+ sajz

nemam pojma,ne pratim fajt
al pogledaj noge su se iskrivile od rahitisa
ja imam neki kg viska,ali sam zategnutija od mnogih mrsavih drugarica,i to mi je bas bljak,te puding butine ,nije sve u mrsavosti

a97ddfe7970b6639a1f67ac67c9642d8.jpg

Ovde su i kolena pihtijasta,ne samo butine.

kami
jeste
koji ti je qurac? :lol:
tako se i vecina muskaraca goji, i odredjeni deo zena i to je gradja koja je najpodloznija razvoju kardiovaskularnih bolesti. barem prema zvanicnom stavu doktora, a sad koliko oni znaju i sta, je druga prica.

Kada se gojis oko kukova, to je manje opasno nego da imas masti gore kod grudi.
Za bolesti je najbitnija masa drugih stvari, pa tek onda fizicka gradja.

Kada se gojis oko kukova, to je manje opasno nego da imas masti gore kod grudi.
Za bolesti je najbitnija masa drugih stvari, pa tek onda fizicka gradja.
ova se vrlo ocigledno goji najvise oko stomaka i struka,znaci slazemo se.

trolas brate mili samo tako. ako volis debele ili si i sam debeo tvoja stvar,izbor,volja. al mojne da prodajes pricu kako je to superiska i najbolje za telo. da si medjed pred zimski san jos i da razumem.

Brate Emocijo, čitajući te na ovoj temi, čovek bi pomislio u najmanju ruku si imala neku sisatu i guzatu sa BMI na gornjoj granici normale i pihtijastim kolenima tetu u vrtiću koja te je tukla svaki dan kad si bila mala.

Brate Emocijo, čitajući te na ovoj temi, čovek bi pomislio u najmanju ruku si imala neku sisatu i guzatu sa BMI na gornjoj granici normale i pihtijastim kolenima tetu u vrtiću koja te je tukla svaki dan kad si bila mala.

ili da ste sve vi ostale iskomplexirane prasice

@ emocijo, ne odustaj samo ostro

o-PATRICE-SMILE-570.jpg

img_0220.jpg

missim kad smo dosli do toga da se ovoj zenskoj svi ulizuju i govore kako je savrseno normalne tezine, znas da je svet otiso u q.

brate mili, sa 25 godina i 0 dece - nisi normalne tezine.

Back