Šala mala...

to sam ti reko da si iskomplexiran i nemas muda niti mozak bilo sta startovati do voajerisanja pa ti zato bodem oci i itekako mi dizes cenu

pa od prvog dana svog boravka ovde na krstarici sam rekao da ja nisam ovde došao da bi startavao ikoju, magarče...ali da čitaš umesto što bariš sve što ti padne pod oko da bi olečio posrnuli ego, video bi kad sam to napisao...:)

Ja jako volim da se šalim, ali očito ne umem jer se ljudi često uvrede i ne shvataju moju primedbu kao šalu.
A u svakoj šali ima istine, tako ja kroz šalu kažem šta u stvari mislim.
I nalaprdam se svega i svačega, i što treba i što ne treba...:rumenko:

Ne biram ni vreme ni mesto ni osobe. Ako sam raspoložena ja raspalim.
Naročito volim da se našalim na početku sastanka, tako opustim protivnika pa ni ne primeti kad prestanem da se šalim.:D

Da, ali to koliko nekog poznajemo nam ne daje slobodu da preterujemo...
Ispada, sto ti je neko blizi moze "jace da udari"...jer-"samo jasi, svi smo nasi"...tako ispada...a sa onima koje ne znamo cemo na finjaka, obazrivo... :(

потпуне се слажем
једино...мислила сам да некоме можда кога сматрамо за врло добронамерног, њему можемо дозволити мало више,
наравно у свему треба имати границе

nego machose, ako ti je do nastavka prepirke, dođi mi na pp, nećemo ovako javno...a i nije red da smaramo ljude...
znam da ti godi publika i teatralnost, ali *******...meni je slađe na pp...
ja ovde završavam...:bye:

Ja jako volim da se šalim, ali očito ne umem jer se ljudi često uvrede i ne shvataju moju primedbu kao šalu.
A u svakoj šali ima istine, tako ja kroz šalu kažem šta u stvari mislim.
I nalaprdam se svega i svačega, i što treba i što ne treba...:rumenko:

Ne biram ni vreme ni mesto ni osobe. Ako sam raspoložena ja raspalim.
Naročito volim da se našalim na početku sastanka, tako opustim protivnika pa ni ne primeti kad prestanem da se šalim.:D

Ovo se oseti, kad je shala iz cistog raspolozenja... :)
I sama sam takva, mada znam biti i zajedljiva i cinicna, ironicna...ustvari cim me hvata takvo rapolozenje, i ne shalim se, znam da nece na dobro da izadje...
Upravo mi to i kod drugih smeta...ne mogu da svarim da je neka shala "dobronamerna", kad prshti od neduhovitosti...
Alo vas dvojica!:tiganj:

I ode tema u Honduras... :lol:
(Honduras, izvini :) )

Volim zajebanciju svake vrste .Naravno i na svoj racun .Kod mene nema tema na koje se ne mozemo saliti .
Necete vjerovati da sam se zajebavao na svoj racun u ratu kad su me nosili na nosilima , a bio sam malo
zesce ranjen .Ne volim glupsone koji pokusavaju da uvrede , a pritom nisu nimalo duhoviti .
Ako me ovdje neko dobro nasadi , a bude duhovito , od mene ce dobiti reputaciju .

Back