+ sajz

Samo 189? Pa malo bre to tebra.

Onda negde oko 77 kg?

86kg na tvoju veliku žalost, uz tendenciju rasta s' obzirom na treninge.

Eto, ako je potrebno nasilno naći neku falinku, uglavnom nemam firmirane stvari i nikad nisam bio u Delta City-ju ili u Ušću, eto, nisam moderan.

Je l' sad srce na mestu?

86kg na tvoju veliku žalost, uz tendenciju rasta s' obzirom na treninge.

Eto, ako je potrebno nasilno naći neku falinku, uglavnom nemam firmirane stvari i nikad nisam bio u Delta City-ju ili u Ušću, eto, nisam moderan.

Je l' sad srce na mestu?

Koje 'treninge', je li dizanje benca za pic.ke?

Jeste, skroz sam svrsio citajuci tvoj CV. Mislim da treba da te zenimo, takvu priliku bi svaka tasta pozelela.

ogledalce ogledalce moje
najlepsi forumas na svetu ko je?
torbica :zper:
il_340x270.562870942_4ksk.jpg

Koje 'treninge', je li dizanje benca za pic.ke?

Jeste, skroz sam svrsio citajuci tvoj CV. Mislim da treba da te zenimo, takvu priliku bi svaka tasta pozelela.

Niko ne radi "dizanje benca", je*e te terminologija debeljko.

Nisam nikada ušao u teretanu, ali bih je tebi preporučio, bolje išta nego ništa.

Evo jedne što verovatno može da napravi špagu u vazduku i meko doskoči na sitan pesak, no ne bih se kladila da joj je, uprkos manjem broju kila, širina struka i količina sala oko stomaka (a time i rizik po zdravlje) manja od devojke sa slike iz uvodnog posta:

skinny fat
skinny-fat.jpeg
+ sajz :zkez:
BIG_0009636458.jpg

P.S.Širinu struka procenjivati prošireno za onaj deo koji je pokrila desnom rukom.Da nije isturila levi bok teško bi i potrefili gde je struk.

Poslednja izmena:
Evo jedne što verovatno može da napravi špagu u vazduku i meko doskoči na sitan pesak, no ne bih se kladila da joj je, uprkos manjem broju kila, širina struka i količina sala oko stomaka (a time i rizik po zdravlje) manja od devojke sa slike iz uvodnog posta:

skinny fat
skinny-fat.jpeg
meni ovo nije skinny fat :confused:

+ sajz :zkez:
BIG_0009636458.jpg

P.S.Širinu struka procenjivati prošireno za onaj deo koji je pokrila desnom rukom.Da nije isturila levi bok teško bi i potrefili gde je struk.
Nije bilo potrebe da stavljaš sliku u kojoj se nagnula, kada već postoji slika u prvom postu gde stoji ispravljena i gde se vide razmere njenog struka.
No, kapiram da joj ovako nagnutoj (za razliku od ispravljene skinny fat) struk dobija na dramatičnosti, što izgleda i jeste cilj :malav:

Emocijo, apsolutni si dominant na temi po pitanju sala, struka, sisa i guzicа :malav:
A ja nemam nameru da ti skidam krunu, pa ću ti oćutati.
Kome je jasno šta htedoh reći postavljenom fotkom, jasno je, ko se pravi da mu nije jasno - njegov problem... valjda zna zašto.

Slučajno sam našla sam šta oblači ispod odeće::mrgreen:

190ee08a994319ca1fa0b4f733388f1b.jpg
da sve te krupnije zene modeli obavezno nose steznike...missim pocev od kim kardasijan koja se isto uteze. ja do nedavno nisam ni znala da to postoji, a nedavno sam u nekoj prodavnici naletela na duboke gace sa steznikom preko stomaka, ko neka gruba tvrda traka usivena iznutra :neutral:

Emocijo, apsolutni si dominant na temi po pitanju sala, struka, sisa i guzicа :malav:
A ja nemam nameru da ti skidam krunu, pa ću ti oćutati.
Kome je jasno šta htedoh reći postavljenom fotkom, jasno je, ko se pravi da mu nije jasno - njegov problem... valjda zna zašto.

Imam staža na Alisinoj temi,nisam početnik.:malav:

Back