- Poruka
- 41.996
Xex xexKako ti se dopada to što Tramp gaji simpatije prema nacistima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xex xexKako ti se dopada to što Tramp gaji simpatije prema nacistima?
drzis stranu istim onim medijima koji su satanizovali srbe, pocev od cnn i kristjan amanpur,, demorats koji su se hvalili kao klintonka da je nagovorila muza debila da nas bombardujeJoš dobio kuronu pred izbore, kakva populistička svinja luzer.
Pravis se lud sada ?Xex xex
Trump drzi Grenela u administraciji a Grenel voli deckice.Ja koliko sam shvatio...
Republikanci = red, rad, disciplina uz malo ubedjivanja ovo-ono
Demokrate = jajare, secikese, pljačka, krivina, lgbt i pedofilija
Šta uradi kapitalizam...Trump drzi Grenela u administraciji a Grenel voli deckice.

Pogrešna implikacija Deki.Pravis se lud sada ?
A delio je njihovo urlanje na Tviteru pa brisao hahaha možeš i to da nađeš ako želiš..e Barby Barby..
AHaPogrešna implikacija Deki.
Nigde nema govora o tome da Tramp voli neonaciste dok ako oni njega vole to je njihova stvar i nikako nije Trampov problem.
Taj mit ste vi stvorili pa nema smisla mi da ga se ne pridržavamo, tako da ćemo za koji dan sa zadovoljstvom baš to urlati. Iako ruku na srcu Tramp ima veze sa Rusiom kao let bumbara u Patagoniji sa smrću jednog Mandarina.Da, ali ja smatram relavantnom domaću percepciju.
Sutra će oni da urlaju: "POBEDIO TRAMP HAHAHA VIVA RUSIJA!" čak i ako to nije tačno.
Nadaj se.tako da ćemo za koji dan sa zadovoljstvom baš to urlati.

Sve je dobro rekao.
Treba gledati samo ankete pojedinačno po državama. Naravno da ankete takozvanog popular vote su uvek na strani demokrata ali ne znače ništa jer izbori u Americi nisu kao u Francuskoj gde Makron šiša Le Pen u drugom krugu pa to se i desi.Pogledao statistiku i dobio koronu haha.
Trampe Srbine
Gospodine, suzdrzite se - znamo mi sve demopacovske orgijase, i sta rade vesticeAh Bajden....Oh...Bajden....Ah Bajden....Oh...Bajden...Ah Ah Ah....Oh Oh Oh....
pedofil bajden lepi etikete, derpe komi ide njegivim stopama, ali slika govori sveProud Grenell Boys
Pravis se lud sada ?
A delio je njihovo urlanje na Tviteru pa brisao hahaha možeš i to da nađeš ako želiš..e Barby Barby..