Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alex Jones pod hitno da organizujebrigadu.
Da bude 2vs2
BLM & Antifa VsBoys &
Brigada
Užas! To ne smemo dozvoliti da se BLM širi kroz obrazovanje...Nisi ni otvorio video.
Elem, govore da ce se siriti kroz obrazovanje.
Nije u videu, ali znamo da ce AOC uciniti skolovanje besplatnim.![]()
Užas! To ne smemo dozvoliti da se BLM širi kroz obrazovanje...

Vidis sta covek kaze, teorije su razradjene, vec mozes da se zaposlis ako si odgovarajuceg pola i boje koze, sad samo fali da AOC to finansira.Užas! To ne smemo dozvoliti da se BLM širi kroz obrazovanje...

Malo je cudno da ne postoji vise saradnje izmedju BLM i Srbije. Oni i mi se zalimo da nas je SAD ugnjetavala i oni zele odstetu i povlasceni status zbog toga, kao i mi.
Trebali bi da budemo prirodni saveznici.![]()
U Smokijevoj glavi se povezuje Blm Antifa i SNS huntaMalo je cudno da ne postoji vise saradnje izmedju BLM i Srbije. Oni i mi se zalimo da nas je SAD ugnjetavala i oni zele odstetu i povlasceni status zbog toga, kao i mi.
Trebali bi da budemo prirodni saveznici.![]()
Neuzvracena ljubav.Овако то иде.
СФРЈ и у њој Срби су били највећи фанови Америке на планети Земљи, још од Џон Вејна и Каубојаца, па онда шпагети Вестерни са Клинт Иствудом, онда су сви клинци уз ТВ БГ 1960их и 70их летели по Галаксији са Кирком а све тетке су се ложиле на Спока, о озбиљним остварњеима да не причамо, Копола, Питер Богдановић (НАШ!), Фридкин су били де факто цимери сваког умишљеног БГ студента 70их и раних 80их, а и Биг Деди Спилберг, Џорџ Лукас, касније Карпентер су били Хаусхолд Имена, рецимо мислим да је Карпентер чак долазио на Фест и његова лимунадица "Магла" је била доста популаран хорорчић за ватање испод сукње кад скикне музика, и све је то на крају кулминирало са Кристл и Алексис, Домаћица Кексис, сваки домаћин и дикректор предузећа је био Блејк Карингтон а свака секретарица са којом се састајао у Мотелу "Наис" на Е-75 је замишљала да је Алексис.
Срби су највећи Амерофили у Европи, за разлику од набеђених Француза и Британаца са њиховом бољом поп културом, аутистичних Немаца који су се лепили за неке бизарне елемнете англосаксонске културе за које сами англосаксонци нису чули, о аустријским паорима да не причамо, Шпанци били под фашистичком хунтом, Жабари исто су само волели Итало-Американце, а Срба је волео да замишља да он јаше преријом.
Е онда нам се десило да нас САД нису подржале у покушају прекрајања граница СФРЈ по нашој вољи и следственим геноцидима,
па се од тада Србија понаша као увређена млада остављена пред олтаром која се гузи Русији, Кини и сличним акрепима који су јој у ствари одвратни и од којих јој се (с правом) повраћа, да би направила свог Загонџију љубоморним, а заправо све оно што Срба жели је да га Амер, али прави Амер, изумирућа врста, Клинт Иствуд, Џон Вејн, да га они воле.
И зато опсесија Трампом у Србији, јер је он личио на Амера који би могао да нас заволи.
То је једно доста инфантилно размишљање, али знаш одакле потиче.

аутистичних Немаца који су се лепили за неке бизарне елемнете англосаксонске културе за које сами англосаксонци нису чули

Pa realnoU Smokijevoj glavi se povezuje Blm Antifa i SNS hunta
Proud boy nema šta.

Imaju preča posla očigledno.Него Смоки,
шта се десило са Хард Дисковима Хантер Бајдена?
Твоји Гуруи су тврдили да је на њима доказ да је Хантер нови Тед Банди,
а сад их нико више не спомиње.
Neuzvracena ljubav.
U pravu si, ovde je sve bilo prozeto americkim uticajem do 90-tih, a onda se sve okrenulo naglavacke.
Nasao sam da je ovo veoma popular video u Nemackoj, pusta se svake godine u vreme Bozica, a skoro je nepoznat u VB.
Vec neko vreme sedim na ovoj zanimljivosti, nikako da nadjem priliku da je upotrebim.
Imaju preča posla očigledno.
Не да ми да видим о ком видеу је реч, забрањено у мојој држави
Јел Dinner for one?

Jeste.![]()
Ali takve Crnkinje su pisale Critical Race Theory i to treba da se uči u školama i na obuci za CIA agente.Ова црнкиња очито Није Нормална, јер верује да ће 21.12. добити Супермоћи.
А ова црвена је још луђа, јер је за њу то доказ Расизма.
Обема Рисперидон 2х2мг про дие.