- Poruka
- 2.270
Izvinjavam se, nisam lepo procitao.Kažem
IDE u beskraj.Turnir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se, nisam lepo procitao.Kažem
IDE u beskraj.Turnir.
Eto.Jedno slovo .Izvinjavam se, nisam lepo procitao.
Pricala mi nastavnica biologije da je u Rusiji pravopisna greska spasila zivot coveku. Umesto "Ne, u Sibir" pisalo je "Ne u Sibir".Eto.Jedno slovo .![]()
Bilo bi lepo da i ti igraš na turniruPricala mi nastavnica biologije da je u Rusiji pravopisna greska spasila zivot coveku. Umesto "Ne, u Sibir" pisalo je "Ne u Sibir".
I to nemanje zareza ga je spasilo.
Misliš posle 2 min tinkinga ?Igrao London system i totalno sam crush njegov king side, čitav arsennal spreman da upadne. Predao gejm posle 2 minuta razmišljanja
Pogledajte prilog 1242016

egzekli.Misliš posle 2 min tinkinga ?![]()
čim nešto ima mnogo varijacija, ne usudjujem se probati još. čvrst fokus na french za sadaProbala sam karo kan.Toliko ima varijacija na temu da je u suštini bitno samo igrati pametno.
U nedelju.Trebalo bi oko 18 h .Odgovara ti ?pozdrav društvo.
da li sam u pravu da se turnir održava u nedelju... ako može potvrda?
i da, u koje vreme? nisam to uspela pronaći
i ko pravi turnir?
ako je to već sve ispisano, izvinjavam se unapred,,, onda ću pregledati pređašnje postove
superU nedelju.Trebalo bi oko 18 h .Odgovara ti ?
Ma ajde , da nas bude više .Budi slobodanne znam..nisma neki majstor a i ne znam kad se igra da li cu tad biti slobodan..ne racunajte na mene ali mozete da javite kad krece pa ako se uklopim
Nedelja oko 18 ha kad?