SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kojih nas opet te pitam ? Ja sam se 90tih borio da se skloni ono zlo Milosevic kao sto seni sad borim da se skloni isto to zlo.

Oni nisu Srbija i nisu naša zemlja. Oni su neprijatelji naše zemlje. I našeg naroda i svaki saveznik je dobrodosao.

Naročito tako mocan kao SAD.
Zelim i ja mocnog saveznika ko USA ali i kad ih imamo na svojoj strani mi to ne znamo da iskoristimo... Kakav narod takva i vlast jer ih ipak mi biramo... Ne mislim da ce nam Tramp vratiti bilo sta ali ni ne razumem zasto ovako zdusno podrzavate Bajdena... lik je nista manji kreten od Trampa samo na svoj nacin.

1602258530089.png

ali minimalno Biden ima 2
ma bajden pobedjuje 100 posto i kamila haris, evo ovako vi dokazujete da ste u vodjstvu. ovo su vasi polls - oprostili ste se sa pamecu, ako mislite da ce nasi glasacki listici da zavrse u kantama za djubre, a samo vasi glasovi da se broje.

Leftist newspaper USA Today doesn’t allow its readers to vote for Vice President Mike Pence in debate poll

1602268090372.png

Bio je bolji Pence od Kamale, ali to nece imati velikog efekta. Vecina ljudi nece glasati za Biden-Harris jer ih narocito obozvaju vec ce glasati protiv Trumpa.

Sto se tice medija poznato je da oni uvek naginju nekoj struji. E sad oni sami neka izracunaju koliko im se to isplati, tj da li hoce da imaju siroku publiku, ali samo svoje svrsavace.

Vecina ljudi danas se informise i dobija informacije preko interneta.

ma bajden pobedjuje 100 posto i kamila haris, evo ovako vi dokazujete da ste u vodjstvu. ovo su vasi polls - oprostili ste se sa pamecu, ako mislite da ce nasi glasacki listici da zavrse u kantama za djubre, a samo vasi glasovi da se broje.

Leftist newspaper USA Today doesn’t allow its readers to vote for Vice President Mike Pence in debate poll

Pogledajte prilog 777290
Istina, probao i ja juce 😂 morao za Kamalu da glasam 😂😂😂

Ideologija metala ti je adolescentska pobuna protiv hrišćanskog konzervativizma.
Znači pubertetlije koje nisu htele da idu u crkvu i da budu fina deca u USA, već su krenuli da puštaju kose, slušaju hard rock i sviraju sve tvrđu muziku, kao praktikuju satanizam jer su roditelji bili pobožni itd. Onda su krenuli sa sve tvrđom muzikom i takvim pesmama, satanističkom ikonografijom itd.
Nošenje crnih kožnih jakni, gitara, puštanja kosa, alkoholisanje, itd itd

Evo ovo ti je sva ideologija metala.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back