prenosilac por
Primećen član
- Poruka
- 983
Tu sam već bio pečen.Mislim na 21.potez bijelog,tu sam imao Se5,jednostavan dobitak.Uzela bih konjem topa ,ne lovcem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu sam već bio pečen.Mislim na 21.potez bijelog,tu sam imao Se5,jednostavan dobitak.Uzela bih konjem topa ,ne lovcem
Svaka čast prelepa partija
ХвалаSvaka čast prelepa partija
trebao je gurati pijuna napred i zarobiti ti skakača.
a koja su pravila?Hajde onda sutra da konačno definišemo u kom terminu će se turnir održati. Neka pikax kaže kako njoj odgovara.
Petominutni blic mislim da bi bio najbolji, a da turnir traje recimo 60min.a koja su pravila?
Ali ako je to arena postoji mana. U arenama kada dobijas gejm za gejmom dupliraju ti se bodovi, nije ravnopravno. Nekome padnu recimo dva "laksa" zaredom i on tu vec krene u seriju.Petominutni blic mislim da bi bio najbolji, a da turnir traje recimo 60min.
Taj koji dobije dve uzastopne partije će ako sam dobro shvatio taj sistem igrati sa nekim drugim ko ima približno isto bodova kao i on.Ali ako je to arena postoji mana. U arenama kada dobijas gejm za gejmom dupliraju ti se bodovi, nije ravnopravno. Nekome padnu recimo dva "laksa" zaredom i on tu vec krene u seriju.
Najfer bilo bi da igra svako sa svakim cas bele i crne figure. I onda na kraju vidimo score. Svaki mec odigran postavimo link na temi radi buduce analize.
Stavio sam ti u predlozi za forum temi kako je izgledao prvi turnir
Da, ali je vec u prednosti. Znas kad igra svako sa svakim onda je druga prica, bez dodatnih bodova. Tipa, ti i ja igramo dve partije, jednu crne, drugu bele. Jedna neresena i jednu me dobijes. Ti imas 1.5 poena ja 0.5Taj koji dobije dve uzastopne partije će ako sam dobro shvatio taj sistem igrati sa nekim drugim ko ima približno isto bodova kao i on.
A pa, nisam za 'kostur' sistem na ispadanje. Tako random mogu da se sastanu recimo Sunčana Ždraka i prenosilac por u prvom kolu već.Da, ali je vec u prednosti. Znas kad igra svako sa svakim onda je druga prica, bez dodatnih bodova. Tipa, ti i ja igramo dve partije, jednu crne, drugu bele. Jedna neresena i jednu me dobijes. Ti imas 1.5 poena ja 0.5
I ides dalje. Ko skupi najvise, najbolji je.
Nisi me razumeo. Svako sa svakim, crne i bele figure. Niko ti nece promaci. Nema bonus poena, fer sve.A pa, nisam za 'kostur' sistem na ispadanje. Tako random mogu da se sastanu recimo Sunčana Ždraka i prenosilac por u prvom kolu već.
nek se drugi članovi izjasne...meni je svejedno.Nisi me razumeo. Svako sa svakim, crne i bele figure. Niko ti nece promaci. Nema bonus poena, fer sve.
https://forum.krstarica.com/threads...hovskog-turnira-forumasa.960282/post-45734196nek se drugi članovi izjasne...meni je svejedno.
Mislim da bi se taj turnir malo previše razvukao. Ja sam više za ovu drugu opciju.