SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trump, to vele i njegovi podupiratelji, nije ispao dorastao situaciji. Mogao je pobijediti s 2-4 poteza, a on- ćorak.

Ove priče o krađi glasova ispadaju nepodkrijepljene u dovoljnoj mjeri, pa ako se uglavnom na to usredotoči, i sam SCOTUS bi morao poništiti izbore u kojih 5 država, a to, koliko sam vidio- normalni Trumpovi pristaše ne očekuju (koliko god mrzili cijeli sistem) jer empirijskih dokaza o velikoj prijevari jednostavno- nema.

Ja naravno to ne pratim opsesivno, no vidim da razumni, no tvrdokorni mrzitelji svega onog što predstavlja globalizam, Biden i sl- kažu da neke tehničke prijevare oko glasova nije bilo.
Ma ima gomila dokaza, nisi pratio temu...

Kamala Haris uskoro postaje najmocija osoba na planeti

Mozete da kmecite za Trampom do mile volje
To je vase demokratsko pravo slobodnog izrazavanja
Nije nas mnogo briga za Trampa već je stvar u nepravdi i očiglednoj bahatoj krađi.
Malo je bezveze da to prođe, samo to je poenta, ali ako Tramp to ne može da zaustavi toliko zapravo i vredi.
Što se kači kad je slabiji.:per:

Ono jesmo malo napaljeni i navijamo za Trampa onako potajno jer je autsajder, slabiji i gubi sve i voleli bismo neka ludila.
Iako znamo da je logično rešenje pa i najbolje za sve da Queen Kamala zasedne na Ovalni Presto.

Nije nas mnogo briga za Trampa već je stvar u nepravdi i očiglednoj bahatoj krađi.
Malo je bezveze da to prođe, samo to je poenta, ali ako Tramp to ne može da zaustavi toliko zapravo i vredi.
Što se kači kad je slabiji.:per:

Ono jesmo malo napaljeni i navijamo za Trampa onako potajno jer je autsajder, slabiji i gubi sve i voleli bismo neka ludila.
Iako znamo da je logično rešenje pa i najbolje za sve da Queen Kamala zasedne na Ovalni Presto.
Da, Srbi uvek navijaju za autsajdere. Igraju Real, Bajern i Atletiko Madrid i svi navijaju za Atletiko ko Torrente.

Da, Srbi uvek navijaju za outsajdere. Igraju Real, Bajern i Atletiko Madrid i svi navijaju za Atletiko ko Torrente.
Pa zanimljivo je, ako ništa drugo...
A i moji Ron Polovi libertarijanci su za njega pa ne bih mogao protiv njih jer ipak je to njihova zemlja, a najviše se slažem sa njima i najviše ih poštujem i cenim.
Mislim ja to na ličnom planu, ne na nekom "srpskom" gde se navija za Iran i Kasima Sulejmanija, a on se borio protiv Srba u Bosni.
E to već ne podnosim.

Pa zanimljivo je, ako ništa drugo...
A i moji Ron Polovi libertarijanci su za njega pa ne bih mogao protiv njih jer ipak je to njihova zemlja, a najviše se slažem sa njima i najviše ih poštujem i cenim.
Mislim ja to na ličnom planu, ne na nekom "srpskom" gde se navija za Iran i Kasima Sulejmanija, a on se borio protiv Srba u Bosni.
E to već ne podnosim.
Ma ti si protiv Irana jer je Tramp protiv njih. Da sutra Tramp sklopi sporazum sa njima onda bi veličao kao i svi Srbi. Medjutim niko od Srba nije veličao kada je Obama sklopio sporazum sa Iranom. To sve govori. :lol:

Ma ti si protiv Irana jer je Tramp protiv njih. Da sutra Tramp sklopi sporazum sa njima onda bi veličao kao i svi Srbi. Medjutim niko od Srba nije veličao kada je Obama sklopio sporazum sa Iranom. To sve govori. :lol:
E ovde grešiš.
Ja sam protiv Irana jer je Izrael protiv njih. Iran baš želi da uništi Izrael.
Ja volim Izrael.
Tramp mi je nebitan za tu priču.

Čekamo " lelektore "a onda malo šale na račun pokradenih 👌

Pripremam materijal.

Screenshot_20201207-092339~2.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back