SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овако то иде.

СФРЈ и у њој Срби су били највећи фанови Америке на планети Земљи, још од Џон Вејна и Каубојаца, па онда шпагети Вестерни са Клинт Иствудом, онда су сви клинци уз ТВ БГ 1960их и 70их летели по Галаксији са Кирком а све тетке су се ложиле на Спока, о озбиљним остварњеима да не причамо, Копола, Питер Богдановић (НАШ!), Фридкин су били де факто цимери сваког умишљеног БГ студента 70их и раних 80их, а и Биг Деди Спилберг, Џорџ Лукас, касније Карпентер су били Хаусхолд Имена, рецимо мислим да је Карпентер чак долазио на Фест и његова лимунадица "Магла" је била доста популаран хорорчић за ватање испод сукње кад скикне музика, и све је то на крају кулминирало са Кристл и Алексис, Домаћица Кексис, сваки домаћин и дикректор предузећа је био Блејк Карингтон а свака секретарица са којом се састајао у Мотелу "Наис" на Е-75 је замишљала да је Алексис.

Срби су највећи Амерофили у Европи, за разлику од набеђених Француза и Британаца са њиховом бољом поп културом, аутистичних Немаца који су се лепили за неке бизарне елемнете англосаксонске културе за које сами англосаксонци нису чули, о аустријским паорима да не причамо, Шпанци били под фашистичком хунтом, Жабари исто су само волели Итало-Американце, а Срба је волео да замишља да он јаше преријом.

Е онда нам се десило да нас САД нису подржале у покушају прекрајања граница СФРЈ по нашој вољи и следственим геноцидима,

па се од тада Србија понаша као увређена млада остављена пред олтаром која се гузи Русији, Кини и сличним акрепима који су јој у ствари одвратни и од којих јој се (с правом) повраћа, да би направила свог Загонџију љубоморним, а заправо све оно што Срба жели је да га Амер, али прави Амер, изумирућа врста, Клинт Иствуд, Џон Вејн, да га они воле.

И зато опсесија Трампом у Србији, јер је он личио на Амера који би могао да нас заволи.

То је једно доста инфантилно размишљање, али знаш одакле потиче.
Mislim da se Srbi i danas lože masovno na američke filmove i serije, muziku, čak se i snimaju srpski filmovi i serije koje previše liče na američke a nekada se moglo reći da ima razlika. Naravno to se razdvaja od političkog pogleda na Ameriku i na kraju se to potisne i počne se guslati o Slobi, Hagu, Klintonu i tako dalje. Zatim se veliča američki Šešelj u vidu Trampa i opšta balkanizacija Amerike, onda se što bi ti napisao donekle prosečni Srbin oseća kao i prosečan Amer dok veliča Trampa kao što se oseća i prosečan Rus dok veliča Putina.

Нису, ова жена очито има неки психотични поремећај.

Обе заправо.
Kako nisu kad su otvoreno osnivačice BLM pokreta govorile za sebe da su trained Marxists.
A program im je preslikani Communist Manifesto.

A sad što se Crvenokose tiče ne znam što to pričaš za nju i po čemu je loša, ali dobro.

merlin_156639696_0f3d0690-7f50-4435-a8ef-6ffac66fb3db-mediumSquareAt3X.jpg

Одмах је кренуо у обрачунавање са Традиционалним Вредностима.

Страшно.

onda se što bi ti napisao donekle prosečni Srbin oseća kao i prosečan Amer dok veliča Trampa kao što se oseća i prosečan Rus dok veliča Putina.
je l' to nasa sustinska razlika i sustinsko neprijateljstvo:
mi se povodimo za licnostima i pravimo kult licnosti, dok ste vi ljudi sistema? - pitam te za tvoje misljenje, da bih shvatio tvoju poziciju, a sam ne mislim tako.

podpitanje bi bilo: ti mislis da se mi rukovodimo osecanjima, a vi razumom? - mislis, dakle da smo mi ovce kojima treba pastir? konkretni pastir da nas vodi, jer ne razumemo sistem i apstrakciju, u kome/kojoj se gubimo?

Poslednja izmena:
ko mislite da pusti bajdena u belu kucu? kako mislite da ta mogucnost uopste ppostoji? razmilite opet, ne sanjate li sve ovo?

Director of National Intelligence John Ratcliffe casted doubt on whether a Biden administration will even come to fruition in light of the massive election fraud evidence already uncovered.

Speaking on “Sunday Morning Futures”, Ratcliffe hinted that a Joe Biden presidency may not even happen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back