- Poruka
- 41.996
To da, uvek treba biti na Pobedničkoj Strani.Za 7 dana Kamalah i Britvah preuzimaju Svijet.
Tresem se jako.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da, uvek treba biti na Pobedničkoj Strani.Za 7 dana Kamalah i Britvah preuzimaju Svijet.
Tresem se jako.

Kamala Haris uskoro postaje najmocija osoba na planeti
Mozete da kmecite za Trampom do mile volje
To je vase demokratsko pravo slobodnog izrazavanja

Čekamo " lelektore "a onda malo šale na račun pokradenih
Pripremam materijal.
Pogledajte prilog 812689
A što bih bacao jaje na RTS?Čekamo " lelektore "a onda malo šale na račun pokradenih
Pripremam materijal.
Pogledajte prilog 812689

Sendvičari >>>>>>>>>>>>>>>> SuterenistiSendvičmarski sadržaj iznad![]()

Sreća te mi ne trebaju pare inače bih pitao onog Krla na Twitteru da me zaposli.Sendvičmarski sadržaj iznad![]()

sada ce ga strefiti SRCKOSendvičari >>>>>>>>>>>>>>>> Suterenisti
Više vredi jedna Vučećeva dramoserska KZN od svih Titovih štafeta i ostalih kukavnih skakanja sa solitera Jovane Gligorijević
Više vredi jedan Nemanjin spomenik od svih NOB spomenika, Pobednika i Kuće Cveća.
Više vredi jedan BGH20 od 20 Novih Beograda.
Eto.![]()
FejkCOVID-19 je skraćenica za China Originated Virus in December 2019.
Sreća te mi ne trebaju pare inače bih pitao onog Krla na Twitteru da me zaposli.
Smem da se kladim da bi me oberučke prihatili.![]()
Tako je.Ma ti si protiv Irana jer je Tramp protiv njih. Da sutra Tramp sklopi sporazum sa njima onda bi veličao kao i svi Srbi. Medjutim niko od Srba nije veličao kada je Obama sklopio sporazum sa Iranom. To sve govori.![]()
Više vredi jedna svinjska sendvičarska njuška nego svi Titovi pioniri i njihove marame i kapice sa petokrakom.Postao si očigledno miljenik njihov na ovom forumu![]()

Crvenokosa je postavljala da je Communist Manifesto bukvalno njihov program.
Nisi ni otvorio video.Crvenokosa je postavljala je da Communist Manifesto bukvalno njihov program.

Imal nešto o antifi
Želja suverenista bi bila da ostane u kuhinji ali ona nakon toga udje u štab koji raspravlja sa Bajdenom o koroni i novim članovima administracije. Strašne stvari.Pogledajte prilog 812882
Kamala nam se javlja odakle bi žena trebalo da se javlja (iz kuhinje).
Tu je ispekla sve nade Suterenista, ali i ručkić za Britvu.

Njega su jurile(trazile) crne trandze sa bejzoblkama po fakultetu, gledam mu kroz prste.Imal nešto o antifi
Ne prodje dan da čestit narod ne opljuje antifu![]()

Želja suverenista bi bila da ostane u kuhinji ali ona nakon toga udje u štab koji raspravlja sa Bajdenom o koroni i novim članovima administracije. Strašne stvari.![]()