SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno mogao je sačekati. Ono kad mu je Arabija vernija.
MA, NEMAJU ARAPI POJMA

Don Isaac Abravanel (1437-1508), Netanyahu's family hero and role model, was the first modern Zionist. Abravanel preached a pragmatic plan to create a Jewish state in the Holy Land while taking revenge on Christians and Muslims by tricking them into fighting each other in an apocalyptic war that would destroy both religions and leave Zionist Jews masters of the world. A little over five centuries later, Abravanel's plan' hyped by Bibi's father Benzion Netanyahu' is nearing fruition.

Nemoj samo mnogo kasno da mi poverujete da je sve namesteno

Oko čega se vi sad uopšte natezete? Gotovi su izbori, rešena stvar, idemo dalje.

Пратио сам изборе целе ноћи и могу да потврдим. Ништа необично. Тамо где је Трамп тесно добио 2016. тесно је и изгубио. Бајден је добио Милвоки убедљивије него Хилари и однео Висконсин. Исто у Детроиту, однео Мичиген. Исто у Атланти, однео Џорџију. Свуда је био јачи за неколико процената него Хилари сем у Мајамију и то се осетило у резултатима на Флориди коју је Трамп убдељиво однео. Целе ноћи коментатори од Фокса до ЦНН-а упозоравају да Трамп крвари у градовима и предграђима. Када је у питању бел средња класа предизборна истраживања су била прилично поуздана и тај минус Трамп није успео да надокнади.

Нека преброје гласове поново али неће то ништа променити. Нека истраже и крађу али не очекујте пуно. Ал Срби ко Срби, лупају ко максим по дивизији, као и обично.

Пратио сам изборе целе ноћи и могу да потврдим. Ништа необично. Тамо где је Трамп тесно добио 2016. тесно је и изгубио. Бајден је добио Милвоки убедљивије него Хилари и однео Висконсин. Исто у Детроиту, однео Мичиген. Исто у Атланти, однео Џорџију. Свуда је био јачи за неколико процената него Хилари сем у Мајамију и то се осетило у резултатима на Флориди коју је Трамп убдељиво однео. Целе ноћи коментатори од Фокса до ЦНН-а упозоравају да Трамп крвари у градовима и предграђима. Када је у питању бел средња класа предизборна истраживања су била прилично поуздана и тај минус Трамп није успео да надокнади.

Нека преброје гласове поново али неће то ништа променити. Нека истраже и крађу али не очекујте пуно. Ал Срби ко Срби, лупају ко максим по дивизији, као и обично.
Mislis ovi Americki Srbi ili pristase SNS-a ?
Pa zli sanjari ... znas ono kada zamisljas nekome ono sto se tebi desilo ...

Zanima me kakvu podrsku ima Aleks Dzons u Srbiji, ili bolje receno njegove ideje i ideje koje siri.
Ovde postoje politicke partije koje sire njegove ideje. :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back