SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, imas na internetu npr.
Texas secession movements - Wikipedia
takodje i cali - https://en.wikipedia.org/wiki/Yes_California

u sustini radi se o bezakonju, o gazenju ustava da bi se uspostavio kineski vrednosni, socijalno-kreditni sistem koji koronisanje treba da progura, a kome bi se states secesijom oduprle
SECESSION? TEXAS GOP CALLS FOR NEW 'UNION OF STATES THAT WILL ABIDE BY CONSTITUTION' IN WAKE OF SUPREME COURT DEFEAT

dakle, kako ja vidim stvari:
u kini se vec nepodobnima moze zabraniti putovanje avionom ili cak vozom, a njihovoj deci studiranje... kineski sistem nije samo kreditni, vec zadire u sve sfere socijalnog zivota, jednima stap, a drugima sargarepa, i to po kriterijumima koji su sa one strane normalnog - totalno deljenje ljudi na osudjene, i privilegovane, i to pod plastom algoritama nove tehn. revolucije

jos jednom, sustna kako je ja vidim:
nas zapadni koncept je bio da zanemarljiva manjina bude ili osudjena ili privilegovana, da oni budu izuzeci od generalne populacije, a kineski model predvidja da izuzetaka uopste ne bude, da svi dobiju ili stap ili sargarepu - NEMA VECE DIKTATURE U ISTORIJI LJUDSKOG RODA!
cekaj bre, sta pricas ti, kakvi kinezi, kakvi bakraci

cekaj bre, sta pricas ti, kakvi kinezi, kakvi bakraci
pa sta ti mislis zasto se sve ovo radi? zar ne vidis da svi znaju da je ustav i zkon pogazen, izbori pokradeni, ceo zapadni sistem se urusava, veliki reset, halo - pa nemoj ssad da se prvis kao da ti nista nije jasno...

sta mislis zasto sve to? pa valjda da bi se uspostavuo novi sistem, novi poredak

nas zapadni koncept je bio da zanemarljiva manjina bude ili osudjena ili privilegovana, da oni budu izuzeci od generalne populacije, a kineski model predvidja da izuzetaka uopste ne bude, da svi dobiju ili stap ili sargarepu

p.s. guglaj sama https://www.wired.co.uk/article/china-social-credit-system-explained

ja jedino da vam crtam

2000 godina hriscanstva nas uci, da ne bude ni osudjenih ni privilegovanih, i sada idemo u posthriscanstvo, da pola bude osudjeno, a pola svetske populacije privilegovano - to je kineska ideja

to ko ne vidi, ... ja stvarno ne znam... a ko vidi, a ne uvidja koje je to zlo, ja jedino da padnem boreci se- ja u tom sistemu sigurno necu ziveti!.

Poslednja izmena:
pa sta ti mislis zasto se sve ovo radi? zar ne vidis da svi znaju da je ustav i zkon pogazen, izbori pokradeni, ceo zapadni sistem se urusava, veliki reset, halo - pa nemoj ssad da se prvis kao da ti nista nije jasno...

sta mislis zasto sve to? pa valjda da bi se uspostavuo novi sistem, novi poredak

nas zapadni koncept je bio da zanemarljiva manjina bude ili osudjena ili privilegovana, da oni budu izuzeci od generalne populacije, a kineski model predvidja da izuzetaka uopste ne bude, da svi dobiju ili stap ili sargarepu

p.s. guglaj sama https://www.wired.co.uk/article/china-social-credit-system-explained

ja jedino da vam crtam

2000 godina hriscanstva, da ne bude ni osudjenih ni privelovanih, i sada idemo u posthriscantvo, da pola bude osudjeno, a pola svetske populacije privilegovano

to ko ne vidi, ... ja stvarno en znam...
ti mislis novi- stari poredak,
kakve veze kinezi imaju s tim,
osim sto treba da izigravaju zrtvenog jarca koji jede sismise

ti mislis novi- stari poredak,
kakve veze kinezi imaju s tim,
osim sto treba da izigravaju zrtvenog jarca koji jede sismise
ti si prespavala sve!
demorats su vec prodali komplet svoje states kinezima, nisu se samo oni pojedinacno prodali, a kinez mislis da daje lovu za badava? naivna si!

oni vec racunaju na secesiju, zapravo na dve amerike: levu pod vlascu kineskog kapitala, i nasu desnu nezavisnu od kineskog kapitala, naravno cim dolar propadne besomucnim kvantitivnim olaskicama, tj. upumpavanjem para

sutra da pukne berza, i ovo je vec svrsen cin.

Poslednja izmena:
ti si prespavala sve!
demorats su vec prodali komplet svoje states kinezima, nisu se samo oni pojedinacno prodali, a kinez mislis da daje lovu za badava? naivna si!

oni vec racunaju na secesiju, zapravo na dve amerike: levu pod vlascu kineskog kapitala, i nasu desnu nezavisnu od kineskog kapitala, naravno cim dolar propadne besomucnim kvantitaivnim olaskicama
Znas ti kolka je Kina?
Svasta tamo ima.

Nemoj tako ima ljudi koji obožavaju da ih lažu, prosto uživaju u tome.

Od jutros samo gledam konfuziju,
- SCOTUS izdao
- Tramp nije propo, tek krećemo da se borimo
- Tramp hvali vakcinu i proglašava je svojim uspehom, poziva na vakcinaciju

Teško se ovo procesira, počinju da puštaju paru na pisak kao ekspres lonac
Izgleda da je tako kolega... Stvari su sve luđe i luđe... Ali jedno je sigurno, a to je da se Tramp neće predati.:lol:

pocni ti prijatelju da ucis malo vise o nagradi i kazni, kina ima ideju da prevaspita ceo svet!
Social Credit System - Wikipedia
en.wikipedia.org › wiki › Social_Credit_System

The Social Credit System is a national reputation system being developed by the Chinese ... Initial reports suggested that the system utilized numerical score as the reward and punishment mechanism;
Ma to su budaletine kakvih tamo nikad nije nedostajalo.
Ima u Kini i budala ,ali i puno normalnog sveta.

Izgleda da je tako kolega... Stvari su sve luđe i luđe... Ali jedno je sigurno, a to je da se Tramp neće predati.:lol:
ja samo apelujem i molim da vi shvatite koja dva koncepta/sistema su suprotstavljena
Ma to su budaletine kakvih tamo nikad nije nedostajalo.
Ima u Kini i budala ,ali i puno normalnog sveta.
ti si prijatelju naivan, ja stvarno zalim ako vi ne vidite sa cime imamo piosla.

korona ce izgurati stvar!

Ja se secam kad su potamanili sve vrapce pa posle uvozili kad su ih napali skakavci.
Nista novo kako rekoh
vidi, molim te najljubaznije

siromasna yuga - svi su imali markice za prevoz, i jos sto-sta
bogata amerika - svi imaju po auto
dakle svi imaju slobodu kretanja

u kini, ako si nepodoban - zabrane ti voznju vozom, i avionom pride

pa ako tebi ne zvoni za uzbunu, onda spavas

i kapitalizam i komunizam su imali manjinu privilegovanu, i manjinu osudjenu, a kineski model predvidja polovina da buide osudjena, a polovina privilegovana - ovo ako ne vidis koje je zlo, onda spavas, onda si zombiran, izvini ako sam uvredljiv, stvarno izvini.

vidi, molim te najljubaznije

siromasna yuga - svi su imali markice za prevoz, i jos sto-sta
bogata amerika - svi imaju po auto
dakle svi imaju slobodu kretanja

u kini, ako si nepodoban - zabrane ti voznju vozom, i avionom pride

pa ako tebi ne zvoni za uzbunu, onda spavas

i kapitalizam i komunizam su imali manjinu privilegovanu, i manjinu osudjenu, a kineski model predvidja polovina da buide osudjena, a polovina privilegovana - ovo ako ne vidis koje je zlo, onda spavas, onda si zombiran, izvini ako sam uvredljiv, stvarno izvini.
Vidi, slago te neko opasno za jugoslobode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back