SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutereny su stvarno nešto posebno majke mi....

Dakle, Bajden pobedi na izborima. Pred suterenima su sada dve opcije koje objašnjavaju kako se to desilo:

Opcija 1 - Bajden je osvojio više glasova.

Opcija 2 - Masovna i sistematična krađa izbora koja je brižljivo pripremljena u globalnoj zaveri Bajdena, Kamale, saveznih država i njihovih guvernera, dojučerašnjih Trampovih saveznika, svih državnih i federalnih sudova, Dip Stejta, Bila Gejca, Venecuele, Srbije, polarnih medveda iz Nunavuta....

I sutereny su u fazonu hmmmm, mislim da ću ići sa opcijom broj 2. Yup, to je opcija koja mi deluje racionalnije. Yuuuuuuuuuup....

Sutereny su stvarno nešto posebno majke mi....

Dakle, Bajden pobedi na izborima. Pred suterenima su sada dve opcije koje objašnjavaju kako se to desilo:

Opcija 1 - Bajden je osvojio više glasova.

Opcija 2 - Masovna i sistematična krađa izbora koja je brižljivo pripremljena u globalnoj zaveri Bajdena, Kamale, saveznih država i njihovih guvernera, dojučerašnjih Trampovih saveznika, svih državnih i federalnih sudova, Dip Stejta, Bila Gejca, Venecuele, Srbije, polarnih medveda iz Nunavuta....

I sutereny su u fazonu hmmmm, mislim da ću ići sa opcijom broj 2. Yup, to je opcija koja mi deluje racionalnije. Yuuuuuuuuuup....
Puppet master je Jorgovanka Jelen, nova ministarka finansija.

Sve će se saznati.

1607501138459.png

Dole_74427.jpg-1037a_c0-0-4444-2591_s885x516.jpg

Пол Пироћанац Рајан и Корњи су кусали јуху са Пелосијиног стола и нахасали се Чаковог Роштиља.

Све партије су постиђене овом несветом алијансом.

Оде Мага за литар шприцера.

Ово је крај Мултиполарног Универзума.

Kornjaca smorena , utucen do oklopa :lol:

Да, Корњи се недавно појављивао са мистичним модрицама и падао је са бине као Јељцин 90их.

Теорија 1 је да је жртва породичног насиља у ГОП-у.

Теорија 2 је да га умара његова прелепа супруга, стравично уважена Госпођа Илејн Чао.

1607507824675.png

Чињеница је да је Маги окренут оклоп, и да Корњи жели да подели Паре Народу.

То изазива цику и шкргут зубима у Сутерену.

Nakon što Hanter Bajden osvoji vlast, svi Suterenisti moraće da imaju seks sa debelim Crnkinjama koje niko neće.

To je bio uslov da ga BLM podrži.

Đeneral Ostin je pripremio specijalne brigade, tzv. Trojke Crnkinja za to.

SKOTUS je isto rekao da je sve Hanki Dori.

Strašno će biti.

Jedna Šekvana merka Smokija.
Ne bez borbe!!!:per:
Borićemo se do poslednjeg za našeg preCednika Golden Dumpa.:lol:

virginity.jpg

Sada Trampa podjednako mrze Ameri
Ne znam nisam dovoljno informisan koliko je zapravo omražen zbog kampanje u Medijima, a koliko je stvarno zasrao.
pre ce biti da su mediji zasrali, jer su ogrezli u laganju
CJ Hopkins: Where's The Hitler?
Yes, you heard me. I’m talking to you. You respectable journalists and political pundits. You Intelligence officials and politicians. You fanatical liberals. You pseudo anti-fascists. All you members of the GloboCap “Resistance” who have been hysterically shrieking that “Trump is Hitler!” since he won the nomination back in 2016.

Look, the point is, you “Resistance” people promised us Hitler for four years straight... We’re going to need some actual Hitler before we transition to the Brave New Normal, or we might start to... you know, doubt your credibility...
1607519014919.png

Kad drzave tuze,mnogo ozbiljnije,nego kad tuze clanovi partije
bajden naebatitis🤣

Да, а знаш који виц важи за све државе које туже?

"Зашто је забрањена поза Reverse Cowgirl у Алабами, Луизијани, Мисипију, Јужној Каролини, Западној Вирџнији?".

"Јер није лепо окретати леђа родбини".

Poslednja izmena:
Kornjača ne daje tek tako. :lol:

Корњи би можда и дао,

али му не да његова Прелепа и Хиперуважена Супруга,

Господарица Илејн Чао.

Она је веома штедљива, што можемо видети по њеном избору овог једноставног али елегантног Блејзера.

1607519933079.png

Плаво Вам Лепо Стоји, Госпођо Чао. 🥰

Господарица Илејн Чао.
1607525674565.png

pa, lepsa je od big majka, a to sto je tajvanka, - pa takva nam je politika, da njih volimo, a ne kineze
Governor Brian Kemp on Video in Front of Communist Flag Asking Chinse Companies to Invest in Georgia

Republican Governor Brian Kemp refuses to get to the bottom of the brazen Democrat voter fraud that took place in his state to secure a win for Beijing Biden. Trump’s legal team last week released a shocking video of a “ballot heist” taking place in the State Farm Arena tabulation center shortly after media and … Continue reading

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back