Verovatno sa mnogo truda, i da je .com
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volio bih da znam kakve sad veze ima .com sobzirom da na google.com na "web hosting" prvi je .org
Nekad je mozda bilo bitno i bolje se rangirao .com al stvari se menjaju primer kucaj "instalacija phpbb foruma" "instalacija smf foruma" itd... sto ne izbacuje prvi .com? jer po tvome komentaru prvi mora da je .com i samo .com mozes da probijes na google u prvih 10
Probi ti u top10 na .me i to je sasvim dovoljno.
ajde da se ne placa pa da to zahtevas ovako nidje veze.
Jedino sto bi uradio jeste pozicionirao na sredinu margin: auto; ostalo je okej.
@rade0000 a ti ne cijepaj mi guzicu jer pojma nemas prvo si govorio da je za tebe smijesno da to odradis, a posle ne moze to bla bla tako da samo me zaobidji.
1. O cemu pricas ti sajt oklopa sam ja radio ako te zanima i u jednom od postova sam ti ostavio sliku od ps, a 350e sam platio za servere nesto Relju da zavrsimo, to samo da ti kazem da te necu zajebat ako odradis to sto si rekao da mozes, sad sam sebe demantujes smijesan si zaista.
2. Ti ocigledno pojma nemas o zivotu pa kakve veze ima na koju rijec ja trazim? tvoj posao je da to odradis rekao si da mozes odradi jer sam znao da ne mozes zato sam ti i rekao izvoli odradi.
3. Na google si na 6 stranu tako da imas ti jos dosta da teglis kad vec mozes ja ti reko izvoli odradi ne vidim sta je problem.
4. Takodje jer prvo pricas jednu pricu sad drugu pricu.
Sajt predstavlja jedinstven besplatan sistem za oglasavanje. Sistem omogućava cenkanje između prodavca i kupca, tako što jedni drugima daju ponude za razmenu uz neku doplatu ili "glava za glavu". Moguće je nuditi i samo novac. Sistem sadrži i liste želja članova, tako da omogućava lakše pronalaženje željenih proizvoda. Više o tome kako sajt funkcioniše naćićete na samom sajtu u sekciji pomoć.
Sajt: Trange Frange - ePijaca
Postavite slobodno Vaše oglase besplatno i cenkajte se sa ostalima.
Sajt je nov pa bih voleo da čujem sve Vaše sugestije. Hvala