Henlay
Ističe se
- Poruka
- 2.184
To možeš da prodaješ na Rusiji Danasза мене рецимо Тихи појам *******а а он је велики противник Трампа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To možeš da prodaješ na Rusiji Danasза мене рецимо Тихи појам *******а а он је велики противник Трампа
Ти мора да си пропустила нашу полемику гдје он качи неке црнце како руше Америку и навија.To možeš da prodaješ na Rusiji Danas
![]()
Kad pogledam ovu sliku ... Gospodar i nije bio tako ponižen ...
Ти мора да си пропустила нашу полемику гдје он качи неке црнце како руше Америку и навија.
Зато и кажем никакво мјерило није ако неки бивши радикал подржи Трампа.
https://forum.krstarica.com/threads...skih-ubistava-afroamerikanaca.907344/page-264
Da, cilj rusije je da predstavi Zapad kao da je u raspadu. Zato vaš kanal RT stalno priča o navodnom rasulu u zemljama naše rase (NATO belci).
Ali iznenadićete se koliko smo rezilijentni, kada kroz 35 dana pobedi bajden
Da, ali to pokazuje da rusofilija jede svoju decu.Тихи је доследно против Мерике.
Hoće da kaže da tako prolaze narodi koji se usprotive Slobodanu Miloševiću i Srpu i Čekiću (rusiji).он качи неке црнце како руше Америку
Hoće da kaže da tako prolaze narodi koji se usprotive Slobodanu Miloševiću i Srpu i Čekiću (rusiji).
Da ali podsetimo kada ste se vi Naljutili na SAD.Тако пролазе failed states
Da ali podsetimo kada ste se vi Naljutili na SAD.
U onom trenu kad su SAD 1992. naložili da se osudi Socijalistička Partija aleksandar vučić.

Tvitni Trampu da dobro zalepi periku na celu

Цар Путин ће да навије сат на 3 и добро да се забави ноћас...Tvitni Trampu da dobro zalepi periku na celu![]()

Znao sam da je Barby uz talibanere sa Mlave hahaha.
Gledaj Obama je bombardovao "Doctors without borders" u Libiji, a tu je bilo dosta US državljana i dobio Nobelovu nagradu za mir i smatra se velikim predsednikom, velikanom pogotovo zato što je prvi crnac predsednik...Znao sam da je Barby uz talibanere sa Mlave hahaha.
Ja je baš gotivim a mislim da nije fer uopšte da kažeš da je fašistkinja...Једва чекам да Бајден победи ове изборе и да се сва "пророчанства" ове Краљице Клеопатре покажу као булшит,
па да престанеш да нас смараш са овом фашисткињом као да је факин Мадам Кали.
Ja je baš gotivim a mislim da nije fer uopšte da kažeš da je fašistkinja...
Mislim, ispašće 50% i više Amerikanaca običnih ljudi fašisti na kraju izgleda
To je gore i od svega što su napisali, Tixi, Sirmijum, Komunistkinja i ta ekipica
Oni bar dreče protiv Klintona, Klarka i Hilari

Verovatno i ne postoji nego se zove Dmitri u nekom razvaljenom mestu u SSSR.Ja je baš gotivim