pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.604
TurnirMoze a sta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TurnirMoze a sta?
@moze misljenje ?Turnir
Ma ti ćeš batine da dobiješ što zezaš@moze misljenje ?

Neće.Od 18 h ,sat vremena trajeJa mogu u nedelju ali samo da ne traje so 22h radim
Po 5 min. Završimo za sat.a koliko traju partije?
Ne zezaj. Razbićeš nas.ja za čokoladu da uveličavam event neću
Ma kako većina odluči.Mislim da je vremenski krači švajcarac i da je Truman to i predložioa jel se igra po svajcarskom ili bergerovom sistemu?
Gubim strpljenje.meni utakmice pocinju u 19
ako budem bio u stanu u 18 docicu![]()
Ma ok.Tu si ili nisi.stvarno ne znam gde ce me put navesti u nedelju ali velika je sansa da budem kod kuce iz nekih drugih razloga.
Nista ne obecavam, vec danima imam temperaturu, mada mi se cini da ide na bolje ...@pura moca , @asketa ,@Guede @bmaxa @The Graeat Gatsby , @Baudrillard može u nedelju oko18 ?
Ne znam ima li još nekog da sam propustila?
Crni je odmah odigrao smeće potez sa damom, toliko o podešenoj snazi tog engina.trebalo je kompjuteru 64 poteza da me matira (stockfish 5). a ja igrao trol otvaranje
https://lichess.org/cbNlqksN
pa piše Stockfish level 5Crni je odmah odigrao smeće potez sa damom, toliko o podešenoj snazi tog engina.
Ne razumem se u te nivoe pa sam zato ono gore napisao. Ja mislio da je to neka starija verzija Stockfishapa piše Stockfish level 5
Ne razumem se u te nivoe pa sam zato ono gore napisao. Ja mislio da je to neka starija verzija Stockfisha![]()