SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol::lol::lol:

1602344217037.png

Otkuda to za Teksas? Tj zašto?

Nije Texas bas tako republikanski kao sto se obično misli. Tj NY i Cali su mnogo ubedljivije demokratski nego sto je Texas rep. U najvećim gradovima Texasa Houston Dallasu San Antonio rep nisu na vlasti naročito u glavnom gardu Austin koji je čak i ultraliberalan.

Na proslim izborima za senatora ona Trumpova konjina Ted Cruz jedva je pobedio O’Rourke-a. Demokrartu.

Tako je to. Mada ja ipak mislim da će Texas na kraju otići Trumpu ali se nadam iznenadjenje jer bi Texas doneo ubedljivu pobedu Bidenu nešto recimo sa 340 elektora. Da Trump ne diže frku.

Nije Texas bas tako republikanski kao sto se obično misli. Tj NY i Cali su mnogo ubedljivije demokratski nego sto je Texas rep. U najvećim gradovima Texasa Houston Dallasu San Antonio rep nisu na vlasti naročito u glavnom gardu Austin koji je čak i ultraliberalan.

Na proslim izborima za senatora ona Trumpova konjina Ted Cruz jedva je pobedio O’Rourke-a. Demokrartu.

Tako je to. Mada ja ipak mislim da će Texas na kraju otići Trumpu ali se nadam iznenadjenje jer bi Texas doneo ubedljivu pobedu Bidenu nešto recimo sa 340 elektora. Da Trump ne diže frku.
Nisam znao da je takvo stanje...
Meni Tramp uopšte nije tako crn, pogotovu ne u unutrašnjoj politici.
U spoljnoj je napravio nered na više mesta, od samog početka svog mandata.

Generalno, potpuno sam neutralan u pogledu ovih izbora.
Nijedan od kandidata za predsednika i potpredsednika nije mi prevagnuo.
Onoliko za koliko sam Trampu neskloniji u odnosu na Bajdena, za upravo toliko (ako ne i više) sam neskloniji Kamali u odnosu na Pensa.

Biće mi zanimljivo da gledam izbore, ali nemam emotivni ulog.

Problem za republikance nisu crnci i hispanosi već je problem za njih generalno sto gube obrazovane i urbane tipove.

Republikanci su se već sad afirmisali kao partija seljacina, cowboya i redneckova.

Inace na Floridi su jaki bas zbog Hispanosa tj Kubanaca koji kao i nekad naši cetnici iz dna duše mrze komuniste i sve levo pa glasaju za republikance.
Grenel nije bio dovoljan da promene taj imidž haha.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back