SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Navedeno je stotine puta da je bilo gomile nepravilnosti, uglavnom namernih u UVEK u Bajdenovu korist a Trampovu štetu. Gomile tužbi je podnešeno i dok se sud ne izjasni NIŠTA NIJE GOTOVO!
Ajde ne slušaj mene evo ti par pametnijih od mene:
....
Ako te mrzi da slušaš onda ti niko nije kriv što ne razumeš.
Par stvari su jako bitne
- Brojanje JOŠ NIJE GOTOVO (Arizona i Aljaska)
- MEDIJI NE ODLUČUJU KO JE POBEDIO A SAMO SU ONI PROGLASILI BAJDENA, TJ. NIJEDNA INSTUTUCIJA U S.A.D. NIJE REKLA DA JE ON POBEDIO
- Tužbe, tužbe, tužbe, tužbe, tužbe... strpljenja!

Ovo će sigurno da upali. Nayebo je Bajden sve sa Kamilom... Jes da sam za Trampa al ne brukajmo se ovakvim sumanutim upisima.

Ovo će sigurno da upali. Nayebo je Bajden sve sa Kamilom... Jes da sam za Trampa al ne brukajmo se ovakvim sumanutim upisima.
Ma nemoj ti meni ništa da objašnjavaš, idi na twitter gde stotine Trampovih fanova a i republikanaca (političara) i sam Tramp, pišu o svemu mnogo detaljnije.
E njima reci da se ne brukaju sumanutim upisima i postuj ovde prepisku. Baš me zanima ko će da se obruka 🤔

Jel imaš 100 evra da se kladiš da će Tramp dobiti izbore?
Što bih se kladio? Ja ne kažem da će osvojiti već kažem kako može da preokrene. Mogućnost, shvataš. To si pitao.
Moj originalni post je da ćemo da trolujemo ukoliko preokrene. Nigde nisam rekao da Tramp 100% osvaja izbore.
Cenim da ima 30% šanse da ostane predsednik. I što bih se onda kladio ako mislim da Kamala ima veće šanse, ili ovaj čikica kome zaboravih ime.

Од свега тога урадиће тачно ништа ако Мич буде сачувао сенат.

Следиће горке приче о непоштовању демократске воље које ће звучати прилично познато.

У ствари, оно што је шокантно јесте што је Трамп имао оба дома до пре две године, и са тим огромним потенцијалом није у суштини урадио ништа.
Pitanje je.

Postoje i Republikanski senatori kao što je Susan Collins iz Masačusetsa koji neće da glasaju verno Centrali.

Republikansko proglašavanje cene bolničke posete zbog Kovida od 15 000 dolara za normalno i želju nekoga da to bude manje za komunizam ne leže na uši ni milenijalaca ni Džen Cetera. To nema budućnost.

Što bih se kladio? Ja ne kažem da će osvojiti već kažem kako može da preokrene. Mogućnost, shvataš. To si pitao.
Moj originalni post je da ćemo da trolujemo ukoliko preokrene. Nigde nisam rekao da Tramp 100% osvaja izbore.
Cenim da ima 30% šanse da ostane predsednik. I što bih se onda kladio ako mislim da Kamala ima veće šanse, ili ovaj čikica kome zaboravih ime.
Zove se Dzo, sin mu se zvao Bo. Zapisi na papiric. Znas kako kazu, papir sve trpi.

.
Ово као они наши индијанци из Врања што су гласали за Мађаре...

.
demorats su ogrezli u lopovluku i laganju, svi znaju da su izbori pokradeni, samo se razvlacimo bzvz,,,
Da li se secate MEGIN KELI? Moz' misliti kada ona pokusava sada da nam se proda pokazujuci kako ne kupuje demorats lazi dok ih ismeva... pa ko onda kupuje demorats lazi? NIKO, SAMO IMAMO PRODANE DUSE KOJE SE NJIMA PRODAJU.

Joe Biden is trying to sell a completely bogus message of national unity, and the liberal media is trying to help him.

This is laughable. Just days ago, Biden was calling Trump and his supporters bigots and so was the media.

It’s like they have no idea what kind of anger is brewing on the right, or they just don’t want to know.

Megyn Kelly, formerly of FOX News, appeared on Newsmax and talked about this.

ej, oni prave liste, a big majk aka misel, jedinA sa m-idima medju njima ce da nas...? samo jos malo strpljenja...

Poslednja izmena:
demorats su ogrezli u lopovluku i laganju, svi znaju da su izbori pokradeni, samo se razvlacimo bzvz,,,
Da li se secate MEGIN KELI? Moz' misliti kada ona pokusava sada da nam se proda pokazujuci kako ne kupuje demorats lazi dok ih ismeva... pa ko onda kupuje demorats lazi? NIKO, SAMO IMAMO PRODANE DUSE KOJE SE NJIMA PRODAJU.

Joe Biden is trying to sell a completely bogus message of national unity, and the liberal media is trying to help him.

This is laughable. Just days ago, Biden was calling Trump and his supporters bigots and so was the media.

It’s like they have no idea what kind of anger is brewing on the right, or they just don’t want to know.

Megyn Kelly, formerly of FOX News, appeared on Newsmax and talked about this.

.
Све си у праву, али не верујем да ће Трампу дозволити да сруши ове изборе, макар да се испостави да је 200% у праву.

Они немају другу варијанту, ако ова илузија пропадне.

Сви који о томе одлучују седе на масним местима и у суштини, мало им је битно ко ће да буде председник, важно је да буде послушан и да се у њиховим животима ништа значајно не промени.

.

Evo, ja ću ti objasniti.
Uzmem komad papira, na njemu isprintam tekst: "Forumaš @bas kao sa Krste nije osobito bistar".
Uslikam mobitelom i okačim na Tviter.
A kako bi ti to objasnio?
Kada baki budes bio predsednikov operativni direktor za izbore, ti okaci neku tamo listu, a do tada se informisi bolje:
Trump’s Director of Election Day Operations Tweets Photo of Republican Poll Watchers on ‘NO ENTRY’ List in Philly

na tu listu replicira:
“Look at this. I was DENIED access even with a court order. What are they hiding in Philly. Election Fraud,” Lewandowski tweeted in response to the photo shared by Mike Roman.

i sad sta ti kazes, na ovo? da je lista falsifikat, ili da ovaj levandovski laze?

i koji ti interes imas da branis neodbranjivo, sta imas ti od demorats prevare, lopovluka i lazi?

1605056053081.png

1605056071982.png

10.11.2020. 21:36h

Novoizabrani američki predsednik Džozef Bajden razgovarao je danas sa liderima tri zemlje koje su najvažniji evropski saveznici SAD - britanskim premijerom Borisom Džinsonom, nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Kako prenosi AP, Džonsonovo zalaganje za Bregzit i dobri odnosi sa predsednikom Donaldom Trampom zabrinuli su mnoge demokrate, ali on je ipak bio među prvim evropskim liderima koji su Bajdenu čestitali pobedu na predsedničkim izborima.
Džonsonov kabinet je saopštio da je on danas sa Bajdenom razgovarao o bliskim odnosima dve zemlje koji sežu daleko u prošlost, kao i da su se dvojica zvaničnika založila za jačanje bilateralne saradnje u više oblasti, uključujući trgovinu i bezbednost.
lg.php

U 25-minutnom telefonskom razgovoru Džonson i Bajden su obećali da će udruženim snagama raditi na zajedničkim prioritetima - od borbe protiv klimatskih promena, preko jačanja demokratije, do borbe protiv pandemije korona virusa.

AP navodi da je Makronov kabinet objavio video snimak u kojem je francuski predsednik danas posle podne telefonom čestitao Bajdenu i američkoj potpredsednici Kamali Haris pobedu na predsedničkim izborima.

Namačka kancelarka Angela Merkel je u telefonskom razgovoru sa Bajdenom danas razgovarala o značaju transatlantskog partnerstva dve zemlje, preneo je Rojters.

''Ona je čestitala njemu i potpredsednici Kamali Haris na izbornoj pobedi. Kancelarka je izrazila želju da dve zemlje u budućnosti imaju blisku saradnju obeleženu uzajamnim poverenjem'', saopštio je portparol nemačke kancelarke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back