rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Gazdarica:Sta hoces da ti se desi? Da se tako posluzis sa momkovom/muzevom kitom ili da te on izhebe kao zadnju qcku?![]()
Pa da je yebe kao qcku dok ona serenda po forumu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Sta hoces da ti se desi? Da se tako posluzis sa momkovom/muzevom kitom ili da te on izhebe kao zadnju qcku?![]()
da me on ishebe ko zadnju kucku...definitivno , znaci grubo , da traje 5 sati , koliko god hoce ...a ja da ne moram ni prstom da mrdnem...Gazdarica:Sta hoces da ti se desi? Da se tako posluzis sa momkovom/muzevom kitom ili da te on izhebe kao zadnju qcku?![]()
ekstra.Gazdarica:Heh, prica meni drugarica prije kako je jedne veceri prisla muzu dok je gledao TV, izvadila mu kitu pop*ushila, natakla se na nju i kad je svrsila, ustala i otisla... On je samo pogledao zbunjeno, vratio kitu u trenerku i nastavio da gleda TV...
Reko', jbte uopste nije reagovao umjesto da te je bacio na pod i izhebao kao zadnju qcku...
Kaze ona meni tuzno - pa da to, toooo... A on nista...
E ,jbg...
vesela, unistili smo ti libido zauvek, nabacili frustracije, komplekse i svasta jos nesto
gossca:... lepa andjelina se sekla nozevima zarad povecanja strasti...