gost 357796
Iskusan
- Poruka
 - 6.945

Pogledaj film.
gledao sam ja film , ima i nastavak , al' msm kakve to veze ima sa bilo cime
))Kao da su Ameri med i mleko jbt ...imaju kao i svi i pozitivnih i negativnih strana .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj film.
))gledao sam ja film , ima i nastavak , al' msm kakve to veze ima sa bilo cime))
Kao da su Ameri med i mleko jbt ...imaju kao i svi i pozitivnih i negativnih strana .
a i mir, demokratiju i ljudska prava![]()
posebno se istakose sad na bliskom i srednjem istoku brojnim isporukama oruzja, kao i ne tako davno velikodusnom finansijskom i oruzanom podrskom talibanimaoni ce nekog da uredjuju i da drze lekciju
![]()
...vala jesu dembeli...kad malo bolje razmislim, ne znam jednu finu stvar da je preletela Atlantik sa zapada na istok...ako ne racunam racunare...sto jes' jes'...jos par tehnikalija ali ove vezane za nacin zivota, jelo, zabavu, ukus...rezistentna im je kultura na finocu.
pa samo na forumu i ponekad u mrakubaba baba ti biti nevaljala![]()
 kami ti u politickom smislu imas toliko ogranicen um koji ne samo da ne zeli nego ocigledno i ne moze da prima i obradjuje razlicite informacije ili daleko bilo analiticki i kriticki posmatra situaciju. mene zabole qrcina sta i kako ti mislis o svetu i kako ga vidis, ali bi bilo lepo da prekines da spamujes svaku yebenu temu time sto ces je navoditi na ovaj tok. uzivaj brate mili verujuci u sta god vec hoces/citas/gledas koliko volis meni ni iz dzepa ni u dzep. ali necu dozvoliti da mene licno trujes svojim interpretacijama sveta koje su ogranicene i neobjektivno fokusirane. i kraj price.Ovde uopste nije rec o miru, demokratiji i ljudskim pravima, ovde je rec o suverenitetu. U Americi, i one najjace bande uvek i svuda imaju osecaj i saznanje da nisu jace od americke drzave. Americka drzava je najjaca, i ako ovi samo malo vise promole glavu iz svog okvira, zgromice ih. U Brazilu, to nema veze sa vezom. Tamo je anarhija. Ljudi ciste favele tri meseci najbrutalnijom silom pre svetskog prvenstva i ne mogu da ih ociste od bandi. Tamo je haos. A vi uzivajte uz slike Kopakabane i seksanja na karnevalu u Riu.
kami, ajde sredicemo ti papire, ozenicemo te za debelu crnkinju kad vec tako volis ameriku))
ajte sad svi vasha idealna telessa na sunce da merimo

kami ti u politickom smislu imas toliko ogranicen um koji ne samo da ne zeli nego ocigledno i ne moze da prima i obradjuje razlicite informacije ili daleko bilo analiticki i kriticki posmatra situaciju. mene zabole qrcina sta i kako ti mislis o svetu i kako ga vidis, ali bi bilo lepo da prekines da spamujes svaku yebenu temu time sto ces je navoditi na ovaj tok. uzivaj brate mili verujuci u sta god vec hoces/citas/gledas koliko volis meni ni iz dzepa ni u dzep. ali necu dozvoliti da mene licno trujes svojim interpretacijama sveta koje su ogranicene i neobjektivno fokusirane. i kraj price.
ajte sad svi vasha idealna telessa na sunce da merimo
	pa samo na forumu i ponekad u mraku![]()
kami ti u politickom smislu imas toliko ogranicen um koji ne samo da ne zeli nego ocigledno i ne moze da prima i obradjuje razlicite informacije ili daleko bilo analiticki i kriticki posmatra situaciju. mene zabole qrcina sta i kako ti mislis o svetu i kako ga vidis, ali bi bilo lepo da prekines da spamujes svaku yebenu temu time sto ces je navoditi na ovaj tok. uzivaj brate mili verujuci u sta god vec hoces/citas/gledas koliko volis meni ni iz dzepa ni u dzep. ali necu dozvoliti da mene licno trujes svojim interpretacijama sveta koje su ogranicene i neobjektivno fokusirane. i kraj price.

...moja orjentalna zadnjica je tako gradjena, nisam kriva sto sam se rodila sa turskim genima, uostalom, nisam ni debela, vec uvaljkana i odbijam drugaciju klasifikaciju...makar me Emocija izlupala po istoj lenjirom namenjenim brutalnom ukazivanju na sve viskove i pihtijaste jastucice...moji su i njima se dicim! Svaki ima bar baklavu u sebi![]()
i najgluplji uvek tvrde da su najpametniji ko sto i isprani mozgovi misle da su najslobodniji.Naprotiv, ja sam retko objektivan u analiziranju drustva, politike i ekonomije danas. To sto vecina to ne vidi, nije moj problem.
i najgluplji uvek tvrde da su najpametniji ko sto i isprani mozgovi misle da su najslobodniji.
sedi malo i citaj i uci umesto sto zderes kofice przenih pilecih bataka po ceo dan.
toliko o tome.

pa moze al aj prvo da vidimo taj tepih sto si poceo da gajis na sisicamaja nista ne tvrdim, ako moze kakvo diranje sisa preko majice, moze, ako ne ne, prezivjecu nekako![]()