Sado - Mazo

e ja sam imao nesto slicno.
dakle,prije nekih 5 godina,na moru,upoznam ribu i nakon par dana probam da je odvedem u krevet,i uspijem,.
fizicki je bila stvarno fenomenalna,.
dodjemo kod nje u sobu,pocnemo malo,kad ona prekine i kaze e cekaj,ja bih voljela da ti nesto stavis na sebe.
sta,pitam.
ona ode do ormara i iznese neku zensku plavu,dugu periku i kaze stavi ovo i da te nasminkam.
pogledao sam je,odmahnuo glavom i i zasao i z sobe.
e to mi je bilo cudno i bolesno iskustvo.

pa, da se razumemo, ja ne koristim reč perverzija u negativnoj konotaciji ili kao nešto ne znam ni ja koliko nesvakidanje. ja to, onako, za sve malo nekonvencionalno.
nemoj sad da ispadnem konzervativka, naljutiću se.

...eh sto to voleeem...:rolleyes:
...a i ko da je njemu tesko , jak je kao bik , i vesht , zacas me smota da ne mogu ni da se mrdnem...
...pa mi radi sta god pozeli...:)

...u sustini ja ne volim da budem gore...:)

Heh, prica meni drugarica prije kako je jedne veceri prisla muzu dok je gledao TV, izvadila mu kitu pop*ushila, natakla se na nju i kad je svrsila, ustala i otisla... On je samo pogledao zbunjeno, vratio kitu u trenerku i nastavio da gleda TV...
Reko', jbte uopste nije reagovao umjesto da te je bacio na pod i izhebao kao zadnju qcku...
Kaze ona meni tuzno - pa da to, toooo... A on nista...

E ,jbg...

Gazdarica:
Heh, prica meni drugarica prije kako je jedne veceri prisla muzu dok je gledao TV, izvadila mu kitu pop*ushila, natakla se na nju i kad je svrsila, ustala i otisla... On je samo pogledao zbunjeno, vratio kitu u trenerku i nastavio da gleda TV...
Reko', jbte uopste nije reagovao umjesto da te je bacio na pod i izhebao kao zadnju qcku...
Kaze ona meni tuzno - pa da to, toooo... A on nista...

E ,jbg...
...e dobro...kad mi se to bude desilo...
...poseticu forum u drugom izdanju :lol: :lol:

Back