SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovo što je fb uklonio?
To je govor jednog predsednika države haha.

2d5b608f-f989-4326-8dba-9ac93250b803-fotojet-1.jpg

Zar je Libek u tolikoj pusaoni da mora da se oslanja na Trampa hahaha

Da, ali ja smatram relavantnom domaću percepciju.

Sutra će oni da urlaju: "POBEDIO TRAMP HAHAHA VIVA RUSIJA!" čak i ako to nije tačno.
Taj mit ste vi stvorili pa nema smisla mi da ga se ne pridržavamo, tako da ćemo za koji dan sa zadovoljstvom baš to urlati. Iako ruku na srcu Tramp ima veze sa Rusiom kao let bumbara u Patagoniji sa smrću jednog Mandarina.

Ah Bajden....Oh...Bajden....Ah Bajden....Oh...Bajden...Ah Ah Ah....Oh Oh Oh....
Gospodine, suzdrzite se - znamo mi sve demopacovske orgijase, i sta rade vestice
“Now I don’t know the day, if Hillary still partakes in the witch ritual, I don’t know that I even know what the ritual was. But for the better part of many years, Hillary would go quite often, whether it was regularly once a month, or maybe once every couple of months, she would go out on the weekend simply to be a part of it.”

Prilozi

• 1601699946107.png
    1601699946107.png
    821,9 KB · Pregleda: 3
Pravis se lud sada ?

A delio je njihovo urlanje na Tviteru pa brisao hahaha možeš i to da nađeš ako želiš..e Barby Barby..

Да, суверенисти су млохави и воле да седе по својим "салонским становима" са тешким жутим завесама и абажурима за лампе са ресицама и персијским теписима и зеленим сомотним фотељама са дебелим наслонима за руке и оним наслонима за главу у горњим угловима наслона на којима седи Добрица Ћосић умотан у ћебе преко ногу

па им требају овакви момци да им одраде прљаве послове на терену.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back