Truman
Elita
- Poruka
- 24.154
Ne bih da nešto zeznem.Da,na ličesu.
Ti sitra kreiraš turnir ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da nešto zeznem.Da,na ličesu.
Ti sitra kreiraš turnir ?
Na lichesu? Hajde probaću večeras kad stignemNe bih da nešto zeznem.Možeš i ti ako želiš.
Ma slobodno , umem koliko i tisad ću probno da napravim.
@prenosilac por mislim da zna.Može i on da kreira ako hoćesamo mi nije jasno kako da napravim kod da bismo izbegli padobrance?
Pusti link pa da odigramoNašao sam gde je tournament entry code.
Što se mene tiče nije mi problem da napravim turnir, sutra u 17h ću pustiti link pa će zainteresovani imati sat vremena da se prijave.
Takođe bih ukinuo opcije berseker i arena streaks.
Dajte mi linak za tog frajera Stokfiša da odmerimo snage. Je l to igrate preko lichessa?
Meni svejedno. Kako većina odlučikoji? sutrašnji ili današnji probni? Već sam probni odradio, niko se osim jedne osobe nije prijavio.
Hoćete da sutrašnji turnir bude nerejtingovan?
naravno da hoćemo. ne želim da vam skidam poenekoji? sutrašnji ili današnji probni? Već sam probni odradio, niko se osim jedne osobe nije prijavio.
Hoćete da sutrašnji turnir bude nerejtingovan?

a šta je nefer?Naglasila bih da očekujem i nadam se ferpleju.

Koja svrha turnira ako nije ranked ?namestite taj turnir da ne bude ranked, nego casual. just saying.

da se dLužimo sa forumskim drugarima?Koja svrha turnira ako nije ranked ?![]()
to moze i bez turnira... sam turnir je stres, pogotovo sa 5 minuta vremena, daleko od druzenja...da se dLužimo sa forumskim drugarima?
pa upravo zato što je stres, bolje je bez rejtinga jer ništa ne gubiš porazom. a druženje na turniru i van nije isto uopšte!to moze i bez turnira... sam turnir je stres, pogotovo sa 5 minuta vremena, daleko od druzenja...

Kao beli e4 i c4 (volim Engleze i inače), a kao crni volim karo-kan.koja otvaranja volite kao beli, a koja kao crni? Pitam za druga.![]()
gde da se prijavim za turnirPusti link pa da odigramo