Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Pozdrav svima .Pocetnik sam I uradio sam jedan sajt u Flashu za Turisticku agenciju koja nije nesto posebno .Nude samo prevoz do Turske i nazad .Vrse prevoz robe tako da nisam imao mnogo o cemu da pisem . Sajt sam uradio iz tutorijala pronadjenih na netu . Uzeo sam i hosting i domen na 2 godine i sve to naplatio 250 eura. Pa me zanim vasa ocena. Sajt nisam do kraja zavrsio .treba jos po nesto da ubacim Mucim se vec neko vreme sa jos nekim stvarcicama.
http://www.nernex.com

Ima par pravopisnih grešaka na sajtu, i ne podržava latinična slova (šđčćž).

Ovakvih već postoji more na Internetu, ali uvek vredi pokušati. Za ono iznad Google oglasa što si napisao Slični sajtovi, postoji velika mogućnost da te izbace iz programa, ako te neko prijavi.
U delu gde stoje baneri vaša reklama, kad se klikne na sličicu otvara se za slanje e-maila direktno. Bolje bi bilo da vodi na neku stranicu, sa kratkim uputsvima koji su uslovi za prikazivanje reklame, i tu ostaviti mogućnost da te neko kontaktira, nego ovako direktno.
I ovo za reciprocitet linkova baš i nije potrebno u startu, nego to dodati kasnije kada se taj direktorijum malo više popuni sajtovima.

Ona statistika da se učini nevidljivom, pošto je već zaštićena sa lozinkom. U delu Proizvodi, ne bi bilo loše da navedete dimenzije koje su veličine blokovi koje pravite. U galeriji ispod slika napisati koji su objekti na slikama.

U meniju na dugmetu koje vodi na stranu O nama nema potrebe za one tri tačke iza toga.

Inače je sasvim OK prezentacija, ništa preterano.

Verovatno nisi primetio razliku u veličini između slika u gif i u png formatu. To samo ponekad je veoma zanimljiva tvrdnja i ne baš raširena. Na primer ovde na Krstarici su sve slike u gif-u, mada su i oni verovatno novi sajt pa jos neznaju da se gif koristi samo po nekad. LOL

Treba obratiti pažnju da veliki broj ljudi u Srbiji koristi dial up, zahvaljujući monopolu koji ima Telekom. Pa se prema tome i treba ravnati prilikom izrade sajtova za domaće tržište.

T

Back