- Poruka
 - 92.339

Realno mogao je sačekati. Ono kad mu je Arabija vernija. Pa čak i Kina, Rusija, Turska.procesljaj i komentare
nemamo samo mi izdajnike, pun je svet IZDAJNIKA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno mogao je sačekati. Ono kad mu je Arabija vernija. Pa čak i Kina, Rusija, Turska.procesljaj i komentare
nemamo samo mi izdajnike, pun je svet IZDAJNIKA
MA, NEMAJU ARAPI POJMARealno mogao je sačekati. Ono kad mu je Arabija vernija.
Oko čega se vi sad uopšte natezete? Gotovi su izbori, rešena stvar, idemo dalje.

Mislis ovi Americki Srbi ili pristase SNS-a ?Пратио сам изборе целе ноћи и могу да потврдим. Ништа необично. Тамо где је Трамп тесно добио 2016. тесно је и изгубио. Бајден је добио Милвоки убедљивије него Хилари и однео Висконсин. Исто у Детроиту, однео Мичиген. Исто у Атланти, однео Џорџију. Свуда је био јачи за неколико процената него Хилари сем у Мајамију и то се осетило у резултатима на Флориди коју је Трамп убдељиво однео. Целе ноћи коментатори од Фокса до ЦНН-а упозоравају да Трамп крвари у градовима и предграђима. Када је у питању бел средња класа предизборна истраживања су била прилично поуздана и тај минус Трамп није успео да надокнади.
Нека преброје гласове поново али неће то ништа променити. Нека истраже и крађу али не очекујте пуно. Ал Срби ко Срби, лупају ко максим по дивизији, као и обично.
Zanima me kakvu podrsku ima Aleks Dzons u Srbiji, ili bolje receno njegove ideje i ideje koje siri.Пратио сам изборе целе ноћи и могу да потврдим. Ништа необично. Тамо где је Трамп тесно добио 2016. тесно је и изгубио. Бајден је добио Милвоки убедљивије него Хилари и однео Висконсин. Исто у Детроиту, однео Мичиген. Исто у Атланти, однео Џорџију. Свуда је био јачи за неколико процената него Хилари сем у Мајамију и то се осетило у резултатима на Флориди коју је Трамп убдељиво однео. Целе ноћи коментатори од Фокса до ЦНН-а упозоравају да Трамп крвари у градовима и предграђима. Када је у питању бел средња класа предизборна истраживања су била прилично поуздана и тај минус Трамп није успео да надокнади.
Нека преброје гласове поново али неће то ништа променити. Нека истраже и крађу али не очекујте пуно. Ал Срби ко Срби, лупају ко максим по дивизији, као и обично.
Komentar odmah ispod tvog posta je uticaj Alex-a F20.Zanima me kakvu podrsku ima Aleks Dzons u Srbiji, ili bolje receno njegove ideje i ideje koje siri.
Ovde postoje politicke partije koje sire njegove ideje.![]()
baj den je krupna zverka u tim danajskim redovima..Tramp da uhapsi Bajdena.
Zbog masovne kradje izbora.

Pustinjski Trump i Sibirski Trump isto na aparatima.
 izdaš čoveka koji je cio svoj život posvetio Boljševizmu i KGB-u??? 

Rekoh vec ti i vas par na forumu koji urlate na mene ... u teskoj ste zabludi.Zar i ti Sine Brute da zbog Šake Dolaraizdaš čoveka koji je cio svoj život posvetio Boljševizmu i KGB-u???
Razočarao si Komunisto.![]()

repriza 48.e, internacionala uzvraca udarac samo shto su sada socijal demokrate tipa tadic canak milo ...Zar i ti Sine Brute da zbog Šake Dolaraizdaš čoveka koji je cio svoj život posvetio Boljševizmu i KGB-u???
Razočarao si Komunisto.![]()

Šala...Rekoh vec ti i vas par na forumu koji urlate na mene ... u teskoj ste zabludi.
@Nosferatu___2 je na vreme ukapirao a vi se i dalje bacate u neke teorije![]()
Koliko mu dajes vremena da dokaze da je on predsednik a ne Bajden , ajde baci datum bez copy-paste komande.Šala...