvisan u svim situacijama.

(moram, jace je od mene, dobar mi je dan)
Мени су смајлићи такође симпатични. Једно је кад се нешто изговори, а другачије се може тумачити писано. Смајлићи ту помажу.
П.С. Шећерна, лепо је што ти је добар дан, мени баш и није нешто...![]()

Urekoh se, nije ni meni vise...
Sreca pa uskoro spavanjac...![]()