Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Sta lupas to srece tu? kakve veze ovde ima backlink sa ocenom sajta? udju jedan put i vise se ne vracaju.

Moras da naucis sta je "seo optimizacija" 90% ljudi stavlja ovde link da bi dobio backlink ka svom sajtu uz odredjenu kljucnu rec za koju zeli da izlazi na google. Bole mene dali se tebi sajt svidja ili ne kao i 90% ostalih ljudi, tako da zali boze sto komentarises. kapiras?! Prvo skoci pa reci hop

Ol mi samo objasnit kakve to veze ima sa ovom temom? citiram "Nije stvar samo u tome da mate što više backlinkova već da oni budu kvalitetni." da neces na mrtve forume da dobijes kvalitet backlink ili sto ces ostaviti komentar na neki od sr.wordpress.com clanaka ili blogodak? ne lupaj srece ti nego uzivaj samo. sto se tice dizajna sajta 2/10 za trud.

Ucim tebe SEO optimizaciji :) Ja ne mogu da verujem da ti nemozes da skapiras poentu seo optimizacije a tako sam detaljno opisao. (ako je tebi ovo mrtav forum sta trazis ovde?)

A sto se tice Dizajna savrsen je jer je unikat nije skinut gotov template sa neta kao tvoj stit i onda ti nekom pricas dali je dobar dizajn ili nije.
Napravi ti sebi svoj dizajn ako znas u opste, pa onda pricaj nekom drugom dali je dobar ili nije

Sta ima ti mene da naucis to sto cu ic i postavljat linkove po nekim forumima smijes si, znaci ne verujem i ko je uopste rekao da je ovaj forum mrtav? Ja to nisam napisao, sto se tice mog dizajna ne budi smijesan pa ne moze to tvoje da se uporedi, to sto je logo iskoristena ikonica sa iconfinder kakve to veze ima sa celim sajtom? i dizajnom sajta to ajde da si logo komentarisao, a i savrsen je za ovo.

Sta ti koga da ucis kad ja vidim da nemas pojma. Vecu glupost nisam procitao odavno "i da umalo da zaboravim naprimer ovaj novi sajt football live nikako da izadje na google za football live pa sam ga sad upisao pod kljucnom reci football live i ako tako uradim na jos 100 sajtova. Sta mislite hoce li izlaziti na google pod "football live" ?"

Sta ima ti mene da naucis to sto cu ic i postavljat linkove po nekim forumima smijes si, znaci ne verujem i ko je uopste rekao da je ovaj forum mrtav? Ja to nisam napisao, sto se tice mog dizajna ne budi smijesan pa ne moze to tvoje da se uporedi, to sto je logo iskoristena ikonica sa iconfinder kakve to veze ima sa celim sajtom? i dizajnom sajta to ajde da si logo komentarisao, a i savrsen je za ovo.

Sta ti koga da ucis kad ja vidim da nemas pojma. Vecu glupost nisam procitao odavno "i da umalo da zaboravim naprimer ovaj novi sajt football live nikako da izadje na google za football live pa sam ga sad upisao pod kljucnom reci football live i ako tako uradim na jos 100 sajtova. Sta mislite hoce li izlaziti na google pod "football live" ?"

Ti si napisao da linkam sa mrtvih foruma tako da si rekao da je ovaj forum mrtav.
A "tvoj" dizajn je samo jedan obican template za wordpress i ti si ga prepravio prema tome nemas nikakva prava da komentarises tudje sajtove sa nekakvim ocenama jer za tvoj stit nema ocene ni 2/10 ni 1/10 nista jednostavno je 0/10
"i da umalo da zaboravim naprimer ovaj novi sajt football live nikako da izadje na google za football live pa sam ga sad upisao pod kljucnom reci football live i ako tako uradim na jos 100 sajtova. Sta mislite hoce li izlaziti na google pod "football live" ?"
To sam napisao zbog tebe zato sto si ti kakve veze ovde ima backlink sa ocenom sajta? udju jedan put i vise se ne vracaju. ETO KOLIKO TI ZNAS !!!
Razumes se ko Marica u kriv k..c

Kao prvo smesan si radjen je od 0 i integrisan u wp neznalice http://slike.milf-hosting.info/images/1346537130.jpg sto ti nikad neces ni znat, kao drugo kakve veze opet te pitam ima backlink sa ovom temom?
Kad vec lupetas toliko i pricas mi neke bajke odma imas posao ako zelis po zavrsetku posla naravno placam zajebat necu nisam nikog do sad to mozes i pitat na cafemontenegro gde inace trgujem. Da mi probijes oklop na: web hosting, registracija domena, izrada sajta, da je na te reci na prvu poziciju. Eto kad vec se razumes kao sto kazes, da me vise odje ne bi smarao i nemoj da mi kazes da je nemoguce i da ne mozes jer mi isprica odje cuda radis pa izvoli.

Poslednja izmena:
slika.iz.rs besplatan upload slika.

Slicnih sajtova ima milion samo cak i napredniji nije lose, ali mislim da treba da zakupis domenu i da ponudis nesto zbog cega ce ljudi da dolaze i uploaduju na tvoj sajt. Ako to nije dizajn onda usluga koje ce da pruza taj sajt meni se svidja jer je jednostavan sad jedina mana taj iz.rs ne svatam ozbiljno cio projekat, da je .rs to je vec druga prica ne mora da znaci ali ja polazim od toga.

Poslednja izmena:
Kao prvo smesan si radjen je od 0 i integrisan u wp neznalice http://slike.milf-hosting.info/images/1346537130.jpg sto ti nikad neces ni znat, kao drugo kakve veze opet te pitam ima backlink sa ovom temom?
Kad vec lupetas toliko i pricas mi neke bajke odma imas posao ako zelis po zavrsetku posla naravno placam zajebat necu nisam nikog do sad to mozes i pitat na cafemontenegro gde inace trgujem. Da mi probijes oklop na: web hosting, registracija domena, izrada sajta, da je na te reci na prvu poziciju. Eto kad vec se razumes kao sto kazes, da me vise odje ne bi smarao i nemoj da mi kazes da je nemoguce i da ne mozes jer mi isprica odje cuda radis pa izvoli.

Backlink nema veze sa temom ali ova tema je da bi covek dobio kvalitetan backlink za svoj sajt a tebi ako se neki sajt ne svidja ti ga preskoci.

Naravno da bi to mogao da uradim evo ti dokaz www.cheaplyselling.com trenutno pod US classifieds izlazi na 20 mestu. u stvari sada 45. jer sam juce dodao na titl free ads usa. (za strano trziste)
www.automotoberza.rs nigde ga nije bilo pod Auto oglasi a sada izlazi ne znam tacno koji je na google za tu rec ali za dve nedelje bice na prvoj strani to garantujem.

Ja bi tvoj www.oklop.me sa www.oklop.tk presao na google za mesec dana

Treba nekad da pitas ej kako to radis? pa jel funkcionise itd ?! A ne to ne valja ti linkas po mrtvim forumima itd...

To bi bilo kao kada bi ja tebi rekao kakvi su ti to paketi na oklopu ? i jel to za tetris?

Poslednja izmena:
Pa nemoj da si smesan najbolje da cu ti platit za nesto sto nemos da zavrsis, ako si ozbiljan samo odradi i platim, evo mozes i Relju, Djordje Reljic sa KGB da pitas dosao u CG lik me nije ni znao nit ista samo je upalio auto dosao odradio posao i platio mu 350e. Nisam neozbiljan nego nemos da odradis i prodajes tuda maglu, zato sam ti i rekao po zavrsetku jer sam znao da ces da se vadis aj sad pozdrav.

Poslednja izmena:
Pa nemoj da si smesan najbolje da cu ti platit za nesto sto nemos da zavrsis, ako si ozbiljan samo odradi i platim, evo mozes i Relju, Djordje Reljic sa KGB da pitas dosao u CG lik me nije ni znao nit ista samo je upalio auto dosao odradio posao i platio mu 350e. Nisam neozbiljan nego nemos da odradis i prodajes tuda maglu, zato sam ti i rekao po zavrsetku jer sam znao da ces da se vadis aj sad pozdrav.

evo odradicu ti malo za dzabe samo da vidis da nije zajebancija. ici cu na "web hosting"

trenutno te nema u prvih 100 pod Web Hosting idem dok ne udjes u 100
SEO oklop pre.jpg

Back