SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Угурисаће га у јануару и шта ћеш онда причати? Ево живо ме интересује. Проведосте сате и сате млатећи празну сламу, а процеси се увелико одвијају и по старом добром обичају у Срба, лупају вас по носу кад дође време.

Јеси чуо да је Трамп најавио кандидатуру 2024 или је муштулук?
Pričamo o sadašnjosti. Šta će sutra biti, možda da pitamo vidovitog Milana.

Tramp nije najavio kandidaturu 2024. Najavili su mediji, klasičan spin radi demoralisanja Trampovaca.
Tramp lično to nije nigde rekao.

Pričamo o sadašnjosti. Šta će sutra biti, možda da pitamo vidovitog Milana.

Tramp nije najavio kandidaturu 2024. Najavili su mediji, klasičan spin radi demoralisanja Trampovaca.
Tramp lično to nije nigde rekao.

То је проблем, што ви предвиђате само онда када вам се исход свиђа, а када вам се не свиђа онда консултујете Милана и више њему верујете него очитим показатељима.

Угурисаће га у јануару и шта ћеш онда причати? Ево живо ме интересује. Проведосте сате и сате млатећи празну сламу, а процеси се увелико одвијају и по старом добром обичају у Срба, лупају вас по носу кад дође време.

Јеси чуо да је Трамп најавио кандидатуру 2024 или је муштулук?
Oce,a?
Ja bas pomislio promaklo mi nesto.

То је проблем, што ви предвиђате само онда када вам се исход свиђа, а када вам се не свиђа онда консултујете Милана и више њему верујете него очитим показатељима.
Ja ne predviđam. Bajden nije predsednik. Možda će biti 20. januara, ali trenutno nije.

Eno ga Tramp, prenoćio u BK, i on i Melanija. Šta, jel provalio tamo? I isterao Bajdena?

Ja ne predviđam. Bajden nije predsednik. Možda će biti 20. januara, ali trenutno nije.

Eno ga Tramp, prenoćio u BK, i on i Melanija. Šta, jel provalio tamo? I isterao Bajdena?

Добро формалисти, добро. Ето Трамп вам је председник још месец дана, има наде за вас доказаће се да је Северна Кореја доставила гласачке листиће у Мејну. :lol:

Добро формалисти, добро. Ето Трамп вам је председник још месец дана, има наде за вас доказаће се да је Северна Кореја доставила гласачке листиће у Мејну. :lol:
Živi bili pa videli. Ja ovde mahom pišem o trenutnim zbivanjima, tj uglavnom tužbama. I poneku mogućnost napišem, ali i ja se slažem da je izvesnije da Bajden bude predsednik. Ali ne isključujem Trampa, i zapravo su mu danas sa ovom tužbom Teksasa šanse veće nego pre nekoliko dana.

Ништа од тога.

Прегазиће то Камала као плитак поток у којем пеца Чак Шумер.

1607531776651.png

BREAKING NEWS: YouTube officially releases statement saying they will delete all content arguing the election results. Welcome to nazi Germany folks!
4:29 PM · 9 дек. 2020 г.

Капитализам друже. Корисници желе да не виде то смеће. Направите своје медије па пуштајте фекалије у етар. Ни Фокс више не преноси Трампове глупости.

Živi bili pa videli. Ja ovde mahom pišem o trenutnim zbivanjima, tj uglavnom tužbama. I poneku mogućnost napišem, ali i ja se slažem da je izvesnije da Bajden bude predsednik. Ali ne isključujem Trampa, i zapravo su mu danas sa ovom tužbom Teksasa šanse veće nego pre nekoliko dana.

Да, шансе су му скочиле са 0,7 на читавих 0,9.

Да, видео сам да је пребацио машинерију. Фокс му и даље држи страну у свему што нема везе са изборима.
FOX je republikanski i oni podrzavaju sve iz tog domena, ali nisu hteli da podrze pricu o kradji.
Newsmax je zato celu pricu prihvatio oberucke i dobili su preporuku od Trampa. :D

Kada bi te neko pokrao, da si 100% siguran u to, da li bi:
a. Konfrontirao se sa lopovom uz rizik fizičkog obračuna (tj. građanskog rata), ili
b. Ignorisao jer je bolje izbeći tuču, iako taj lopov planira i ubuduće da te potkrada i šikanira.
???

Tramp je po meni budala jer je morao da nađe neki dogovor sa istinskim vladarima Amerike, a ne da se ovako yebava i rizikuje sve zbog svoje sujete.
Mislim on ima porodicu, decu, unuke i gura prst u oko najmoćnijim ljudima na svetu pa to je recept za kompletnu katastrofu.

Jeste moji libertarijanci su pohitali ka Trampu u nadi da sprovedu svoje libertarijanske ideje i proguraju svoje kadrove, jer su videli prazan prostor i šansu za sebe, a i odgovora im Tramp poprilično, međutim Rand Paul je svestan da ne sme uopšte mnogo i agresivno da podržava Trampa ili se i njemu smeši kraj političke karijere...

Šta bih ja uradio? Moraš imati dogovor, a ako je dogovor igrati kako oni kažu onda je tako... Bolje nego ovakva ludila...
Tramp je sam zasro i sve rizikuje ovako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back