Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Volio bih da znam kakve sad veze ima .com sobzirom da na google.com na "web hosting" prvi je .org

Nekad je mozda bilo bitno i bolje se rangirao .com al stvari se menjaju primer kucaj "instalacija phpbb foruma" "instalacija smf foruma" itd... sto ne izbacuje prvi .com? jer po tvome komentaru prvi mora da je .com i samo .com mozes da probijes na google u prvih 10

Poslednja izmena:
Volio bih da znam kakve sad veze ima .com sobzirom da na google.com na "web hosting" prvi je .org

Nekad je mozda bilo bitno i bolje se rangirao .com al stvari se menjaju primer kucaj "instalacija phpbb foruma" "instalacija smf foruma" itd... sto ne izbacuje prvi .com? jer po tvome komentaru prvi mora da je .com i samo .com mozes da probijes na google u prvih 10

Au brate Global i Nacional toliko bi morao znati, pa ti prodajes domene a ne znas da je .org Global a .me Nacional

Ne mora biti .com moze biti i .net ali ti prodajes domene i hosting tako da je sajt comercial .com phpbb bi morao biti .org jer su organizacija ali su .com zato sto je .com najbolji domen na svetu

Poslednja izmena:
Znam ja no kakve veze to ima sa top10? jer ti si rekao da ako je .me ne mozes da ga probijes u top10 sto znaci da imas zahteve meni i vise odgovara da ga probijes za google.me sto se toga tice, i oklop.com bi morao da je ispred mene sobzirom da postoji od bog zna kad tvojom teorijom no nbt. Ono sto mene zanima nemos to odradi ili mozes takodje imam i oklop.rs koji bi trebao da mi se radi za google.rs naravno bice poseban sajt za Srbiju tako da mozemo saradjivat ako nemas tih zahteva da mora bit .com imam ja i cg.oklop.com redirektuje, i pregovaram da mi prodaju .com pa videcemo al za sad ovo je prioritet.

Poslednja izmena:
Ti hoces da budes medju prvima za eng. popularnu rec sa .me TO JE NE MOGUCE drugo je nesto ako hoces da budes medju prvima sa .me za crnogorsku rec

Kako ces izlaziti na google.me neznam ne mogu da obecam nista ja sam pustio nekih 100 backlinkova (moj paket je 300+ i 300+ direktorijuma) sa kljucnom reci "web hosting" pa ces ti videti za nekih 14 dana prve rezultate i nesmes da menjas titl sajta kljucne reci i opis. Ti sada slikaj svoje stanje na google.me i .com pa ces za 14 - 20 dana videti razliku a bice je, pa mi se javi ako hoces da nastavimo saradnju.

Ja ne vidjo nista nbt ne mogu da se zamajavam i objasnjavam, ako mozes kao sto pricas samo posaljes cenu mi vidimo dal odgovara i odradis i kad zavrsis platimo jer ne mogu da platim unapred nesto sto ti ocigledno nemos odradit. Tako i patike kad narucujem iz srbije stignu ovde platim po pouzecu tako i ovo jedino mogu pa ako ti odgovara nikakav problem.

251563_369868563083473_1410167022_n.jpg

Poslednja izmena:
Jedino sto bi uradio jeste pozicionirao na sredinu margin: auto; ostalo je okej.

@rade0000 a ti ne cijepaj mi guzicu jer pojma nemas prvo si govorio da je za tebe smijesno da to odradis, a posle ne moze to bla bla tako da samo me zaobidji.

1. Sta ti znas sta je margin? Kada si lepo rekao da si za svoj sajt platio 350 eura a plus neznas da je .me nacionalni domen a .org globalni:hahaha: Priznaj da si mislio da je .org Georgia ili tako nesto:zcepanje:

2. smesno je bilo pod znacima " " zato sto trazis da ti nacionalni domen bude medju top 10 za stranu rec:hahaha:

3. jedna lepa slicica za tebe a to je posle samo 4 dana druze moj
Seo.jpg

4. Ne mogu da te zaobilazim jer si mi jako zanimljiv i svaki put cekam da vidim sta ces napisati da se smejem:hahaha:

Poslednja izmena:
1. O cemu pricas ti sajt oklopa sam ja radio ako te zanima i u jednom od postova sam ti ostavio sliku od ps, a 350e sam platio za servere nesto Relju da zavrsimo, to samo da ti kazem da te necu zajebat ako odradis to sto si rekao da mozes, sad sam sebe demantujes smijesan si zaista.
2. Ti ocigledno pojma nemas o zivotu pa kakve veze ima na koju rijec ja trazim? tvoj posao je da to odradis rekao si da mozes odradi jer sam znao da ne mozes zato sam ti i rekao izvoli odradi.
3. Na google si na 6 stranu tako da imas ti jos dosta da teglis kad vec mozes ja ti reko izvoli odradi ne vidim sta je problem.
4. Takodje jer prvo pricas jednu pricu sad drugu pricu.

1. O cemu pricas ti sajt oklopa sam ja radio ako te zanima i u jednom od postova sam ti ostavio sliku od ps, a 350e sam platio za servere nesto Relju da zavrsimo, to samo da ti kazem da te necu zajebat ako odradis to sto si rekao da mozes, sad sam sebe demantujes smijesan si zaista.
2. Ti ocigledno pojma nemas o zivotu pa kakve veze ima na koju rijec ja trazim? tvoj posao je da to odradis rekao si da mozes odradi jer sam znao da ne mozes zato sam ti i rekao izvoli odradi.
3. Na google si na 6 stranu tako da imas ti jos dosta da teglis kad vec mozes ja ti reko izvoli odradi ne vidim sta je problem.
4. Takodje jer prvo pricas jednu pricu sad drugu pricu.

Ej ajde da prekinemo sa zajebancijom ocigledno moderator nije tu pa ne vidi sta radimo.

Odradio sam ti besplatno oko 100 backlinkova za rec "web hosting" tako da ja verujem da ces na google.me dobiti na poziciji ne znam koliko nisam vidovit ali ces dobiti.

Ja bez para necu da odradim ceo paket, videces da ce biti bolje pa ces me sam pitati da nastavim do tada pozdrav.

Sajt predstavlja jedinstven besplatan sistem za oglasavanje. Sistem omogućava cenkanje između prodavca i kupca, tako što jedni drugima daju ponude za razmenu uz neku doplatu ili "glava za glavu". Moguće je nuditi i samo novac. Sistem sadrži i liste želja članova, tako da omogućava lakše pronalaženje željenih proizvoda. Više o tome kako sajt funkcioniše naćićete na samom sajtu u sekciji pomoć.

Sajt: Trange Frange - ePijaca

Postavite slobodno Vaše oglase besplatno i cenkajte se sa ostalima.
Sajt je nov pa bih voleo da čujem sve Vaše sugestije. Hvala

Jel ima jos nekog da iskomentarise ovaj sajt, mnogo bi mi znacile neke Vase sugestije.

rade0000 nemas pojma ... ko jos radi webstranicu u flashu ....... na kojoj si poziciji za svoj sajt ............... daj pogledaj kako si sajt izgleda u ocima gooogla............ upisi site:http://www.radewebsite.info/ .................
ko jos koristi besplatni hosting za """"profesionalni sajt """""""" .................... ko jos koristi info domenu za """""""""""""profesionalni sajt """""""""""""""..................
umjesto da tu nesto seres rade uzmi hosting na oklop.me jako dobra tehnička podrška.
Nauči html i css za početak ili plati meni 1000€ i napraviti ču ti sajt

Back