rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Gazdarica:Sta hoces da ti se desi? Da se tako posluzis sa momkovom/muzevom kitom ili da te on izhebe kao zadnju qcku?
Pa da je yebe kao qcku dok ona serenda po forumu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Sta hoces da ti se desi? Da se tako posluzis sa momkovom/muzevom kitom ili da te on izhebe kao zadnju qcku?
da me on ishebe ko zadnju kucku...definitivno , znaci grubo , da traje 5 sati , koliko god hoce ...a ja da ne moram ni prstom da mrdnem...Gazdarica:Sta hoces da ti se desi? Da se tako posluzis sa momkovom/muzevom kitom ili da te on izhebe kao zadnju qcku?

samo cekaju da im neka naleti
 samo cekaju da im neka naleti 
ekstra.Gazdarica:Heh, prica meni drugarica prije kako je jedne veceri prisla muzu dok je gledao TV, izvadila mu kitu pop*ushila, natakla se na nju i kad je svrsila, ustala i otisla... On je samo pogledao zbunjeno, vratio kitu u trenerku i nastavio da gleda TV...
Reko', jbte uopste nije reagovao umjesto da te je bacio na pod i izhebao kao zadnju qcku...
Kaze ona meni tuzno - pa da to, toooo... A on nista...
E ,jbg...

:-D
  :-D
vesela, unistili smo ti libido zauvek, nabacili frustracije, komplekse i svasta jos nesto

gossca:... lepa andjelina se sekla nozevima zarad povecanja strasti...