Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Sajt kao takav postoji vec vise od 2 godine, i zaradjuje vise od jedne prosecne plate mesecno.

Doslo je vreme da se radi redizajn, te vas molim da ocenite izgled(manje vazno obzirom da ce se raditi redizajn), funkcionalnost, sadrzaj, kao i da mi date neke smernice za moguci redizajn sajta.

www.malaprivreda.com

Sve u svemu nista posebno, funkcionalnost slaba, sadrzaj aj da kazem solidan, ali treba tu dosta da se poradi da bi izgledalo pristojno.
P.S. brisi onu muziku, svaki put ispadnem iz fotelje kad udjem na tvoj sajt, ili barem utisaj.

Sajt kao takav postoji vec vise od 2 godine, i zaradjuje vise od jedne prosecne plate mesecno.

Doslo je vreme da se radi redizajn, te vas molim da ocenite izgled(manje vazno obzirom da ce se raditi redizajn), funkcionalnost, sadrzaj, kao i da mi date neke smernice za moguci redizajn sajta.

www.malaprivreda.com
Designed by joomlArt. Skini onda neki drugi ljepsi templejt i odradi ga da bude malo ljepsi,moderniji,atraktivniji ne znam ni sam.

Sve u svemu nista posebno, funkcionalnost slaba, sadrzaj aj da kazem solidan, ali treba tu dosta da se poradi da bi izgledalo pristojno.
P.S. brisi onu muziku, svaki put ispadnem iz fotelje kad udjem na tvoj sajt, ili barem utisaj.

Bez zelje da vam protivrecim.
Postovanjem ovde sma jasno zeleo vase misljenje i neke smernice o tome sto treba da uradim, i veliko vam hvala na tome.
Ono na sta bih se osvrnuo u tvom komentaru je onaj deo "sadrzaj aj da kazem solidan".......
Ako si time mislio na sam izgled prezentacije(neke firme), onda moram da primetim da je kod mene odnos kvalitet/cena verovatno najpovoljniji koji sam sreo na trzistu(odnosi se na poredjenje sa aladin, info011, info988), cak i sa prezentacijama ovako kako sada izgledaju.

A svakako ce se promeniti, jer je po meni "rak rana" ovog sajta trenutno prikazivanje kategorija(onaj deo koji se vidi na svakoj strani sa desne strane a utice na suzenje prozora same prezentacije).
Tu bi verovatno trebao da ide neki padajuci meni, koji bi bio i lepsi i pregledniji.
Takodje mi se ne svidja prikazivanje firmi u obliku kartica jer je povecanjem broja firmi taj niz postao predugacak, i samim tim i nedovoljno pregledan.
Nazalost trenutno drugu ideju tog prikazivanja i nemam, izuzev mozda povecanja broja kategorija, mada je to takodje smao privremena mera....
Muzika ce svakako "odleteti" sa sajta.
Tako ja to za sada vidim.
Pomogla bi naravno jos poneka sugestija.....

Designed by joomlArt. Skini onda neki drugi ljepsi templejt i odradi ga da bude malo ljepsi,moderniji,atraktivniji ne znam ni sam.

I to naravno planiram da odradim.

Poslednja izmena:
Odlucih da opet pokrenem www.ucionica.me pa ako neko ima neke predloge neka pise...
Ovo je wordpress-ov sajt,mozda si temu prilagodio. Inace je dobar,ali sam primetio da si u nekim proslim komentarima pisao kako si licno ti pravio sajt,sto nije tacno,pravio si temu,i svaki sajt ti je wordpress-ov. Samo konstatujem.
Ja pravim nesto slicno,ali bez CMS-a,cist PHP,JS i ostalo.
Ali jos jednom da napomenem,sajt je dobar.

rade0000 nemas pojma ... ko jos radi webstranicu u flashu ....... na kojoj si poziciji za svoj sajt ............... daj pogledaj kako si sajt izgleda u ocima gooogla............ upisi site:http://www.radewebsite.info/ .................
ko jos koristi besplatni hosting za """"profesionalni sajt """""""" .................... ko jos koristi info domenu za """""""""""""profesionalni sajt """""""""""""""..................
umjesto da tu nesto seres rade uzmi hosting na oklop.me jako dobra tehnička podrška.
Nauči html i css za početak ili plati meni 1000€ i napraviti ču ti sajt

Au al si me izprozivao nisam ni video.

Da ti odgovorim sajt radewebsite.info sluzi za proveru, juce je bio flash danas html sutra wordpres i tako... (nije profi sajt ali mi drago da si to pomislio) na free hostingu je zato sto ne zelim da mi zauzima mesto na uniwebhostingu jer je 15 max. (u stvari mislim da sam injega stavio na placeni) A sto se tice seo optimizacije ova slika ce ti reci sve
seo.jpg

Poslednja izmena:

Back