pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.615
Biće ti boljeNista ne obecavam, vec danima imam temperaturu, mada mi se cini da ide na bolje ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće ti boljeNista ne obecavam, vec danima imam temperaturu, mada mi se cini da ide na bolje ...
Cudnovato.Ništa.
Imaš objašnjenje ( edit)Cudnovato.
Cudnovato objasnjenjeImaš objašnjenje ( edit)
Čudno je da ti meni kažeš da je nešto čudnoCudnovato objasnjenje![]()

Zar sve to nije cudno samo po sebiČudno je da ti meni kažeš da je nešto čudno![]()

Vidiš , meni je logično.Apsolutno me nije zanimalo da biram nešto sa čime bih se identifikovala ,a i dalje je tako.Zar sve to nije cudno samo po sebi![]()
Zato mi je bilo tesko da razumem jer moj nick je uvek nesto sa cime se identifikujem.Vidiš , meni je logično.Apsolutno me nije zanimalo da biram nešto sa čime bih se identifikovala ,a i dalje je tako.
Znaš oni na šahovskim sajtovima " Ubistveni mat " " Kralj šaha"Zato mi je bilo tesko da razumem jer moj nick je uvek nesto sa cime se identifikujem.

Kako ne. Clickbait sadrzaj.Znaš oni na šahovskim sajtovima " Ubistveni mat " " Kralj šaha"![]()
isto se i ja pitam... šta se tačno dešava?Meni sad nije jasno.Imamo turnir ?

Mislim da je u pitanju Arena na ličesu " Jesenja" kao vežba za naš turniristo se i ja pitam... šta se tačno dešava?
Gde ?igram bre ko fišer i mišo talj![]()