SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj... nisam primetio da je neko čestitao nama koji smo bili u pravu za Bajdena...

... Stvarno , znalo se da će Tramp da izgubi.
Ja sam išla po logici: protiv Trampa se od 2016. zapravo vodi kampanja ko da su je pisali vučić i gebels zajedno. Ovde čitam, demokrate nisu ni radile ozbiljnu kampanju. Oni su u kampanji 5 godina. Ne gledam tv-e, ali čitam po netu, i načitala sam se i nagledala svačega. I bilo je očigledno da će uraditi šta god - bukvalno šta god - da ga maknu. Američani nisu gadljivi kad treba maknuti nekog iz bilo kojeg razloga. Tako da sam smatrala da Tramp prosto nema šanse. Ako ga ne dobiju "poštenim" putem, glasovima - posle 5 godina najcrnje retorike tokom koje mu se svaka reč izvrtala ruglu, podsmehu, doživljavala kao rasistička, sexistička, imperijalistička itd itd (doduše, i on im je išao na ruku sa svojim budalasanjem po tviteru) - dobiće ga kako god, makar ga morali i upucat ko Kenedija. Rešili ljudi, pa eto. Zato sam ovde na anketi i glasala za njega, previše je tu truda bilo uloženo da bi mu dozvolili da ih zavrne. I, bila sam u pravu.

p.s. mislim da od sudova nema ništa. Neće on tu ništa postići. I, da se razumemo, zabole me neka stvar i za jednog i za drugog. Samo sam glasala onako kako mi je izgledalo logično da će na kraju biti, ponavljam, a ne zato što volim Bajdena.

pri prvoj poseti Srbiji obavezno poseti sledecu ustanovu:

Pogledajte prilog 795124
jao, vidi tamica@!
hix, nema sansi da bajden bude predsednik, mnogo se kralo, nije se kraduckalo, nego je tramp pobedio ubedljivo, i onda u pola noci na 10-ine i 100-ine hiljada glasova za bajdena, odjednom se svi preselise u dzordziju npr. - nju bajden gubi, ti ljudi se nisu preselili, i to ce se lako dokazati, a tako i jos nekoliko state-ova:
This Election Is Not Over... And The Media Knows It

Voter fraud is kind of like larceny. A little is OK. It is even kind of entertaining... But voter fraud on this scale is just not sustainable. It does not pass the common sense test...

ukoliko je neko muljao sa glasovima taj treba i da odgovara.

Ali treba predstaviti dokaze i svedoke
jel ti stvarno mislis da je neko lud, u jednom kauntiju 132000 ljudi da se doselilo, mislis da treba vise od nedelju dana da se provere ti ljudi? i kako je bajden pobedio sa 10 hiljada, ako se vidi da je ukrao 100 hiljada samo u ovom jednom kauntiju? ajde nemoj da si smesan, gotovo je vase slavlje tramp je razbio bajdena bar DUPLO, BAR DUPLO VISE GLASOVA IMA TRAMP, KAD OVE PTICE SELICE NAHVATAMO I USTANOVIMO DA NISU NI VIDELE DZORDZIJU, A KAMOLI DA SU SVILE GNJEZDA BAS U FULTON KAUNTIJU.

Nista znaci kao i vecina Predsednika i Bajden ce sacekati januar. To sa sudovima je borba sa vetrenjacama.

Tramp je u stvari veliko dete. On ce da se treska po podu dok se ne umori a onda ce da nadje drugu igracku.
Pa da li je dete ili nije to ne znam...

Ali itekako ima povoda da ide sa ovim na sud...I ne znam cemu cudjenje?...
Pa svako normalan bi isto postupio...
I jel moguce da nikoga ne zanima sta ce sud reci? Pa valjda je u interesu sviju nas da izbori budu regularni?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back