- Poruka
- 92.680
Hoće, kako neće. Tramp uvodi sankcije Netanjahu dogodine.mislio sam, naravno predsednicima, vrhuski, a narocito onima koji su zabili noz u ledja TRAMPU

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće, kako neće. Tramp uvodi sankcije Netanjahu dogodine.mislio sam, naravno predsednicima, vrhuski, a narocito onima koji su zabili noz u ledja TRAMPU

Pravi teoretičari zavjera kažu ako nekome Izrael čestita pobedu to je gotova stvar. Videćemo. Ipak Jevreji kontrolisu svet.ma izraelu je svejedno, byden ili tramp, svi oni moraju igrati kako izrael svira

Mozda Izrael sam sebe kazni , ko znaHoće, kako neće. Tramp uvodi sankcije Netanjahu dogodine.![]()

kontrolisu malo sutra, to su prazne priche, jezuiti i vatikan kontrolisu svet a jevreji su im omiljena maska i dezurni krivciPravi teoretičari zavjera kažu ako nekome Izrael čestita pobedu to je gotova stvar. Videćemo. Ipak Jevreji kontrolisu svet.![]()
Nisu bas toliko mocniPravi teoretičari zavjera kažu ako nekome Izrael čestita pobedu to je gotova stvar. Videćemo. Ipak Jevreji kontrolisu svet.![]()

da bas sam citao [trazim clanak da vam postavim] i na njega sam mislio - od svih americkih predsednika tramp je ucinio najvise za izrael, tako da je ovo netanjahuovo zabijanje noza u ledja trampu - ... taj kriminalac je trebao da ide u zatvor odavno!Hoće, kako neće. Tramp uvodi sankcije Netanjahu dogodine.![]()
Ne znam šta reći, ono kada je Trampa izdao njegov politički blizanac.da bas sam citao i na njega sam mislio - od svih americkih predsednika tramp je ucinio najciose za izrael, tako da je ovo netanjahuovo zabijanje moza u ledja trampu - ... taj kriminalac je trebao da ide u zatvor odavno!

bravo Trampe Srbine.Kako kazu botovi , samo da ne bude komunista na vlasti , da bude cist SNS i sve ce biti u reduPored priznavanja nezavisnosti Katalonije, Kosova, Severnog Kipra, Juzne Osetije, Nagorno Karabaha, Skotske, Severne Irske, Donbasa, Tajvana, (Izraela i Palestine), Kasmira, svet je dobio novu stvar da prizna a to je ko je predsednik SAD
Srbija je kontinuirano i cvrsto opredeljena da aktivno radi na unapredjenju regionalne saradnje, stabilnosti u regionu i daljem napretku clansva u NATO-u i ka punopravnom i zasluzenom clanstvu u EU. Ocekujem i nastavak kontinuiranog zalaganja Srbije za jacanje medjusobnih veza u nizu oblasti sa SAD, posebno u okviru inicijativa i procesa po pitanju jednakosti polova i sve vece ugrozenosti LGBT zajednice i seksizma u Srbiji. (Zasto je uloga predsednika toliko nedodirljiva za gej populaciju i daje joj se samo titula premijera). Dok se ova pitanja ne rese, treba po strani ostaviti pitanje ZSO na Kosovu, a da se najpre utvrde pitanja prava manjina u Srbiji . Mi svakako trebamo iskoristiti nasu ne samo jaku vec i vodecu poziciju u Evropi po pitanju ekonomije, i da se aktivno ukljucimo u nesebicnu pomoc migrantima iz svih zemalja.
Bacio sam petardu u kokosinjac, sad ce srboljubi da izlete![]()

Kako kazu botovi , samo da ne bude komunista na vlasti , da bude cist SNS i sve ce biti u redu
A SNS kapiraju kao neki patriotski blok hahahaha.
to je i bio plan, jednako kao i ova kradja, jer ne pada sneg da pokrije breg ...Ne znam šta reći, ono kada je Trampa izdao njegov politički blizanac.
ali prvo da primimo sve migrante iz eu po zakonu o readmisiji?Posto imamo i Rusku stranku, sledeci izbori moraju imati i kandidata za predsednika opstine ili grada koji je migrantskog porekla i koji ce se zalagati za labaviju migrantsku politiku. Dobro, moze i statua Vucicu u prirodnoj velicini![]()
![]()

procesljaj i komentareNe znam šta reći, ono kada je Trampa izdao njegov politički blizanac.
Bezi od Trampa.Nakon ove objave Bara ostavku je podneo direktor Odeljenja za izborne neregularnosti Ričard Pilger.
glavom bez obzira kolko ga noge nose jer bezi od necega..![]()