Šah - mečevi

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka čast prelepa partija
Хвала🙂
У ствари,с прецизном игром црног послије другог двоструког шаха требао је да иде краљем на г8 и онда имам само вјечни шах тј реми.
Признајем да ни сам током игре нијесам видио тај наставак.То је непријатност коју носи за противника жртвена игра.Значи,имао сам среће на крају.🍀

trebao je gurati pijuna napred i zarobiti ti skakača.

Screenshot_1.jpg

Petominutni blic mislim da bi bio najbolji, a da turnir traje recimo 60min.
Ali ako je to arena postoji mana. U arenama kada dobijas gejm za gejmom dupliraju ti se bodovi, nije ravnopravno. Nekome padnu recimo dva "laksa" zaredom i on tu vec krene u seriju.

Najfer bilo bi da igra svako sa svakim cas bele i crne figure. I onda na kraju vidimo score. Svaki mec odigran postavimo link na temi radi buduce analize.

Stavio sam ti u predlozi za forum temi kako je izgledao prvi turnir

Ali ako je to arena postoji mana. U arenama kada dobijas gejm za gejmom dupliraju ti se bodovi, nije ravnopravno. Nekome padnu recimo dva "laksa" zaredom i on tu vec krene u seriju.

Najfer bilo bi da igra svako sa svakim cas bele i crne figure. I onda na kraju vidimo score. Svaki mec odigran postavimo link na temi radi buduce analize.

Stavio sam ti u predlozi za forum temi kako je izgledao prvi turnir
Taj koji dobije dve uzastopne partije će ako sam dobro shvatio taj sistem igrati sa nekim drugim ko ima približno isto bodova kao i on.

Taj koji dobije dve uzastopne partije će ako sam dobro shvatio taj sistem igrati sa nekim drugim ko ima približno isto bodova kao i on.
Da, ali je vec u prednosti. Znas kad igra svako sa svakim onda je druga prica, bez dodatnih bodova. Tipa, ti i ja igramo dve partije, jednu crne, drugu bele. Jedna neresena i jednu me dobijes. Ti imas 1.5 poena ja 0.5
I ides dalje. Ko skupi najvise, najbolji je.

Da, ali je vec u prednosti. Znas kad igra svako sa svakim onda je druga prica, bez dodatnih bodova. Tipa, ti i ja igramo dve partije, jednu crne, drugu bele. Jedna neresena i jednu me dobijes. Ti imas 1.5 poena ja 0.5
I ides dalje. Ko skupi najvise, najbolji je.
A pa, nisam za 'kostur' sistem na ispadanje. Tako random mogu da se sastanu recimo Sunčana Ždraka i prenosilac por u prvom kolu već.

Back