Šala mala...

Da li volite da se šalite? da
Šta smatrate umesnom a sta neumesnom šalom? (primer) sve osim na tudj racun konstantno
Da li vas neumesne šale povrede, ili prosto pređete preko toga...? prosto otpisem osobu
U svakoj šali, pola istine, ili...? ne
Koje stvari/situacije za vas nisu za šalu ni pod tačkom razno..? novac zdravlje posao

Da li volite da se šalite?
Šta smatrate umesnom a sta neumesnom šalom? (primer)
Da li vas neumesne šale povrede, ili prosto pređete preko toga...?
U svakoj šali, pola istine, ili...?
Koje stvari/situacije za vas nisu za šalu ni pod tačkom razno..?

...cao seceru...:rumenko:

...naravno da volim da se salim, mozda mi ne valja sto se salim i sa necim sto nije za salu... ali sta cu, to mi je zivotni poziv...:)

...vecina ljudi ce i reci da vole da se sale... ali samo kada se neko drugi nagoozi,, i ne vole da se sale sa tim, tim i tim... missim...:eek:

...zato se mora voditi racuna sa kim se salis, kada i gde... jer vrlo cesto sala preraste u zbilju i onda bude svacega...:cry:

volim sale
neume4sne sale su one koje su usmerene da nekoga povrede ili uvrede
volim sale na svoj i tudj racun, ali opustene i drugarske
ono sto ne volim jesu ljudi bez smisla za humor i salu ili jos gore, koji imaju bizaran humor
neka fala

Da li volite da se šalite?
Šta smatrate umesnom a sta neumesnom šalom? (primer)
Da li vas neumesne šale povrede, ili prosto pređete preko toga...?
U svakoj šali, pola istine, ili...?
Koje stvari/situacije za vas nisu za šalu ni pod tačkom razno..?
da...
neumesne šale me ne povrede koliko budem iznenađen neumerenošću i nepromišljenošću od strane onog ko je to izrekao, ukoliko je to izrečeno nepromišljeno...ako je rečeno u nameri da me povredi, obično uzvratim na finjaka, al žešće...
da, u svakoj šali pola istine...
situacije u vezi posla...

...cao seceru...:rumenko:

...naravno da volim da se salim, mozda mi ne valja sto se salim i sa necim sto nije za salu... ali sta cu, to mi je zivotni poziv...:)

...vecina ljudi ce i reci da vole da se sale... ali samo kada se neko drugi nagoozi,, i ne vole da se sale sa tim, tim i tim... missim...:eek:

...zato se mora voditi racuna sa kim se salis, kada i gde... jer vrlo cesto sala preraste u zbilju i onda bude svacega...:cry:

Cao minoncicu. :rumenko:
Oket, znaci ti se shalis bas sa svim...? Religijom, bolescu, ...
Ja, sto rece George se ipak ne shalim sa nekim stvarima...
Tacnije, neke me izuju iz cipela, i onda dobijem komentar-cim se mozemo shaliti na racun necega, znaci da ga jednako vrednujemo. ( Npr. hendikepiranih osoba. )

неумесне шале су, по мом схватању оне шале које су превише интимне, које, између осталеог разоктривају неке тајне,и/ или повређују неког
и за шале нема правила..(по мом схватању)
некоме можемо да дозволимо много, некоме ништа, зависи од тога колико смо блиски са неким, колико имамо поверења

volim sale
neume4sne sale su one koje su usmerene da nekoga povrede ili uvrede
volim sale na svoj i tudj racun, ali opustene i drugarske
ono sto ne volim jesu ljudi bez smisla za humor i salu ili jos gore, koji imaju bizaran humor
neka fala
Da, ali kako covek da zna sta ce koga povrediti?
da...
neumesne šale me ne povrede koliko budem iznenađen neumerenošću i nepromišljenošću od strane onog ko je to izrekao, ukoliko je to izrečeno nepromišljeno...ako je rečeno u nameri da me povredi, obično uzvratim na finjaka, al žešće...
da, u svakoj šali pola istine...
situacije u vezi posla...
Tacno to...
nem smiso za humor pa pishem pojeziju :rumenko:

:lol:
Mmm...moze jedan haiku? :flert:

неумесне шале су, по мом схватању оне шале које су превише интимне, које, између осталеог разоктривају неке тајне,и/ или повређују неког
некоме можемо да дозволимо много, некоме ништа, зависи од тога колико смо блиски са неким, колико имамо поверења
e ovo deelite konstantno radi i smeje se na tudj racun..da mi se rodjeni burazer s nekim pichi nikad se ne bih smejao ako nisam akter i to radi nonstop

Ja sam osetljivija na one koji su mi bas bliski. neko ko mi nista ne znaci, moze da mi kaze svasta, ne tangira me, ali od onog ko mi znaci vala ne ocekujem "mnogo"...

iam jednog magarca koji mi konstantno upućuje neumesne šale...iznakršiću mu se matere uskoro...

Blago tebi. Ja se paralisem na niske udarce, pa se distanciram...ne znam da uzvratim istom merom, pa to ti je...:confused:

зато ја и сматрам да се можемо шалити са оним кога познајемо..

Da, ali to koliko nekog poznajemo nam ne daje slobodu da preterujemo...
Ispada, sto ti je neko blizi moze "jace da udari"...jer-"samo jasi, svi smo nasi"...tako ispada...a sa onima koje ne znamo cemo na finjaka, obazrivo... :(

Cao minoncicu. :rumenko:
Oket, znaci ti se shalis bas sa svim...? Religijom, bolescu, ...
Ja, sto rece George se ipak ne shalim sa nekim stvarima...
Tacnije, neke me izuju iz cipela, i onda dobijem komentar-cim se mozemo shaliti na racun necega, znaci da ga jednako vrednujemo. ( Npr. hendikepiranih osoba. )

...pobogu,
pa i hendikepirani su ljudi, i njima je potrebniji osmeh nego tebi i meni...
vrlo cesto se i sami sale na svoj racun, i sta, ti neces prihvatiti salu?
svi cemo se zaviti u crno i grcati... svasta...:confused:

i ne vidim ni jedan razlog da se ne sali sa bilo kojom religijom, zasto?
ako verujes, zasto ti je onda podaren osmeh, da je onaj odozgo tako hteo svi bi smo bili namrsteni...:evil:

...Bozo, el tako...? :lol:

...pobogu,
pa i hendikepirani su ljudi, i njima je potrebniji osmeh nego tebi i meni...
vrlo cesto se i sami sale na svoj racun, i sta, ti neces prihvatiti salu?
svi cemo se zaviti u crno i grcati... svasta...:confused:

i ne vidim ni jedan razlog da se ne sali sa bilo kojom religijom, zasto?
ako verujes, zasto ti je onda podaren osmeh, da je onaj odozgo tako hteo svi bi smo bili namrsteni...:evil:

...Bozo, el tako...? :lol:

Nisam na to mislila, nego, evo da prevalim preko jezika... :)
Neko blizak ti kaze-"Hahaha, izgledas kao retardirano dete...znas ono sa Daunovim sindromom."
i to treba da bude smesno? :confused:
Ok nije mi bio dan i nisam najsrecnije izgledala, ali meni je navedeni komentar dno dna...

on kaže nisam, ja pročitam i kažem jesi...i pomenem ime...i on popizdi...sad dal zato što sam pomeno ime i napravio ga lažovom, ne znam...
misim...neumesno je možda pomenuti ime...mada...to je relativno za konkretan slučaj...jer ne zna se ko je gori...dal taj što laže ili taj što kaže da taj što laže laže...
ko je tu neumesan...? :think:

on kaže nisam, ja vidim i kažem jesi...i pomenem ime...tu on popizdi...sad dal zato što sam pomeno ime i napravio ga lažovom, ne znam...
misim...neumesno je možda pomenuti ime...mada...to je relativno za konkretan slučaj...jer ne zna se ko je gori...dal taj što laže ili taj što kaže da taj što laže laže...
ko je tu neumesan...? :think:
u svakom slucaju smradina koju se ne tice al mu krivo sto ga niko ne primecuje pa bi na tudj racun da privuce paznju
ode patrisija u solarijum :lol:
kvarcovanje klonova...:lol:

Back