a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
 - 37.660

blago tebi. Mene probudili pre 20 godina.uzas. Probudite me samo ako Amerika propadne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blago tebi. Mene probudili pre 20 godina.uzas. Probudite me samo ako Amerika propadne.
jos kad Bajdenu budu rekli da su u americi onomad bili izbori............tek tad nema se povuce.Tu je malo i Tramp kriv, dao im prostora i pre izbora da se razmahnu i i prave svakakve gadosti.
Ako Tramp ne posustane, nece se ni Bajden tako lako povuci a to vodi u sukob.
Navedeno je stotine puta da je bilo gomile nepravilnosti, uglavnom namernih u UVEK u Bajdenovu korist a Trampovu štetu. Gomile tužbi je podnešeno i dok se sud ne izjasni NIŠTA NIJE GOTOVO!
Ajde ne slušaj mene evo ti par pametnijih od mene:
....
Ako te mrzi da slušaš onda ti niko nije kriv što ne razumeš.
Par stvari su jako bitne
- Brojanje JOŠ NIJE GOTOVO (Arizona i Aljaska)
- MEDIJI NE ODLUČUJU KO JE POBEDIO A SAMO SU ONI PROGLASILI BAJDENA, TJ. NIJEDNA INSTUTUCIJA U S.A.D. NIJE REKLA DA JE ON POBEDIO
- Tužbe, tužbe, tužbe, tužbe, tužbe... strpljenja!
Ako mu budu rekli, setice se.jos kad Bajdenu budu rekli da su u americi onomad bili izbori............tek tad nema se povuce.

Ma nemoj ti meni ništa da objašnjavaš, idi na twitter gde stotine Trampovih fanova a i republikanaca (političara) i sam Tramp, pišu o svemu mnogo detaljnije.Ovo će sigurno da upali. Nayebo je Bajden sve sa Kamilom... Jes da sam za Trampa al ne brukajmo se ovakvim sumanutim upisima.
jel to bese Pensilvanija povukla Bajdenove elektore?
Cujem, Bajden pao na 259.
Što bih se kladio? Ja ne kažem da će osvojiti već kažem kako može da preokrene. Mogućnost, shvataš. To si pitao.Jel imaš 100 evra da se kladiš da će Tramp dobiti izbore?
Pitanje je.Од свега тога урадиће тачно ништа ако Мич буде сачувао сенат.
Следиће горке приче о непоштовању демократске воље које ће звучати прилично познато.
У ствари, оно што је шокантно јесте што је Трамп имао оба дома до пре две године, и са тим огромним потенцијалом није у суштини урадио ништа.
Zove se Dzo, sin mu se zvao Bo. Zapisi na papiric. Znas kako kazu, papir sve trpi.Što bih se kladio? Ja ne kažem da će osvojiti već kažem kako može da preokrene. Mogućnost, shvataš. To si pitao.
Moj originalni post je da ćemo da trolujemo ukoliko preokrene. Nigde nisam rekao da Tramp 100% osvaja izbore.
Cenim da ima 30% šanse da ostane predsednik. I što bih se onda kladio ako mislim da Kamala ima veće šanse, ili ovaj čikica kome zaboravih ime.
nama ozbiljnim i mislecim srbima nasuprot vama koji se pravite gluvi kada vucic radi na vasem PREUMLJENJU, ili koji ne kapirate kada se commie sali, i rugaKojim vama crni gastarbajtere ?
Ko je ovaj morončić? Al ga lupeta, muški.
.Kakvo je stanje u fckn Nevadi? Izbrojase li vise glasove tamo?
.Georgia President Results
RACE DETAILS
DONALD TRUMP
49.4%
2,446,850
JOE BIDEN
49.3%
2,443,364
99% OF EXPECTED VOTE IN
.Why Does Biden Have So Many More Votes Than Democrat Senators In Swing States?
What's going on here?
LOPOVI SU KRALI SAMO ZA ''PREDSEDNIKA'', NIKO IM NIJE REKAO DA KRADU ZA SENAT.
MI SMO OVIM VEC DOKAZALI IZBORNU KRADJU! SAD samo snimamo i gledamo kako ko reaguje kada shvati da izbora nije ni bilo vec debele kradje.
demorats su ogrezli u lopovluku i laganju, svi znaju da su izbori pokradeni, samo se razvlacimo bzvz,,,.
Ово као они наши индијанци из Врања што су гласали за Мађаре...
.
Evo, ja ću ti objasniti.Da li neko ima bolje objasnjenje od ovoga: ZABRANILI ULAZ ZIVIM KONTROLORIMA DA BI MOGLI DA KRADU OD MRTVIH GLASOVE?
HUGE: Analysis Finds Over 10,000 Dead People Returned Mail-In Ballots in Michigan
.demorats su ogrezli u lopovluku i laganju, svi znaju da su izbori pokradeni, samo se razvlacimo bzvz,,,
Da li se secate MEGIN KELI? Moz' misliti kada ona pokusava sada da nam se proda pokazujuci kako ne kupuje demorats lazi dok ih ismeva... pa ko onda kupuje demorats lazi? NIKO, SAMO IMAMO PRODANE DUSE KOJE SE NJIMA PRODAJU.
Joe Biden is trying to sell a completely bogus message of national unity, and the liberal media is trying to help him.
This is laughable. Just days ago, Biden was calling Trump and his supporters bigots and so was the media.
It’s like they have no idea what kind of anger is brewing on the right, or they just don’t want to know.
Megyn Kelly, formerly of FOX News, appeared on Newsmax and talked about this.
Kada baki budes bio predsednikov operativni direktor za izbore, ti okaci neku tamo listu, a do tada se informisi bolje:Evo, ja ću ti objasniti.
Uzmem komad papira, na njemu isprintam tekst: "Forumaš @bas kao sa Krste nije osobito bistar".
Uslikam mobitelom i okačim na Tviter.
A kako bi ti to objasnio?