SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim, predaće je svakako, hteo on to ili ne, jer ipak je to Amerika. Neće mu dozvoliti.

Ali ako još nekome treba neki dokaz da se lik onako malo loži na tiraniju kao njegov ortak ******, eto.
Kako će predati kad će odneti ubedljivvu pobedu , ne može leš koji govori bilo gde podediti sem u natjecaju grobarskih kozmetičara.
Ako neko pak kaže da isti nije leš ; da li onda Bajden sme izaći na tv duel ?

Poslednja izmena:
Kako će predati kad će odneti ubedljivvu pobedu , ne može leš koji govori bilo gde podediti sem u natjecaju grobarskih kozmetičara.
Ako neko pak kaže da isti nije leš ; da li onda Bajden sme izaći na tv duel ?

Zamisli, ali sme. Šok, znam.

Biće, standardno, 3 predsedničke debate između Trampa i Bajdena i jedna potpredsednička između Pensa i Kamale. Prva debata je za 5 dana, druga je 15. oktobra, treća 22. oktobra.

Potpredsednička je 7. oktobra.

Inače upravo sam pročitao 10 000 reči Bartona Gelmana u njegovom tekstu za Atlantik, gde onako hronološki i detaljno prikazuje i dokumentuje sistemtičan i pažljivo planiran napor Trampa i njegovih ljudi da ukrade i ove izbore.

Počevši od toga kako je još pre 4 godine koristio istu taktiku govoreći javno više puta da su jedini legitimi izbori oni u kojima on pobeđuje i kasnije javnog priznanja da republikanci nikad ne bi imali predsednika ako bi svi glasali, preko toga kako zamenik menadžera njegove kampanje je snimljen da govori o direktnom potiskivanju demokratskih glasova na privatnom sastanku sa republikanskim advokatima, unajmljivanju 50k volontera koji bi u SNS maniru patrolirali na biračkim mestima i plašili narod (što su republikanci radili ranije pa dobili zabranu federalnog sudije u smislu da RNC mora unapred da pita sud da li sme da šalje svoje ljude na biračka mesta, a ta zabrana je sada istekla posle 40 godina, što upravo taj zamenik šefa kampanje ističe na snimku i što opisuje kao "huge, huge, huge, huge deal"), stalne propagande o izbornoj prevari putem glasova poštom koja traje od letos i koja je ničim potkrepljena, pokušaja opstrukcije USPS, pripremanja pravnih timova za osporavanje glasova putem pošte na sudu i za najmanje sitnice poput potpisivanja na pogrešnom mestu listića, do čak i mogućnosti postavljanja njemu lojalnih elektora od strane države (u kojoj su republikanci vlast), pod izgovorom izborne prevare.

Znam da niko neće pročitati, pogotovo ne framfovci lol, al eto, neka ga

https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2020/11/what-if-trump-refuses-concede/616424/

1600940059046.png

Ovo je gospodin Erik Prins, tatko na Blekvotersi i direktno zadužen za eliminaciju antife, bleklivmetersa i ostale boranije :ok:

Koga treba.
Zna gdin Tramp i ekipa oko njega, ne brini.

Mislim, znam da ti priželjkuješ građanski rat, al ne bih se ja nadao na tvom mestu tome previše. Jer, kao što gospodin Gelman u tekstu primećuje, Tramp je autokrata, ali je u stvari slabašni autokrata ili bolje reći pičkica. Nema muda da bude autokrata. Ako bi autokrate bili kerovi, Tramp bi bio čivava.

Putlera neko kritikuje - taj završi u prdekani ako ima sreće. Oko izbora nema frke, zna se da su unapred namešteni. A ovaj samo priča li priča...

Kada izgubi svi će mu okrenuti leđa, a on ukoliko ne bude uspeo da pobegne i potraži utočište kod gazde Putlera, neizbežno ide u prdekanu.

Mislim, znam da ti priželjkuješ građanski rat, al ne bih se ja nadao na tvom mestu tome previše. Jer, kao što gospodin Gelman u tekstu primećuje, Tramp je autokrata, ali je u stvari slabašni autokrata ili bolje reći pičkica. Nema muda da bude autokrata. Ako bi autokrate bili kerovi, Tramp bi bio čivava.

Putlera neko kritikuje - taj završi u prdekani ako ima sreće. Oko izbora nema frke, zna se da su unapred namešteni. A ovaj samo priča li priča...

Kada izgubi svi će mu okrenuti leđa, a on ukoliko ne bude uspeo da pobegne i potraži utočište kod gazde Putlera, neizbežno ide u prdekanu.
1600940377926.png

Neću ti ništa reći.
Ko je iza Trampa i ko je pi*qica?

Berni je u svojoj senilnosti zaboravio da je upravo Bajden učestvovao u donošenju i Kamala Heris u sprovođenju zakona o hapšenju zbog vutre. A da je on neka sirotinja, pa se kao za sirotinju sekira, daleko od toga. I on je ušao u milionere.
Treba da znaš da je Drampf kandidat koga više voli Vol strit zajednica.

A vi ste se, podsetiću te, 2011. izjašnjavali kao podržavaoci Occupy Wall Street pokreta.

Rep. Matt Gaetz Calls for Election Bribery Probe Against Mike Bloomberg for Paying Florida Felons’ Fines for Biden Votes

Former New York City Mayor and billionaire Mike Bloomberg raised $16 million to pay off the fines for 32,000 black and Hispanic Florida voters so they can vote for Joe Biden in the 2020 election.

Basketball icon Lebron James is also looking to pay convicted felons’ fines so they can vote for Joe Biden.

Legal analyst J. Christian Adams argued that Michael Bloomberg is breaking federal and likely Florida state law by buying votes from felons.

Federal law makes it illegal to pay for or receive money for voting.

And J. Christian Adams also argued that Bloomberg is putting the felons in legal and financial jeopardy by paying off their debts for votes.

ow this–
Last night Rep. Matt Gaetz called out this illegal vote buying scam by billionaire leftist Mike Bloomberg.

Matt Gaetz told Sean Hannity on Tuesday night that he called Florida Attorney General Ashley Moody about potentially launching a bribery investigation probe into former New York City Mayor Michael Bloomberg.

Democrats are working overtime to make the US a third world hell-hole and they’re not even hiding it.

http://www.hideoutnow.com/2020/09/rep-matt-gaetz-calls-for-election.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back