SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али те ипак волим, јер Бог је љубав :heart:

Да се не фолирамо,

најрадије бисте ме заклали (не само мене већ све нас које перципирате као противнике и неистомишљенике).

Зато је битно да победи Бајден. Јер пре 4 године нисте били оволико агресивни.

А сад је време да одскакућеш.

Да се не фолирамо,

најрадије бисте ме заклали (не само мене већ све нас које перципирате као противнике и неистомишљенике).

Зато је битно да победи Бајден. Јер пре 4 године нисте били оволико агресивни.

А сад је време да одскакућеш.

Be better

Иначе, ваш русофашизам се увек заснива на дехуманизацији неистомишљеника.

Сви ваши противници и циљеви су нацисти, муџахедини, канибали, сатанисти и слично, и то вам даје карт бланш да их све уништите. Тако сте затварали бабе које знају енглески у гулаг јер су сатанисти.

Зло велико.

Ako preživi ovaj smrtonosni virus Tramp će pobediti na izborima.
Globalisti će se pozivati na poštanske glasove ali poštanska kočija će kasniti :D
Tako će i globalisti na ovom forumu gorko plakati nad sudbinom slipi Džoa u gerontološkom centru negde u Stenovitim planinama, zaklonjen od pogleda ljudi.

Inače baš deluju kao fini dečaci.
pitanje je bilo koja im je boja koze, kao sto je pitanje za antifu bilo koja im je ideologija, ako nije rusi-pali

dakle ako oni sami kazu
https://www.splcenter.org/fighting-hate/extremist-files/group/proud-boys
the Proud Boys are self-described “western chauvinists” who adamantly deny any connection to the racist “alt-right,” i

zasto onda bajden inistira da su rasisti? ko je rasista ako ucenjuje obojene da nisu dovoljno cerni ako ne glasaju za njega?
koja je to ideja, idelogija ako se rusi i pali, antifa? ako je antifa antifasiam, onda je to ruska ideja, a bajden ruska pudla, a ne tramp - bajden je uzeo milione od ruske oligarhije!.
jos samo trebate da dokazete da smo mi fasisti, aleks dzouns, ili evo ja npr.

zasto sam ja fasista jel zatp sto prozivam ove gadove i prevarante?
a rasista sam koliko i moja bela tehnika, evo izbacujem je, i stavljam metalize ganc novu bosovu najskuplju masinu za sudove!
a da sam sovinista [chauvinist], i to zapadnjacki, pa sta cu ja sad, kasno je da se kajem, hahaha

tako stoje stvari, tramp pobedjuje 100 posto - nemojte opet da placete kao hilari sto su vas slagali fejk njuz da demorats imaju neke sanse. nemojte da ste isprani mozgovi, vec samo procesljajte ovu prostu logiku koju vam pokazujem!

Poslednja izmena:
ako pobedi bajden mozemo da uvedemo rublju umesto dolara

Last week, a Senate Intelligence Committee report detailed how the son of a major presidential candidate, who has an extensive history of shady foreign business dealings, received a $3.5-million wire transfer from the wife of a Russian politician.

The New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, and most major media outlets didn’t cover the wire-transfer story at all. Four years ago, not reporting such a story was a possibility too absurd to even contemplate – but then again, no one would have predicted the candidate with the shady Russia ties is not Donald Trump, but Joe Biden.

:rotf:

EjfSJAVWsAATro8.jpg

Ako Tramp ozdravi biće to baš plus, glasaće mnogi u fazonu za čoveka koji je pobedio virus a ne za Bajdena koji se od njega krije.

Трамп је "сажвакао" АВ методе за масе и искористио онај Данилов вирус у своје сврхе......сећате се кад АВ патетише како му је "дете" оболело од вируса, преноћи (?) на Сајму, и сутрадан "здрав ко дрен"....?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back