SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaradio si status ravnozemljasa , mora da si odgledao neki film od Mile ili Sandula.
Isto je tako tvoj Milošević pričao Slovencima da su Švapski Konjušari kad su oni najavljivali otcepljenje ako se dobro sećaš pa išamaraše njega i JNA ko golo gowno..
I posle se toga grozimo kao "Kako je on to smeo tako!" i slažem se sa tim da nije trebao.
Ali ovde ispada da možeš da popišaš predsednika Amerike i da ti to prođe.:lol:
A nije prošlo ni kod Slovenačkih vatrogasaca.:lol:

Али ако постоје експлицитни докази о крађи, тешко ће Бајден и демократе доћи на власт.
РЕпубликанци неће одступити.
Малопре сам се чула са пријатељем који живи у УСА од 90. годне. Па обичан народ види да је крадено листићима. Плус што каже да ће им увести порезе абнормалне.
Ја не могу да замислим да Републиканцима није било јасно да ће то да ураде и да се нису припремили за ово што следи.
Зато још увек гајим оптимизам да ће Демократе ипак морати да се повуку.

Софи републиканка 🇺🇸

Ulog uopšte nije mali da bi se lako odustalo.
Tramp ne odustaje, a ne odustaju ni Demokrate.
Tako ratovi zapravo i nastaju.
Izbori su pokradeni od strane takozvanih demokrata, to je očigledno. Postoje stvari koje se na izborima ne dešavaju a to je da 100% glasača na jednom biračkom mestu glasa za jednog kandidata, pogotovo ne ako je u pitanju više hiljada glasača.A to su na američkim izborima desilo u dve različite države koje su kontrolisali i na kojima su ''pobedili'' takozvani demokrati. I još jedna stvar: američke demokrate nisu levičari a nisu ni demokrate. To su bitange i lopovi kao što je Dačić u Srbiji.

Ogromna je to drzava da bi jedan ofis bio bitan. Vas problem je sto ne shvatate koliko je to OGROMNA drzava,
tv oj problem je da ne shvatas da smo vam mi dozvolili ovu kradju, bezveze ove izbore uporedjujes sa kraduckanjima od ko zna kada - ovo je kolosalna kradja neuporediva sa bilo kojom drugom sitnom, antifa to zna, mi znamo, svi znaju - malo ste se preracunali, jedan ofis, kazes... PLATICETE ANTIFI SAMO GLEDAJ VEC STE PROVALJENI DA STE HTELI NJIH DA ZAVRNETE, ZATO MI I NE ZURIMO

sada se kralo na 10-ine i 100ine hiljada glasova u samo jednom kauntiju - fulton, kao primer navodim [ko zna koliko ih ima, sve istrazujemo jos], u momentu kada je tramp imao bar 2/3 glasova, a bajden 1/3, pa ako je za tebe to tesno, uci opet razlomke i procente

Nema potrebe da se naprezes nadanjem. Nema rata. Tramp igra golf.
Okej
1604930983440.png

Dobro...
Ako ti misliš da je nemoguće da ovde izbije rat mislim da si pre ti ravnozemljaš.
Bajden otvoreno kaže da će da izbaci Trampa iz Bele Kuće i ignorišu SCOTUS u Pensilvaniji, a ti pričaš kako je rat nemoguć.
I to sve dok Tramp urla da je pokraden.:roll:
Neka bude da sam ja glup, ali meni to bukvalno izgleda kao najava rata.
Screenshot_20201109-150930~2.png

tv oj problem je da ne shvatas da smo vam mi dozvolili ovu kradju, bezveze ove izbore uporedjujes sa kraduckanjima od ko zna kada - obo je kolosalna kradja neuporediva sa bilo kojom drugom sitnom

sada se kralo na 10-ine i 100ine hiljada glasova u momentu kada je tramp imao bar 2/3 glasova, a bajden 1/3, pa ako je za tebe to tesno, uci opet razlomke i procente
Ti znas da se kralo. Ti si sef CIA i sve znas. :lol:

Politika bato uvek se kralo. Pogotovo u Americi. Nikada tamo ni nije bilo fer izbora. Jedino je narod drugaciji i nikada nece zbog stranke da zarati. Nadje se neki degenerik naravno. Ali amerikanci ne provode sate razglabajuci o politici kao Srbi. To je sasvim druga kultura. Ne mozes da sagledavas americke izbore sa stanovista prostaka Srbina :D

Isto je tako tvoj Milošević pričao Slovencima da su Švapski Konjušari kad su oni najavljivali otcepljenje ako se dobro sećaš pa išamaraše njega i JNA ko golo gowno..
I posle se toga grozimo kao "Kako je on to smeo tako!" i slažem se sa tim da nije trebao.
Ali ovde ispada da možeš da popišaš predsednika Amerike i da ti to prođe.:lol:
A nije prošlo ni kod Slovenačkih vatrogasaca.:lol:
Dobra analogija.
Tramp je nešto kao Milošević...hahaha
Kakvi ste majmuni postali, Salim se to je vaša slika lažnih libekovaca.
A tek onaj Janša što je ispao debil 😆 kakav luzer i to još Slovenac.

Ti znas da se kralo. Ti si sef CIA i sve znas. :lol:
fulton kaunti ima milion stanovnika, a doselilo se bajdenovih pticica 100.000 - GDE SU SAD? odletele na jug? NECE DA MOZE!
treba da budes glup pa da tvrdis da niste uhvaceni u kradji.
treba da budes som, pa da tvrdis i dalje da je bajden pobedio u dzordziji sa 10.000 prednosti.

antifa trazi svoje, i sad kada vas razvucemo mesec dana i vise, samo gledaj da li se radi o samo jednom ofisu, i da li ce oni da cekaju svoj deo kolaca, a svi vidimo da vi vec tvrdite da je sve gotovo - bajden predsednik

da ste bili pametni i strpljivi antifa bi cekala, a ovako, SPREMITE KESH!

izadjite u javnost sa pozicijama koje ste pobecali antifi, ako smete? recite antifi da ce da dobije sipak pozicije, ako smete

ugasili ste ga!

Da si pratio izbore ranije, ja ih pratim od Regana... ti nisi bio rodjen, znao bi da kada god je bila mala razlika, pretilo se sudovima i nikada nista nije bilo.
Tako su iza Busha namestili. Nikada nece americki sudovi da priznaju izborne kradje, jer su izbori demokratska svetinja koja ne sme da se ukalja cak i kada je ukaljana.
pa to je bilo sve dok su takozvani predsednici bili od istog gazde.....sada je malo drugačije. Čak je moguće i da sudovi presude kako si naveo, ali će ostati utisak da i oni kradu i to žestoko.
I ne kradu demokrate kako se to misli, nego duboka država koja je i vlada sa amerikom......svi osim Trampa su teška blamaža za demokratiju.

pa to je bilo sve dok su takozvani predsednici bili od istog gazde.....sada je malo drugačije. Čak je moguće i da sudovi presude kako si naveo, ali će ostati utisak da i oni kradu i to žestoko.
I ne kradu demokrate kako se to misli, nego duboka država koja je i vlada sa amerikom......svi osim Trampa su teška blamaža za demokratiju.
SI gledao nekog Youtubera pa si dobio poverljive informacije o americkoj dubokoj drzavi. Kale gospodar vremena?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back