Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donald Trump visits US-Mexico border wall in Arizona - and says it keeps out Covid-19
Wtf

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Haha, pa korona je prvih meseci više divljala u Americi nego u Meksiku.
Donald Trump visits US-Mexico border wall in Arizona - and says it keeps out Covid-19
Wtf![]()

To sa 200.000 mrtvih je solidan mit.200 000 mrtvih![]()
Od gripa u Americi umre oko 100.000 godišnje.To sa 200.000 mrtvih je solidan mit.
Isto toliko od gripa i upale pluća umre svake godina i 90% matori preko 80 godina.
Isto kod COVID, 80% ili 90% su matori preko 80 godina
Pa gde vam je obecani zid koji brani belce ?![]()
Da da, ali od upale pluća isto toliko...Od gripa u Americi umre oko 100.000 godišnje.
SuverenistaTo sa 200.000 mrtvih je solidan mit.
Isto toliko od gripa i upale pluća umre svake godina i 90% matori preko 80 godina.
Isto kod COVID, 80% ili 90% su matori preko 80 godina

I kakvi su efekti ?Тај зид (који већ одавно постоји) не брани белце, него је постављен због одбране граница од илегалаца.

Dolaze čamcima,brodovima, iskrcavaju se,nadiru sa svih strana, kopaju tunele. Suverenisti u panici.Тај зид (који већ одавно постоји) не брани белце, него је постављен због одбране граница од илегалаца.
I kakvi su efekti ?
Ah da jos jedan mandat pa ce se videti hahaha.
Ne znam kako mislis da je nesto uradio korisno taj zid ... nije sprecio Irce, Talijane i ostale dosljake krimose , barabeТај зид се гради још од 19. века.

Ne znam kako mislis da je nesto uradio korisno taj zid ... nije sprecio Irce, Talijane i ostale dosljake krimose , barabe![]()
Pazi Mexikanci i Kolubijci su imali viziju da preko marihuane i koke uniste SAD pa nisu uspeliПостојање зида нико никада није довео у питање. Градиле су га и демократе и републиканци. СВИ.

Blagoslovila je Bajdena.
Putin i on blagoslovio Bajdena zamisli...Blagoslovila je Bajdena.
Sada je na red Putin da blagoslovi Trumpa.

Otkuda to za Teksas? Tj zašto?
Nisam znao da je takvo stanje...Nije Texas bas tako republikanski kao sto se obično misli. Tj NY i Cali su mnogo ubedljivije demokratski nego sto je Texas rep. U najvećim gradovima Texasa Houston Dallasu San Antonio rep nisu na vlasti naročito u glavnom gardu Austin koji je čak i ultraliberalan.
Na proslim izborima za senatora ona Trumpova konjina Ted Cruz jedva je pobedio O’Rourke-a. Demokrartu.
Tako je to. Mada ja ipak mislim da će Texas na kraju otići Trumpu ali se nadam iznenadjenje jer bi Texas doneo ubedljivu pobedu Bidenu nešto recimo sa 340 elektora. Da Trump ne diže frku.
Grenel nije bio dovoljan da promene taj imidž haha.Problem za republikance nisu crnci i hispanosi već je problem za njih generalno sto gube obrazovane i urbane tipove.
Republikanci su se već sad afirmisali kao partija seljacina, cowboya i redneckova.
Inace na Floridi su jaki bas zbog Hispanosa tj Kubanaca koji kao i nekad naši cetnici iz dna duše mrze komuniste i sve levo pa glasaju za republikance.