Donald Trump Rallies Vs Joe Biden Rallies - Believe The Polls Or Our Eyes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je poruka puna laži pokazuje činjenica da nemaš decu . Ostalo i da ne pominjemoA kao, nije tačno da je Balkan bure baruta?
Srećom Avdulah Hoti je stavio tačku na to sada, pa će naša deca biti prva generacija koja će živeti u miru.

Kako će predati kad će odneti ubedljivvu pobedu , ne može leš koji govori bilo gde podediti sem u natjecaju grobarskih kozmetičara.Mislim, predaće je svakako, hteo on to ili ne, jer ipak je to Amerika. Neće mu dozvoliti.
Ali ako još nekome treba neki dokaz da se lik onako malo loži na tiraniju kao njegov ortak ******, eto.
Kako će predati kad će odneti ubedljivvu pobedu , ne može leš koji govori bilo gde podediti sem u natjecaju grobarskih kozmetičara.
Ako neko pak kaže da isti nije leš ; da li onda Bajden sme izaći na tv duel ?
Što bi predavao nameštaljke preko pošte?Još jednom lik potvrđuje da nema nameru da preda vlast ako izgubi

Što bi predavao nameštaljke preko pošte?
Zna se da će gdin Tramp pobediti.
Ako se demokratama ne svidja rezultat neka angažuju bleklivmeterse, antifu ... Donald će blekvoterse ... pa ćemo videti![]()
Koga treba.Koga da angažuje lol?

Koga treba.
Zna gdin Tramp i ekipa oko njega, ne brini.
Autokrata kao Vučići.Još jednom lik potvrđuje da nema nameru da preda vlast ako izgubi
Mislim, znam da ti priželjkuješ građanski rat, al ne bih se ja nadao na tvom mestu tome previše. Jer, kao što gospodin Gelman u tekstu primećuje, Tramp je autokrata, ali je u stvari slabašni autokrata ili bolje reći pičkica. Nema muda da bude autokrata. Ako bi autokrate bili kerovi, Tramp bi bio čivava.
Putlera neko kritikuje - taj završi u prdekani ako ima sreće. Oko izbora nema frke, zna se da su unapred namešteni. A ovaj samo priča li priča...
Kada izgubi svi će mu okrenuti leđa, a on ukoliko ne bude uspeo da pobegne i potraži utočište kod gazde Putlera, neizbežno ide u prdekanu.
Berni je u svojoj senilnosti zaboravio da je upravo Bajden učestvovao u donošenju i Kamala Heris u sprovođenju zakona o hapšenju zbog vutre. A da je on neka sirotinja, pa se kao za sirotinju sekira, daleko od toga. I on je ušao u milionere.
Treba da znaš da je Drampf kandidat koga više voli Vol strit zajednica.Berni je u svojoj senilnosti zaboravio da je upravo Bajden učestvovao u donošenju i Kamala Heris u sprovođenju zakona o hapšenju zbog vutre. A da je on neka sirotinja, pa se kao za sirotinju sekira, daleko od toga. I on je ušao u milionere.
U suštini u Americi se ne može probiti neki protivnik Vol Strita a ni vojnog kompleksa. Tu su uvek oba kandidata njihova.Treba da znaš da je Drampf kandidat koga više voli Vol strit zajednica.
A vi ste se, podsetiću te, 2011. izjašnjavali kao podržavaoci Occupy Wall Street pokreta.
Da ali kamperi na protestu Occupy Wall Street nisu za drampfa.U suštini u Americi se ne može probiti neki protivnik Vol Strita a ni vojnog kompleksa. Tu su uvek oba kandidata njihova.