+ sajz

a97ddfe7970b6639a1f67ac67c9642d8.jpg

Ovde su i kolena pihtijasta,ne samo butine.

Zahebavas:lol:...otisla sam na kafu, kupila knjigu, spremila veceru, skuvala caj, otvorila forum a ti i dalje seciras ovu devojku na sitne delove...sta joj pa fali kolenima...ima mocne, pune butke, stoji, ali sad pa kolena...jel ima neka boljka da nastaje ako su kolena pihtijasta, neki dijabetes, tromb, sta vec...:lol:

ova se vrlo ocigledno goji najvise oko stomaka i struka,znaci slazemo se.

trolas brate mili samo tako. ako volis debele ili si i sam debeo tvoja stvar,izbor,volja. al mojne da prodajes pricu kako je to superiska i najbolje za telo. da si medjed pred zimski san jos i da razumem.

Veca opasnost za srce je kada se gojis kod grudi.

Nisam rekao da je to najbolje za telo.

Ali cinjenica je da to u najvecem broju slucajeva nema veze sa zdravljem.

I opet, kada si bolestan i debeo, a imas 50 godina, to je u 95% slucajeva zato sto imas 50 godina, a ne zato sto si debeo.

Ok je i meni kada ti govoris da ti je to ruzno, ok je, to je ukus.

Ali kada govoris da to nije zdravo, to jednostavno, u ogromnom broju slucajeva nije tacno.

I opet, kada si bolestan i debeo, a imas 50 godina, to je u 95% slucajeva zato sto imas 50 godina, a ne zato sto si debeo.

Ne znam da li gledas onu emisiju Lecenje hranom...elem, koga god da su odveli kao kriticni slucaj rdjave ishrane kod lekara nisu mu nista nasli...ta emisija je meni preokrenula pogled na hranu...vise me niko ne ubedi da je zdrava hrana kupovina zdravlja i obratno...

Ne znam da li gledas onu emisiju Lecenje hranom...elem, koga god da su odveli kao kriticni slucaj rdjave ishrane kod lekara nisu mu nista nasli...ta emisija je meni preokrenula pogled na hranu...vise me niko ne ubedi da je zdrava hrana kupovina zdravlja i obratno...

Jeste ona 'zdravija', ali ti procenti su mnogo manji nego sto je to ljudima utuvljeno u glavu. Tipa, stres je ko zna koliko puta bitniji od hrane. Za genetiku i da ne pricam, ona je najbitnija za sve sto je vezano za ljudski zivot, pa tako i za bolesti. Godine, starost, je nekoliko puta bitnija. Taj debilizam da kada je neko debeo, to je ubedljivo najveci faktor rizika je umisljena glupost, nastala kulturom, i nema veze sa realnim stanjem stvari.

Ali Maja Volk je frik, u to nema sumnje.

Ok je i meni kada ti govoris da ti je to ruzno, ok je, to je ukus.

Ali kada govoris da to nije zdravo, to jednostavno, u ogromnom broju slucajeva nije tacno.
mda jeste sve je tako, amerikanci bas ono nemaju problem na nacionalnom nivou sa gojaznoscu i posledicama iste....ko ni onaj najveci dzaba na svetu sa guama sto je umro sa 39 godina i 400 kila i tako to...puka slucajnost :) a sad daj da zabijemo svi glave one tvoje kofice kfc i da zalijemo to litrama kokiske ili bar dzindzerejla :zper:

mda jeste sve je tako, amerikanci bas ono nemaju problem na nacionalnom nivou sa gojaznoscu i posledicama iste....ko ni onaj najveci dzaba na svetu sa guama sto je umro sa 39 godina i 400 kila i tako to...puka slucajnost :) a sad daj da zabijemo svi glave one tvoje kofice kfc i da zalijemo to litrama kokiske ili bar dzindzerejla :zper:

Koliki je prosecan zivotni vek gojaznih Amerikanaca, a koliki Srba?

400 kila je ekstrem ekstrema. Gojaznost po onom BM indeksu nema veze sa zdravljem, samo po sebi, osim ako u to nisu ukljuceni neki drugi faktori, koje sam vec pomenuo (godine, bolest, stres, genetske predispozicije). Donja granica gojaznosti po tom indexu je upis od smeha.

Vecina tih gluposti su vam fore farmaceutskih kompanija da uzmu sto vise para od Amera za 'lecenje'.

Pa bolje bi vam bilo da zderete KFC kofice, mnogo su dobre.

Sto se tice te debljine, to isto kao oni kada nafuraju da je za povecanje malignih oboljenja najbitniji osiromaseni uranijum.

dzidzerejl piju trudnice, a i meni se dopao mogu ti reci :)))))
pa dopada im se i pilates....da nisi trudan :zper:

ja od gaziranog pijem samo kiselu vodu, sve je to meni sladunjavo i generalno ne pijem sokove a posebno ne te obojene sladunjave :confused: napravi bre lepo limunadu sa djumbirom svezim i mentom nas kako ukusno :zper:

400 kila je ekstrem ekstrema. Gojaznost po onom BM indeksu nema veze sa zdravljem, samo po sebi, osim ako u to nisu ukljuceni neki drugi faktori, koje sam vec pomenuo (godine, bolest, stres, genetske predispozicije). Donja granica gojaznosti po tom indexu je upis od smeha.

Vecina tih gluposti su vam fore farmaceutskih kompanija da uzmu sto vise para od Amera za 'lecenje'.

Sto se tice te debljine, to isto kao oni kada nafuraju da je za povecanje malignih oboljenja najbitniji osiromaseni uranijum.

Ti si ubaceni element prehrambene industrije!

pa dopada im se i pilates....da nisi trudan :zper:

ja od gaziranog pijem samo kiselu vodu,
sve je to meni sladunjavo i generalno ne pijem sokove a posebno ne te obojene sladunjave :confused: napravi bre lepo limunadu sa djumbirom svezim i mentom nas kako ukusno :zper:

ti isposnik ko aca lukas i on samo kiselu vodu! u pravu si, malo surduknem i ruma u tu mentu :per:
nego evo dodje regina, zabava je zavrsena, sace opomene, kazne i banovi :))))

kfc smrdi na 10 metara od ulaza, ne vidim zasto bih ulazila u takvo neko mesto. bolje sama sebi da napravim rucak ako vec moram piletinu da jedem :confused:
ti si bre kami komedija kad se uhvatis necega pa guras po svaku cenu a nidje veze.

nego mek i tako tu hranu u americi jedu samo oni sto naprose kvotera, dakle bijeda. i meksikanci :)))
u principu, sva ta hrana kfc, mek i ostalo je jos gore nego u evropi
pa to je samo u slepackim zemljama luksuz ici u mek i slicne restorane :roll: po engleskoj ne videh prljavije restorane od tih mekova, a slicno je i u drugim zemljama...i samo sirotinja zdere tamo. bizarno je sto za te pare moze nesto kvalitetnije i konkretnije da pojede.

kfc smrdi na 10 metara od ulaza, ne vidim zasto bih ulazila u takvo neko mesto. bolje sama sebi da napravim rucak ako vec moram piletinu da jedem :confused:
ti si bre kami komedija kad se uhvatis necega pa guras po svaku cenu a nidje veze.

KFC hot wingsi su zakon.

Pa moram da guram, kada krenete sa tim ustaljenim sudovima.

Back