Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Sa onima koji se ne prodaju...Za šta mi da se pobrinemo kad narod prodaje glas za litar ulja i 2 kila brašna?
Sa kim ti da gradiš Srbiju pobogu?
Oni su zapravo većina u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa onima koji se ne prodaju...Za šta mi da se pobrinemo kad narod prodaje glas za litar ulja i 2 kila brašna?
Sa kim ti da gradiš Srbiju pobogu?
kad ce srbozder , otupela pedofilska britvica u ovalni kabinet? mozda i ne dozivi tu radostSa onima koji se ne prodaju...
Oni su zapravo većina u Srbiji.
neki prodaju svoj GLAS nekom srbinu za litru ulja, a ima gamadi KOJA SE prodaje neprijatelju za usrani sorosev sendvic
Na ovo ide neko opravdanje tipa drži prijatelje blizu a neprijatelje još bliže. Dovedi i Šredera na miting i rukuj se sa Blerom iako su sve to ispušene muštikle.

upravo sam odgledala reportazu o ovomeEvo zašto ja ne volim
Pogledajte prilog 815075
upravo sam odgledala reportazu o ovome
https://www.clickondetroit.com/feat...free-man-after-his-release-earlier-this-week/
jos sam pod utiscima
koliko je beli covek jos 80-ih bio u stvari bice nize klase
u odnosu na crnce,
tj. koliko su svetski mocnici sistematski vodili politiku
potenciranja i nagradjivanja kriminala,
a na stetu belog coveka
Bolje ti pogledaj nešto aktuelnije

Па добро сачекајмо и мандат Бајдена да видимо шта је он све обећао.Хоће ли бити мање расизма,мање убијених црних кримоса?
Хоће ли свијет бити боље мјесто за живот,мање-више ратова?Бум видјел ја сам записао сва обећања "друга" Бајдена.
Али на страну све то Бајден-Трамп паралела за Србе нигдје везе.Бајден је буквално цртао таргете по Србима, није за поређење са Трампом али апсолутно.
Пази ја чак и нисам неки велики фан Трампа, он је из свијета америчких предузетника, бизниса амерички идол и симбол 80,90 их.То је оно што ја знам.
Ови млађи то не разумију.Али није ни битно.Већ видим неке пароле слободарски свијет уз Бајдена *урац, палац па ме живо интересује како ће проћи његов мандат.Требало би ка бољем тако кажу.Биће право чудо ако неки балканик народи не зарате због агресивне политике исте јер Бајден спада у класичне псе рата нашег никад прежаљеног Клинтона,биће право чудо ако нека нова ИСИС корпорација не започне своју вијековну борбу против "диктатора" док на другом дијелу свијета нпр. у Саудијској Арабији сјеку главе јер ти је испала Библија из џепа али то не смета нашем слободарском предводнику да им прода зилијарде долара у оружју.Слободарски свијет...
![]()
prestani vise da varas srbe, pa nismo mi bas sisali vesla kako vi srpski neprijatelji misliteМадлен Олбрајт на саслушању у Конгресу позива да се поштује споразум јер има добрих страна, све иде по инерцији.
kada bi se lagaliМене да си питао пре годину дана, навијао би за Трампа
ti si bre naivan kao franc. sobariceNa ovo ide neko opravdanje tipa drži prijatelje blizu a neprijatelje još bliže. Dovedi i Šredera na miting i rukuj se sa Blerom iako su sve to ispušene muštikle.![]()
prestani vise da varas srbe, pa nismo mi bas sisali vesla kako vi srpski neprijatelji mislite
DISGUSTING. Madeleine Albright Compares Trump Admin to Nazis and Soviet Communists (VIDEO)
kada bi se lagali
daBolje ti pogledaj nešto aktuelnije
Evo od pre par nedelja. Da vidiš kako nas doživljavaju ovi "ne-rasisti".
... izgleda da moraš da imaš Google account.
pozivas se na madlenku, da te ne privlaci kao ove tvoje baba pelosi?А и мене много заболе да ли ћеш ми веровати.
tek za 4? a sta cemo da radimo dok ne prodju 4?Нема проблема, за четири године ћемо овде и њега пљувати.
pozivas se na madlenku, da te ne privlaci kao ove tvoje baba pelosi?
tek za 4? a sta cemo da radimo dok ne prodju 4?
lazi babu.
mislis kao ti sto si na forumu produktivan?Док не прођу четири године, препоручујем ти да будеш вредан и продуктиван.
jel znas da psujes na siptarskom, ili oces da te ja naucim?Мадлен Олбрајт на саслушању у Конгресу позива да се поштује споразум јер има добрих страна, све иде по инерцији.
mislis kao ti sto si na forumu produktivan?
tema je - predsednicki izbori, a vi onanisete na babe, i to kriminalne... jedino si ti produktivni osmekao moralnu i fizicku nakazu medlinku
da ti pozive sve te babe, da ih strpamo na dozivotnu robiju za ratne zlocine i podstrekivanje na drzavni udar..
Мислим да би требао да опереш судове или се бавиш неким сувислијим стварима. Пусти људе који се разумеју у ствари да размењују мишљење.
Trump Admin Removes Globalists and Warhawks from Defense Policy Board and Dopey Madeleine Albright
a ti se uzdas u medlin da dobijete kosovo?
jel znas da psujes na siptarskom, ili oces da te ja naucim?
miislis, dobre strane za vas siptare, to po inerciji?Мадлен Олбрајт на саслушању у Конгресу позива да се поштује споразум јер има добрих страна, све иде по инерцији.