buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.477
Vi ste na istoj sotonopedoglobalintrenacionalistickoj straniUčlani se više..mnogo ga hvalis![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi ste na istoj sotonopedoglobalintrenacionalistickoj straniUčlani se više..mnogo ga hvalis![]()
Nije ni Crvenokosa.Zapad nije političar.
Zabrinjavas nas Smoki.
A nije...dobro.Nije ni Crvenokosa.![]()
Samo budale beže od globalizma.Vi ste na istoj sotonopedoglobalintrenacionalistickoj strani
Ameriku treba spasavatiBajden je opcija brzeg propadanja Amerike.
Posle trumpa logično je da prigrliš domaće snage koje na žalost još uvek haraju Srbijom...Marija Maxima . mp3
Kaze pedosocijalisticka marksoros internacionala?Samo budale beže od globalizma.
Tačnije to su neke retrogradne njuške od kojih su čak rodjena deca pobegla glavom bez obzira.
Svet postaje sve povezaniji. To je nezaustavljiv proces.Samo budale beže od globalizma.
Tačnije to su neke retrogradne njuške od kojih su čak rodjena deca pobegla glavom bez obzira.
To je i normalan proces, nismo u kamenom dobu...Svet postaje sve povezaniji. To je nezaustavljiv proces.
Ovo je verovatno najduža reč koja je ikada napisana na Krstarici, a i šire. Svaka čast!Vi ste na istoj sotonopedoglobalintrenacionalistickoj strani
Ti ih grliš, a ne ja.Posle trumpa logično je da prigrliš domaće snage koje na žalost još uvek haraju Srbijom...
Tu imaš siguricu još neko vreme.
Naravno.To je i normalan proces, nismo u kamenom dobu...

Vidiš ovde postoje suprotstavljene priče. Neki kažu da povezanost sveta i slobodna trgovina ne moraju značiti One Government to Rule us All.Svet postaje sve povezaniji. To je nezaustavljiv proces.
.....blagodarim....Ovo je verovatno najduža reč koja je ikada napisana na Krstarici, a i šire. Svaka čast!

To su fobije vas suterenista koji glume liberalizam dok se ne pojavi autokrata poput trumpa.Vidiš ovde postoje suprotstavljene priče. Neki kažu da povezanost sveta i slobodna trgovina ne moraju značiti One Government to Rule us All.
Ni meni lično to nije primamljiva opcija.
Dobro napredovali smo od patriJota smo postali sutereni. Nije ni to loše.To su fobije vas suterenista koji glume liberalizam dok se ne pojavi autokrata poput trumpa.

Bajden je opcija brzeg propadanja Amerike.
Danas zauzeti TTP - telegraf , telefon , posta ! ....upasti u VS i aklamacijom naroda ponistiti izbore !
Uvesti ML i pohapsiti sve organizatore , finasijere i nalogodavce puca i drzavnog udara !
Niko ne kaže da nisu..haha Samo taj combo veštice, teorije zavera, satanisti nas jure, pokradeni smo brutalno, antivax, antimask itd su sve iz desnog sektora...rekoh combo.Dobro napredovali smo od patriJota smo postali sutereni. Nije ni to loše.
Mada mislim da su pre sutereni oni koji se lože na Tita, Socijalističku internacionalu, Communist Manifesto, AOC, Bernie Sandersa, Ilhan Omar i ostale Antife.![]()
Neki najbliži Trampovi saradnici su mu predlagali Martial Law.Khm, khm...
Pa nije jedna vlada, to su samo fiks ideje teoretičara zavere i te kompanije.Vidiš ovde postoje suprotstavljene priče. Neki kažu da povezanost sveta i slobodna trgovina ne moraju značiti One Government to Rule us All.
Ni meni lično to nije primamljiva opcija.

Opet dezinformacije...zar komunisti nisu bili za internacionaluDobro napredovali smo od patriJota smo postali sutereni. Nije ni to loše.
Mada mislim da su pre sutereni oni koji se lože na Tita, Socijalističku internacionalu, Communist Manifesto, AOC, Bernie Sandersa, Ilhan Omar i ostale Antife.![]()