Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
ova konkretna gradja je podlozna kardiovaskularnim bolestima. navodno i vise nego ona manekenka.I sta joj fali, da mozda ne rizikuje da dobije neku bolest sa ovom gradjom?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ova konkretna gradja je podlozna kardiovaskularnim bolestima. navodno i vise nego ona manekenka.I sta joj fali, da mozda ne rizikuje da dobije neku bolest sa ovom gradjom?![]()
A onoj na plaži je dobro?
P.S.Recite mi,šta je ovde sada tema?![]()
To smo videli, da.Imam staža na Alisinoj temi,nisam početnik.![]()
ova konkretna gradja je podlozna kardiovaskularnim bolestima. navodno i vise nego ona manekenka.
kamiNije. Mozda ako ima 50+ godina.

Ono, Lebron kada bi te gurnuo, leteo bi 10 metara.
nemam pojma,ne pratim fajt
al pogledaj noge su se iskrivile od rahitisa
ja imam neki kg viska,ali sam zategnutija od mnogih mrsavih drugarica,i to mi je bas bljak,te puding butine ,nije sve u mrsavosti
nisam ispratila temu,je l neko rekao da su buce bolje u krevetu,jer se vise trude?![]()
![]()
Ovde su i kolena pihtijasta,ne samo butine.
)))))))kami
jeste
koji ti je qurac?
tako se i vecina muskaraca goji, i odredjeni deo zena i to je gradja koja je najpodloznija razvoju kardiovaskularnih bolesti. barem prema zvanicnom stavu doktora, a sad koliko oni znaju i sta, je druga prica.
nisam ispratila temu,je l neko rekao da su buce bolje u krevetu,jer se vise trude?![]()

Ti se bas primas na Lebrona?
ja imam 190 i 84kg i strah me od ove zene)))))))
Neko jeste rekao da dobro duvaju(ako sam dobro upamtila),samo ne znam šta to znači.![]()
tacno sam znala
ja se ne zanosim tim razvaljivanjem, nikad nisam, volim skromno u krugu familije!
ova se vrlo ocigledno goji najvise oko stomaka i struka,znaci slazemo se.Kada se gojis oko kukova, to je manje opasno nego da imas masti gore kod grudi.
Za bolesti je najbitnija masa drugih stvari, pa tek onda fizicka gradja.
tacno sam znala
koj moj sam dolazila kad se sve isto pise,samo vise nema trkeljisanje po telefonu i analni sex nego gde volite,i s koliko njih odjednom[/Q
ako nisu skotovi u pitanju onda samo 1 na 1, dakle bices samo moja, cekacu te do veceras draga, cekacu te do veceras ako treba! <3
- - - - - - - - - -
Pa ko kome smesti?
grubijanu jedan
Brate Emocijo, čitajući te na ovoj temi, čovek bi pomislio u najmanju ruku si imala neku sisatu i guzatu sa BMI na gornjoj granici normale i pihtijastim kolenima tetu u vrtiću koja te je tukla svaki dan kad si bila mala.
Brate Emocijo, čitajući te na ovoj temi, čovek bi pomislio u najmanju ruku si imala neku sisatu i guzatu sa BMI na gornjoj granici normale i pihtijastim kolenima tetu u vrtiću koja te je tukla svaki dan kad si bila mala.
))))))))ili da ste sve vi ostale iskomplexirane prasice
@ emocijo, ne odustaj samo ostro

Nemam sada vremena,odoh na bazen!![]()
((((((((