SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neki prodaju svoj GLAS nekom srbinu za litru ulja, a ima gamadi KOJA SE prodaje neprijatelju za usrani sorosev sendvic
👉

vucic-soros-klinton-e1548203295724.jpg

🚑

Па добро сачекајмо и мандат Бајдена да видимо шта је он све обећао.Хоће ли бити мање расизма,мање убијених црних кримоса?
Хоће ли свијет бити боље мјесто за живот,мање-више ратова?Бум видјел ја сам записао сва обећања "друга" Бајдена.
Али на страну све то Бајден-Трамп паралела за Србе нигдје везе.Бајден је буквално цртао таргете по Србима, није за поређење са Трампом али апсолутно.

Пази ја чак и нисам неки велики фан Трампа, он је из свијета америчких предузетника, бизниса амерички идол и симбол 80,90 их.То је оно што ја знам.
Ови млађи то не разумију.Али није ни битно.Већ видим неке пароле слободарски свијет уз Бајдена *урац, палац па ме живо интересује како ће проћи његов мандат.Требало би ка бољем тако кажу.Биће право чудо ако неки балканик народи не зарате због агресивне политике исте јер Бајден спада у класичне псе рата нашег никад прежаљеног Клинтона,биће право чудо ако нека нова ИСИС корпорација не започне своју вијековну борбу против "диктатора" док на другом дијелу свијета нпр. у Саудијској Арабији сјеку главе јер ти је испала Библија из џепа али то не смета нашем слободарском предводнику да им прода зилијарде долара у оружју.Слободарски свијет... :lol:
8Ot9WdICVJknItAOckA-vWuXV5R53sUWFXOwoGMRbS4emqGW2N5CJQtGmXEV7BF9DXkXILtEs_WypOGTtybgk6E5ZsNuYVpv6S7_yX7u2qR2sA6vbSIwumLbcg

Нема проблема, за четири године ћемо овде и њега пљувати. Мене да си питао пре годину дана, навијао би за Трампа и прешао преко свих његових свињарија којих није било мало али човек је пресисао у задње време, толика количина безобразлука и неспособности не сме бити опроштена. То је цела поента.

Што се спољне политике тиче, ово што је радио Трамп је на трагу онога што је Бајден причао у Београду 2016. године, споразум са Косовом, добићете Заједицу српских општина и економску помоћ али не кочите Косово у међународним организацијама. Мадлен Олбрајт на саслушању у Конгресу позива да се поштује споразум јер има добрих страна, све иде по инерцији.

Мадлен Олбрајт на саслушању у Конгресу позива да се поштује споразум јер има добрих страна, све иде по инерцији.
prestani vise da varas srbe, pa nismo mi bas sisali vesla kako vi srpski neprijatelji mislite

DISGUSTING. Madeleine Albright Compares Trump Admin to Nazis and Soviet Communists (VIDEO)
Мене да си питао пре годину дана, навијао би за Трампа
kada bi se lagali

Док не прођу четири године, препоручујем ти да будеш вредан и продуктиван.
mislis kao ti sto si na forumu produktivan?

tema je - predsednicki izbori, a vi onanisete na babe, i to kriminalne... jedino si ti produktivni osmekao moralnu i fizicku nakazu medlinku

da ti pozive sve te babe, da ih strpamo na dozivotnu robiju za ratne zlocine i podstrekivanje na drzavni udar..
Trump Admin Removes Globalists and Warhawks from Defense Policy Board and Dopey Madeleine Albright

a ti se uzdas u medlin da dobijete kosovo?

Мадлен Олбрајт на саслушању у Конгресу позива да се поштује споразум јер има добрих страна, све иде по инерцији.
jel znas da psujes na siptarskom, ili oces da te ja naucim?

Poslednja izmena:
mislis kao ti sto si na forumu produktivan?

tema je - predsednicki izbori, a vi onanisete na babe, i to kriminalne... jedino si ti produktivni osmekao moralnu i fizicku nakazu medlinku

da ti pozive sve te babe, da ih strpamo na dozivotnu robiju za ratne zlocine i podstrekivanje na drzavni udar..

Мислим да би требао да опереш судове или се бавиш неким сувислијим стварима. Пусти људе који се разумеју у ствари да размењују мишљење.

Мислим да би требао да опереш судове или се бавиш неким сувислијим стварима. Пусти људе који се разумеју у ствари да размењују мишљење.

Trump Admin Removes Globalists and Warhawks from Defense Policy Board and Dopey Madeleine Albright

a ti se uzdas u medlin da dobijete kosovo?

jel znas da psujes na siptarskom, ili oces da te ja naucim?
miislis, dobre strane za vas siptare, to po inerciji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back